D-panthenol

Analog

Kabeh formulir dosis

Priksani volume nalika milih pasangan. Kanthi terus-terusan, sampeyan bisa ngirit dhuwit kanthi tuku tabung 50 gram kanthi cepet.

Salep liya kanggo nyegah wounds.

Lan kanthi cara iki, apa sampeyan bisa njamin kualitas sing padha?

Rega

278 р. Rata-rata online rega * 278 r. (25g)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Nizhpharm D-Panthenol sajrone krim lan ointment digunakake minangka agen eksternal kanggo nguatake tissue.

Ing komposisi dexpanthenol minangka tumindak aktif - zat sing padha karo struktur kanggo asam pantothenat lan dadi ing metabolisme.

Senyawa sing padha yaiku grup vitamin B, lan minangka bagean saka koenzim A, sing aktif melu proses metabolisme protein, lemak lan karbohidrat.

Indikasi

ointment Peran asam pantothenat ing awak - ndhukung fungsi epithelium. Kanthi karusakan ing kulit utawa jaringan liya, kebutuhan kasebut mundhak akeh.

Cara sing cepet kanggo ngisi iku yaiku nggunakake ointment karo panthenol, kang normalizes metabolisme sel, nyepetake proses regeneratif ing kulit lan nambah kekuatan serat kolagen.

! Related Links
Aja bingung karo semprotan Panthenol - iki minangka obat kanggo lara

Obat iki nduweni efek anti-inflamasi sing regenerasi lan kuwat, nyenengake lan nylametake kulit, lan komponen tambahan nggawe efek terapeutik luwih kuat. Krim lan ointment digunakake ing perawatan saka penyakit ing ngisor iki:

  • Perawatan saka lesi kulit cilik (abrasions lan goresan);
  • Perawatan efek mbebayani saka faktor alam: kadhemen, angin, suhu dhuwur lan asor;
  • Anal fissure fissures;
  • Rusak ing membran lambung ing cervix;
  • Pipi retak;
  • Dermatitis .

krim Saliyane efek terapeutik, obat kasebut digunakake minangka langkah pencegahan kanggo nglindhungi kulit ing pasuryan lan tangan saka kadhemen utawa angin, uga kanggo nyegah ruam popok, lan nalika ruam popok wis diwiwiti, kanthi gelar minimal.

Salep dituduhake kanggo kondisi lan penyakit ing ngisor iki:

  • Perawatan kulit garing lan dehidrasi;
  • Iritasi sawise paparan radiasi ultraviolet utawa sinar X;
  • Bentuk cilik lampin dermatitis;
  • Penyembuhan kulit grafts;
  • Kanthi umume, ulkus trophik lan inflamasi kulit;
  • Perawatan kulit sawise surgery;
  • Wounds lan bedsores.

Cathetan: Kanggo lara lan ulkus sing terus-terusan, salep antibiotik perlu, kayata Erythromycin .

Dosis lan administrasi

konsistensi krim Preparasi dileksanakake externally saka 1 kanggo 4 kaping saben dina, yen perlu lan ing persetujuan karo dhokter, jumlah aplikasi saben dina bisa tambah. Wis diijini aplikasi kompres (cedhak puting susu).

Piranti kasebut diterapake ing lapisan tipis lan alon-alon digosok. Yen perawatan tatu ing tatu ditindakake, wis dikumbah kanthi solusi antiseptik, banjur D-Panthenol diterapake.

Nalika cracking nalika lactation, puting susu dilumuri sawise dipangan.

Kulit anak diproses sawise nglangi lan ngganti popok.

Ing kasus nglanggar integritas cervix lan retak ing bagian anal, alat kasebut dileksanakake kaping 2 dina. Duration of treatment gumantung ing tingkat keruwetan penyakit kasebut.

Contraindications and side effects

Obat iki contraindicated mung ing kasus hipersensitivitas individu kanggo komponen ointment utawa krim.

Dipercaya uga nalika dosis lan regimen administrasi diwenehake, lan bisa nyebabake alergi mung ing kasus sing langka .

Komposisi lan farmakokenetik

D-Panthenol arupa rong rumus:

  1. Ointment. 1 g ngandhut 50 mg. Dexpanthenol. Bahan bakar tambahan yaiku lanolin anhidrat, minyak vaseline lan petrolatum putih, asam myristic isopropil, methylate lan p-hydroxybenzoic propyl, dist. banyu
  2. Krim 1 g ngandhut 50 mg. dexpanthenol, pulo tambahan: cetearyl octanoate, ketomacrogol 1000, alkohol cetyl, triglyceryl monostearate, dimethicone, 1,2-propylene glycol, methylate lan p-hydroxybenzoic acid propyl, flavoring, dis. banyu

Hydrophilicity, polaritas rendah lan bobot molekul sing relatif kurang saka zat aktif saka obat kasebut njlentrehake dalane menyang kabeh lapisan kulit. Sawise aplikasi, D-Panthenol cepet diserep lan diowahi dadi asam pantothenat, sawise kasebut ngubungake protein plasma (albumin lan β-globulin).

Liyane

Ointment ora ditrapake kanggo rendhem . Kanthi transplantasi sing lara alon, perawatan kasebut dilakoni ing pengawasan medis. Sajrone periode lactation, ora perlu kanggo ngresiki agen sing ditrapake ing puting susu sadurunge dipakane, nanging amarga kemungkinan munculna alergi kanggo obat ing bayi, residu salep utawa krim diangkat saka puting susu.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sajrone panas Juni taun iki, kita padha menyang segara. Kulit krim dianggep ora ana ing dheweke, lan kulit sing ora bisa ditenun diluncurake ing pundhak. Ing wayah sore, rasa nyusahake banget, amarga aku kudu menyang farmasi, ing ngendi disaranake salep D-Panthenol. Krim ing tutul ketoke enom lan mambu spesifik. Sawise ngobati tatu, diserap ing 15 menit. Ing wayah wengi iku ora ana sing turu, lan relief ditemokake nalika esuk. Sawise telung dina kabeh tindak, lan kulit banjur ora mati. Maria, Temryuk

Kanggo pisanan, Depènnol ditrapake nalika celah muncul ing puting nalika nyusoni bayi. Salep kasebut ngasilake asil, nyuda rasa nyuda lan nyepetake penyembuhan retakan. Ing konsultasi wanita, dheweke nganjurake Bipanten, lan ing farmasi, dheweke menehi saran marang lenga kanthi komposisi sing padha, nanging luwih murah. Kadhangkala Depantenol nyebar ing popok rash ing awak bocah. Aku ora kudu nyenengake babagan tuku iki. Ekaterina, Novosibirsk

Aku dadi operator crane ing pabrik baja. Taun iki, nampa cedera ing bentuk pijet saka paha sikil. Tindakan saka bahan panas ngandhut obatan, amarga rawat inap ditolak. Nanging langsung ana pitakonan babagan tuku dana kanggo penyembuhan wilayah sing kena pengaruh. Dermatologist menehi saran salep D-Panthenol. Kaping pisanan, dheweke nggarap situs kaping telu dina, mengko ana loro, nalika dheweke lagi mlaku. Aku yakin manawa tanpa lenga, samubarang kabeh bakal luwih alon. Victor, Zaporozhye

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.