Dex-Gentamicin, tetes mripat

Analog

Dex-Gentamicin Eye Drops

  • Ora ana analogue

Kasedhiya ing bentuk dosis liyane:
ointment mata .

Rega

, 171 р. Rata-rata rega online * , 171 p. (5 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Masang instruksi ditempelake ing saben pengobatan. Ngemot informasi babagan indikasi, cara administrasi, kombinasi obat, efek samping, overdosis, kontraindikasi, komposisi. Kajaba iku, instruksi uga ngandhut review.

Indikasi

Dex-gentamicin Alat kasebut diwenehake kanggo perawatan kondisi kaya:

  • Keratitis, barley, blepharitis, conjunctivitis ;
  • nyegah penyakit inflamasi ing wektu pascamoperatif.

Cara resepsi

Manungsa waé! Sadurunge miwiti nggunakake dex-gentamicin tetes, sampeyan kudu takon karo dokter.

Perawatan kudu dileksanakake kaya mangkene:

  • Sawise perlu kanggo netes 1-2 irungnya ing saben mripat;
  • Interval antarane instillation gumantung ing kondisi sabar, uga banget ing proses inflamasi. Yen kondisi kasebut abot, banjur tetes kudu ngubur saben 4 jam. Yen kondisi ora kritis, instillasi kudu rampung saben 6 jam;
  • Ora ana perawatan ora bisa ngluwihi 20 dina, amarga Yen ora, komplikasi mulai muncul. Sampeyan uga penting banget nalika perawatan kanggo ngetutake kabeh rekomendasi saka dhokter.

Contraindications

Ora dianjurake kanggo njupuk obat kasebut ing ngarsane penyakit lan kondisi kaya:

  • Mycoses of eye;
  • Infeksi virus mata;
  • Erosi epitel kornea (minangka asil saka obat, lesi iki bisa dadi luwih jero);
  • Tambah tekanan intraocular;
  • Kerusakan ing mata;
  • Alergi marang komponen obat kasebut.

Kajaba iku, sajrone perawatan ngagem lensa kontak ora bisa.

Pregnancy

Titik dex-gentamicin irungnya Nanging, nggunakake alat iki sajrone meteng, bocah wadon kudu dipantau kanthi rutin dening dokter.

Ing wektu nyusoni, administrasi obat kudu dihentikan. Yen resepsi apa wae ora bisa ditolak, panggunaan agen diwenehake, nanging, pamakean alami kudu dikalahake.

Overdosis

Nalika nggunakake obat overdosis Dex-Gentamicin ora mungkin. Nanging, yen ana, banjur perawatan gejala kasebut kudu dilakoni.

Acara ala

Dex-Gentamicin karo kemasan Minangka asil saka njupuk obat kasebut, pasien bisa menehi efek samping, sing katon kudu dilapurake menyang dokter supaya bisa mutusake apa sampeyan bisa terus nggunakake obat kasebut utawa ora.

Mbok menawa dheweke bakal njupuk pasangan luwih aman.

Efek samping kalebu kahanan kaya:

  • Tampilan swara sensasi lan gatal. Negara-negara kasebut bisa kedadeyan sawise instillasi;
  • Sembarang efek alergi;
  • Tambah tajem ing tekanan intraokuler;
  • Lensa kabur utawa sesambungan kabur.

Komposisi

Titik dex-Gentamicin ora duwe warna.

Iki kalebu bahan aktif kayata gentamicin sulfat, uga dexamethasone natrium fosfat. Unsur tambahan yaiku kalium hidrogen fosfat lan benzalkonium klorida.

Pharmacology

Dex-Gentamicin Eye Drops Bottle Dex-Gentamicin minangka glukokortikosteroid topikal.

Kanthi nggunakake lokal, dexamethasone ing wektu cendhak nglebokna liwat jaringan cornea lan konjungtiva, nyedhiyakake efek sing dikarepake.

Kanthi nggunakake lokal, gentamicin sulfat dideteksi ing struktur mata sawise 6 jam.

Liyane

Resep.

Obat kudu disimpen ing papan sing ora bisa diakses kanggo bocah, ing suhu ora luwih saka 25 derajat.

Subjek kanggo kabeh rekomendasi, tamba bisa disimpen telung taun. Sawise mbukak paket, umur simpenan dijedhes nganti 1,5 wulan.

Sampeyan uga kudu ngerteni gabungan obat Dex-Gentamicin karo obat liyane.

Nalika dijupuk bebarengan karo atropine, obat cholinergic, uga agen sing nimbulaké mydriasis, kena pengaruh tekanan intraokuler sing bisa ditemokake.

Nalika dipigunakaké topically, gentamicin ora kompatibel karo amphotericin B, sulfadiazine, cloxacillin, heparin, lan cephalothin. Ngeculke barang iki bisa nyebabake endapan saka precipitates ing sac kecap konjungtiva.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ora suwe, mata saya wiwit nglangi, ternyata aku duwe conjunctivitis. Padha wrote kula iki tetesan. Redness, discharge lan purulent discharge dadi kurang nyata. Minggu kepungkur, ora ana sing nglarani penyakitku. Aku seneng banget. Ing cara iki, alat iki uga mbantu kita nalika bojone melompati barley ing mripate. Akibaté, penyakit iki ilang sajrone sawetara dina. Ekaterina, Moskow

Padha nindakake operasi ing mripatku lan diwènèhi resep obat iki supaya ora ana infèksi. Akibaté, ora mung lara sing ora katon, nanging mripat saya uga dadi abang. Saiki tetesan kasebut tansah ana ing kit pertolongan pertama. Alena, Saratov

Kira-kira setahun kepungkur, aku wiwit ngelingi yen aku wis ngilangi mripate, ing esuke ana gumpalan bulu mata, puffiness eyelids, lan paningale saya mundhak. Ya, lan ana sensasi manca ing mripat. Aku menyang dokter. Sawise ujian, dheweke nglaporake yen aku duwe blepharitis lan menehi tetes kasebut. Aku nindakake kabeh miturut pandhuan lan rauh paningalku dibalèkaké, mripatku mandheg nyengsarakke, puffiness sandi ilang. Dex-Gentamicin minangka kasetyan nyata kanggo kula. Anastasia, St. Petersburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.