Zinovit, krim

Analog

cinovit-krem-6

  • Zincap

Rega

: 305 р. Rata-rata online rega * : 305 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Krim Tsinovit, ora nduweni komposisi hormon, kanthi aktif nandhang masalah kulit, rawan kekeringan, flaking, inflammation lan iritasi. Piranti kasebut nduweni sipat antiseptik, antibacterial lan moisturizing sing kuat. Digunakake ing kompleks kanggo perawatan lan pencegahan penyakit saka lapisan ndhuwur epidermis.

Indikasi

Kasedhiya ing wangun dosis sing beda Obat iki nduweni akeh tindakan. Apik banget ditrapake ing perawatan srengenge cilik utawa kulit panas. Dokter seneng prescribe krim ing kasus dermatitis, eksim, psoriasis, depriving.

Zinovit uga ditunjuk ing kasus-kasus ing ngisor iki:

  • rambute lan ruam ing kulit;
  • tambah kekeringan, sesak, peeling;
  • alergi lan dermatitis ;
  • kukul;
  • nyokot serangga.

Aplikasi tamba bisa dadi agen prophylactic.

Dosis lan administrasi

tabung cinovita ing tangan Miwiti kursus kudu mung sawise konsultasi full-time karo dermatolog.

Zinovit ditrapake sawise tangi lan sadurunge arep turu ing kulit sing kena. Dosis tegese gumantung ing area kerusakan kulit.

Kanggo pasuryan, obat ukuran dosis kacang cukup. Kanggo awak, dosis kasebut dipilih kanthi individu.

Alat kasebut ngilangi gejala kanggo 10-14 dina. Aplikasi Tsinovit bisa dadi dina sing ora diwatesi, sok-sok ngliwati pemeriksaan dermatologis.

Contraindications

Contraindications kalebu hypersensitivity kanggo sembarang komponen Zinovit. Yen ing sajrone pengobatan ana rasa ora nyenengake, kobong ora bisa ditindakake utawa nyeri cerah, perlu ngendhegake nggunakake produk.

Pregnant lan lactation

Sembarang trimester meteng minangka kontraindikasi kanggo nggunakake krim Zinovit. Iki amarga lack of research ing efek saka komponen ing janin lan ing wong wadon.

Sajrone wektu nyusoni, ora ana watesan babagan nggunakake obat kasebut.

Overdosis

Ora ana kasus overdosis sing wis diidentifikasi.

Efek sisih

Ing sawetara kasus, alergi kanggo obat bisa, supaya disaranake kanggo nguji sensitivitas ing sikut utawa ing telung kuping.

Komposisi lan farmakokinetik

cinovit-krem-1 Minangka komponen saka krim mung digunakake minangka zat aman sing nggawe hypoallergenic.

Bahan aktif utama: 1% zinc pyrithione lan root licorice (utawa 1% dipotassium glycyrrhizinate).

Uga kalebu ing preparation iku lengo asal alami: shea, jojoba lan zaitun. Ora ana pewarna, protein lan wewangen ing Qinovite.

Sawise aplikasi epidermis aktif ing lapisan kasebut, zinc pyrithione ngresiki inflamasi, nyebabake mikroorganisme pathogen, lan gelut jamur.

Ekstrak licorice ndadekake kulit kurang rentan karo faktor negatif, alergen lan iritasi.

Lengo ngurus kulit, menehi softness, isi karo kelembapan, nourish.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep.

Tetep metu saka anak. Mode panyimpenan suhu - saka 5 nganti 25 derajat.

Umur rak saka tabung tertutup 3 taun saka tanggal, mbukak - 1 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Dermatitis wis suwé banget. Dokter sing nekani dokter sing diwènèhaké minangka agen hormonal, sing uga ora menehi efek sing dikarepaké. Pilihanku ambruk ing Tsinovit. Pharmacy langsung sinau komposisi. Aku seneng banget sing ing ndhuwur daftar iku lenga. Iki nuduhaké manawa pabrikan durung tumindak, efek utama tamba kasebut adhedhasar persis ing sifat-sifat unsur alam. Saiki babagan asil: sawise nglamar pasuryan wis malah iyub-iyub, nanging alon-alon katon greasy. Kosmetikku ora luwih dawa tinimbang rong jam, banjur kabeh mulai ngambang. Kanggo kondisi kulit, awak wis ketok apik: gondok dadi kurang katon, wernane abang wis sirna. Aku bakal nggunakake luwih. Marina, St. Petersburg

Kula nyuwun dhumateng dhokter punika babagan pipi abrit lan irung, gatal muncul. Ujian kasebut ora ngandhakake apa wae sing mbebayani. Dermatolog ngilangake dermatitis seborrheic lan diwenehi krim Tsinovit lan shampoo kanggo kula. Piranti sing dipigunakaké topikal sajrone minggu kasebut, ngrasakake sensasi sing rada kobong. Shampoo tuku, nanging durung ana apa-apa. Sawise nem dina, peeling lan abang rampung. Ich uga liwati tanpa jejeg. Krim sing kandel, nyuwek kanggo wektu sing suwe, aroma sing ora kentekan. Stickiness lan sumringah khusus lengo aku ora sok dong mirsani. Polina, Rostov-on-Don

Sawise eksperimen sing ora sukses karo remover kuku anyar, noda abang sing suda tetep ing lengen. Ora ana moisturizers. Dokter menehi saran Tsinovit. Aku nggolèki kasebut ing apotek ing kutha kene kanggo wektu sing suwé, lan pungkasané dhawuh kasebut liwat Internet. Aku nyelehake babagan 10 dina, rempelu wis meh ilang. Asil banget nyenengake. Aku ora kaya nyatane yen volume tabung gedhe banget. Course wis rampung, nanging dana isih tetep akeh. Yaroslava, wilayah Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.