Douching karo soda kanggo thrush

Baking soda Pangobatan karo soda minangka obat paling apik kanggo obat thrush, sing uga dianjurake dening obat tradisional. Dokter nyatakake yen nggunakake soda duweni efek terapeutik sing kuwat ing meh setengah pasien. Iki amarga larutan alkali duweni efek negatif ing jamur, amarga candida ora diadaptasi kanggo manggon ing lingkungan kasebut. Nalika iki, pembubaran microfibus jamur lan struktur kimiaé bakal rusak.

Soda kanggo tujuan obat karo thrush bisa digunakake minangka solusi kanggo ngumbah lan douk. Nindakake douching kanggo thrush karo soda, sampeyan kudu ora mandheg perawatan langsung sawise ilang gejala utama:

  • gatal lan kemerahan saka kelamin;
  • ngiris tanpa rasa;
  • sensasi kobong nalika ngobati lan sanggama.

Ora ana jaminan yen tamba lengkap wis teka. Minggirake bathi kanthi bantuan soda kanggo ndandani efek sing ditampa.

Kanggo nindakake iki, sampeyan perlu siji soda gedhe soda saben liter banyu (anget lan tansah digodhog). Kabeh wis diudhunake ing panggul banjur sampeyan kudu lungguh ing babagan sak suwene sepi jam. Prosedur kanggo nglakoni paling ora kaping enem.

Kanggo rehabilitasi vagina luwih apik nggunakake lilin karo chlorhexidine .

Gynecological syringe Douching karo soda uga nguripake rasa gatal lan kemerahan, nanging prosedur iki mbantu mbusak bau sing ora enak lan mupus. Kanthi bantuan, sampeyan bisa ngobati sariawan ing omah. Douching kudu dilakoni mung kanthi diagnosa sing cocok, saéngga ora nyebabake gangguan ing mikroflora vagina.

Nindakake prosedur ing punggung, umpamane ing jedhing. Pre-recommended vaseline steril sing dianjurake minangka pelumas. Banjur, ngeculake udhara, alon-alon masang ujung jarum suntik menyang tempek. Sampeyan perlu yen solusi wis sakabeheng lan diwutahake rampung. Durasi prosedur ora kudu ngluwihi katelu saka jam. Sawise dianjurake kanggo ngapusi kira-kira limalas menit.

Miturut cara, wis buktiaken yen syringing soda kaping pirang-pirang mundhak sukses ing konsepsi. Iki minangka obat rakyat sing efektif kanggo sariawan kudu dikombinasikake karo terapi antijamur liya utawa cara pengobatan liya. Douching karo soda, bebarengan karo leaching, banget efektif ngrusak pratandha saka sariawan.

Kanggo wong sing tresna marang perawatan dhéwé, perlu ditekanake manawa metode iki bisa ditindakake mung sawise njaluk persetujuan ing konsultasi ginekologi. Iki amarga kasunyatane yen douching ditindakake mung karo tandha-tandha sing tepat, amarga prosedur kaya kasebut bisa ngganggu mikroflora vagina.

Ing istilah-istilah tèknis, perlu dicritakaké menawa ngumbah vagina kudu dilakokaké mung nganggo jarum suntik ginekologi, tansah disinfektan sadurunge saben sesi. Sampeyan uga bisa diganti karo piranti khusus - mug Esmarkh, sing bisa dituku ing kabeh apotek. Lan durung - banyu kudu direbus sadurunge nyiapake solusi kasebut.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.