Tempel Seng

Analog

Tula pabrik obat Ana salep seng , ora kalebu pati ing komposisi, saengga kurang kandel.

Kaya ing situs kasebut bisa kasebut pasta salislik-seng .

Rega

: 42 р. Rata-rata rega online * : 42 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Tempel Zinc minangka produk murah kanthi efek bakterisida lan antiseptik.

Pasta ora duwe efek karsinogenik lan beracun ing awak, saengga bisa digunakake kanggo nambani penyakit kulit (uga nyegah kedadeyane) ing pasien sing beda umur, kalebu bayi, bayi lan wong tuwa.

Indikasi sing digunakake

Tempel seng bisa digunakake kanggo tujuan terapeutik lan prophylactic minangka protector (komponen protektif) lapisan njaba dermis ing tingkat selular ing penyakit utawa pathologi kulit.

Indikasi:

  • perawatan darurat kanggo lesi kulit ing ngendi struktur utawa integritasé ora kacau;
  • disinfeksi saka wounds lan ngethok;
  • popok dermatitis (ana ing bayi kanthi interaksi kulit sing kerep karo senyawa amonia sing ana ing urin);
  • Diaper Rash;
  • bedsores;
  • kukul;
  • kukul;
  • sunburn

Kanggo sepindah, tempel zink digunakake kanggo:

Ing kasus kasebut, seng oksida ora ngobati penyakit kasebut, nanging mbantu ngatasi gejala lan ngatasi kambuh.

Penting! Gunakake paste zink kanggo nambani burns mung dilebokake manawa wilayah sing kena pengaruh ora ngluwihi 8-10 cm, lan ora ana tanda-tanda lesi kulit jero (lendhut, scab, blisters).

Herpes

Sampeyan kudu nyatet yen kanthi bantuan seng seng ora mungkin ngobati herpes, amarga penyakit iki mbutuhake obat antiviral. Nanging, zat obat, sing kalebu seng, becik mbantu nyegah panyebab residual saka herpes.

Pink lichen

Tempel Zink Saiki, obat-obatan durung diumumake penyebab lan cara perawatan lichen jambon . Nanging, penyakit iku infèksius-alergi. Gejala sing paling umum saka penyakit iki ditemokake ing bocah cilik. Ing kulit awak ana plakat jambon, sing ukurane cilik bisa tuwuh dadi nyengsemake.

Ing tataran awal pangembangan zat tempel jambon lichen digunakake. Iku ngruwat kulit sing kena pengaruh. Mangkono, plak dadi garing lan ngurangi ukuran nganti ilang.

Nanging, ing kasus kasebut nalika lelara kasebut dumadi kanthi gejala sing luwih abot sajroning wangun demam, gatal parah, terapi sing luwih serius diwenehake. Tanpa nggunakake antibiotik ing kasus iki ora cukup. Dokter bakal milih perawatan sing optimal.

Tempelake situs

Tempel seng nduweni efek gabungan nalika digunakake sacara lokal lan efek farmakologis sing jelas amarga sifat bahan aktif (zink oksida). Tempel bisa dianggo ing sawetara arah bebarengan, contone:

  • nyuda intensitas inflamasi lokal;
  • Dries metu babagan kulit purulent genesis;
  • disinfects lumahing kulit;
  • ngancurake bakteri sing manggon ing lumahing lapisan luar epidermis;
  • nguripake sel kulit;
  • nylametake situs sing ora cocog;
  • ngilangake tanda-tanda gangguan kulit (abang, rash, roughness);
  • nglindhungi kulit saka paparan senyawa lan zat sing mbebayani (contoné, nalika kena karo urin ing bayi anyar);
  • ngurangi keruwetan gerah.

Carane aplikasi?

MosFarma Bayi lan bayi. Kanggo perawatan dermatitis "popok" lan ruam popok ing bocah-bocah ing setahun, perlu nggunakake tempel seng paling sethithik 3 kali dina (saenipun - sakliyane owah-owahan diaper). Sadurunge nglamar produk kasebut, ngumbah kulit bayi kanthi cepet lan garing. Gunakake tamba ing lapisan tipis kanthi gerakan rubbing.

Wigati! Sawise prosedur lan aplikasi kesehatan kasebut, bocah kudu ngiwa kanggo 15-20 menit kanthi area kulit sing mbukak - iki bakal ningkatake efektifitas terapi.

Kasedhiyan kategori pasien . Gunakake paste cilik menyang wilayah rusak (utawa, yen kita ngomong babagan perawatan jerawat). Kanggo nambah efek terapeutik, bandage medis bisa digunakake. Sampeyan kudu ngganti wong 1-2 kaping dina.

Penting! Tempel seng ora bisa ditrapake ing wilayah kanthi tandha infeksi (yaiku ing ngarsane pus, sing minangka asil pangolahan flora patogen).

Contraindications

Alat kasebut ora ana contraindications, kajaba alergi kanggo seng lan pati, uga tambah sensitivitas kanggo komponen kasebut. Tempel seng bisa digunakake nalika ngandhut, yen ora ana larangan lan rekomendasi liyane saka dokter pengawas. Lactation uga ora contraindication kanggo nggunakake obat, amarga bahan aktif ora nembus menyang susu susu.

Overdosis

Ing observance kabeh rekomendasi saka obat digawa obat overdosis punika mokal.

Efek sisih

Fitopharm-NN Iku arang banget kanggo pasien sing nggunakake tempel zinc kanggo diagnosa reaksi alergi kulit: kemerahan, kekeringan, wilayah flaking, bintik lan ruam. Panampilan gejala kasebut minangka alesan kanggo ngunjungi dokter.

Formulir komposisi lan release

Obat iki nduweni komposisi sing prasaja, nanging efektif banget, sing kalebu mung telung úa: zinc oxide, petrolatum lan pati (kentang). Ing tempel kasedhiya ing botol kaca (25 g lan 40 g), uga ing tabung aluminium 40 g lan 30 g.

Pharmacokinetics

Obat iki mung nduweni efek lokal, ora diserep dening saluran pencernaan lan ora nyemprotake menyang sirkulasi sistemik. Iki nyedhiyakake luwes sarana kanggo pasien saka kelompok umur sing luwih enom lan wong tuwa.

Panyimpenan

Zinc paste kudu disimpen ing suhu kamar (ora ngisor 12 derajat) ing panggonan sing ditutup saka akses kewan lan anak. Umur urip - 5 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Nenekku menehi saran babagan zink paste nalika umur 16 taun, lan aku maneh ngeluh babagan kukulku, sing ora kepengin ninggalake wajahku. Piranti iki digunakake dadi banget populer, nanging ing wayah wektune dibuang dening obatan sing larang lan dipublikasi. Aku miwiti nglebokake tempel karo swab kapas kaping pindho dina (esuk lan sadurunge bedtime). Sawise 10-12 dina, aku weruh yen pimples dadi luwih cilik lan dadi pucat, sanajan sadurunge padha padhang Jambon lan banget katon. Sawise sasi nganggo reguler, aku nyelehake dheweke meh rampung! Saiki, yen tiba-tiba jebol mlumpat, aku langsung nyemprotake karo tempel zinc, lan sawise sawetara dina ora ana tilase. Lyudmila, 22, Rostov

Aku nggunakake tempel zinc kanggo nambani kulit saka putri nalika ngganti popok. Iku cepet mbantu ngatasi ruam popok - efek ora luwih elek tinimbang saka cara sing larang mahal, nanging biaya 7-8 kali (!!!) luwih murah. Tempel mung nduweni siji minus - lemak tipis, ora mung kanggo ngumbah. Nanging iki suntingan tinimbang karo asil. Aku bakal ngedol ing saben farmasi - ora ana rega! Oksana Ionina, 28 taun, Chisinau

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.