Demikten, varnish

Demikten saiki metu saka saham.

Ndeleng varnish kuku kuku .

Analog

Demikten

Pandhuan kanggo nggunakake

Komposisi (bahan aktif):

  • emulsi polyvinyl acetate. Basis lacquer, mbentuk film, permeable, anti banyu, film pelindung ing kulit sing kena kontak karo udara;
  • aldehida format (paraform) konsentrasi minimal. Komponen preservatif lan antiseptik nyegah pertumbuhan infeksi jamur (kalebu jamur saka Candida genus), virus herpetic;
  • campuran metabolit (enzim, protein) saka bakteri saka spesies Bacillus Iicheniformis lan Bacillus Subtilius (1: 1) ditanem ing agar-agar. Komponen biologically aktif nyegah perkembangan lan perkembangan jamur, staphylococci, ngrangsang pertumbuhan sel manungsa sehat lan kekebalan selular.

Properties

Lac Demicten - tamba panggunaan lokal, duweni efek bactericidal, antijamur, lan anti-inflamasi. Iki uga nyandhang abang lan bengkak kulit sing kena pengaruh, duweni efek pangatusan. Iki nyedhiyakake penyembuhan sing cepet kanthi cepet saka kukul, gigitan, scuffs, cuts, lan abrasions. Mencegah infeksi lan rereget. Efektif ing perawatan herpes rashes. Mbusak calluses, "retakan" ing tumit lan kulit sikil, coarsening lan thickening saka kulit sikil ("natoptysh") lan sikil. Kanthi aktif berjuang karo kaki sweating lan ambu ora enak.

Nalika aplikasi

IMG_7353 Kanggo perawatan saka jamur lan bakteri lesi ing jaringan padhet lan alus saka kuku lan kulit.

  1. Mycosis, onychomycosis (jamur kuku), kuku mikrospora.
  2. Penyakit kulit jamur:
    • pink, lichen warna-warni lan abang;
    • rubrofitia (penyakit jamur saka sikil);
    • candidosiscosis;
    • tanduran, kalebu asal Candidomycotic;
    • erosi interdigital;
    • epidermotopia;
    • actinomycosis;
    • erythrasma
  3. Letusan erupsi (herpes).
  4. Jerawat, kukul, macem-macem lokasi, kukul, potong, nyenyet, lara.
  5. Nalika nginfèksi kulit kanthi manikur sing apik, dhèwèké ngeculaké wutah saka kuntul progoguevoy.

Contraindications

Varnish ora ana contraindications, kajaba kanggo intoleransi individu kanggo úa aktif saka tamba. Ora ana efek samping.

Metode aplikasi

Sadurunge sampeyan nganggo varnis Demiken kanggo perawatan onikomicha utawa mycoses saka kuku, perlu nyiyapake kuku kanggo perawatan. Kanggo nindakake iki, kudu dikukus ing solusi khusus sing disiapake. Bath kanggo pre-treatment kuku bisa disiapake saka banyu sing cukup suwe kanthi tambahan komponen. Sampeyan bisa uga:

  • 1 tbsp. sendok soda lan 50 gram sabun dhasar;
  • 1 tbsp. a spoonful saka uyah poles utawa segara lan 10-15 irungnya yodium;
  • 5-6 irisan lenga wit teh ing bathine.

Nggunakake demokrat Sawise steaming, lumahing kuku lan kulit di resiki kanthi watu batu apung utawa rerumput kaku saka lapisan mati lan kulit sing mati, ngumbah partikel sing dibuang lan garing.

Kanggo mbusak maksimum area kuku sing rusak dening jamur, perlu kanggo Cut karo gunting Kuku regrown lan kena pengaruh, banjur ngajukake karo file kuku. Kabeh piranti sing digunakake sajrone prosedur pretreatment ing wilayah sing kena pengaruh kudu disinfected sakwise, supaya ora reinfeksi.

Ing kukul kang garing ditrapake kanthi lapisan lancer Demicten sing lancip. Penting sing mung masalah, situs kuku sing kena cetha ditutupi kanthi cetha. Geser botol sadurunge nglamar. Ing dries varnish ing 2-3 menit lan efek wiwit sanalika sawise aplikasi. Film sing digawe ing pucuk kuwi padhet, meh ora bisa ditemokake, tahan lama. Penting kanggo mirsani regimen pangobatan kuwi kanggo lesi jero lan ekstensif saka kuku kuku.

Steaming kuku lan kulit kudu dileksanakake 1-2 kali seminggu, perlu kanggo aplikasi varnish ing lumahing kuku saben dina, nganti ngilangi kanthi lengkap tanda-tanda klinis infeksi jamur.

Biasane, manifestasi pisanan saka regenerasi wilayah sing kena pengaruh ditindakake sawise 1-3 minggu, eliminasi lengkap jamur ana ing 4-6 sasi (gumantung saka ukuran lesi piring kuku). Sawise ngobati lan ngrampungake jaringan kuku lan kulit sing lengkap, demeken nggunakake nyegah 1-2 kali seminggu dianjurake.

Sampeyan bisa nggunakake Demicten sing ora disenengi dening wong liya, kanggo iki, ing ndhuwur anting-anting varnish ing kuku kena pengaruh mycosis, varnis hiasan diterapake.

Demicten - mbukak kemasan Perawatan saka penyakit kulit jamur mbutuhake mingguan mriyang kulit sing kena pengaruh jamur. Solusi uga disiapake miturut resep kaya ing perawatan kukus jamur. Bentenane yaiku yen perawatan mekanik (penghapusan cornified, tissue mati), nyikat nganggo sikat kaku utawa batu apung, kudu rampung sadurunge lan sawise ngukus. Werna pangatusan kulit sawise perawatan wis dibutuhake.

Kanggo ngilangake tanda-tanda infeksi jamur ing kulit lan mbenake tissue, varnish wis diterapake saben dina. Sampeyan kudu eling yen perlu nggunakake Demiken menyang titik, kanthi cetha ing papan ciloko, nyingkiri area kulit sehat. Nalika tisu rampung, kudu ping papat kaping saben minggu, kanggo sasi nganggo lacquer kanggo nyegah lan nyegah kambuh penyakit.

Kanggo nyingkirake herpes, kukul, kanthi maneka warna ciloko, Demiken nyakup wilayah masalah lan godhong garing.

Kanggo nyuda pertumbuhan kutikula, sawise manicure lan nglamar lacquer hiasan, sawise ngaso kuku, aplikasi lapisan tipis Demicten ing kutikula sing dianggep.

Ing proses perawatan karo Demicten, sampeyan ora pengin nggunakake obat pernis liyane, supaya ora ngurangi efek positif saka panggunaan.

Tansah jarake nutup ing panggonan kang peteng ing suhu 2 nganti +23 derajat. Umur urip 12 sasi.

Ulasan

Anakku sawisé kemah nedahake jamur ing sandhuwuré driji sikil. Banjur liyane lan soles saka sikil wiwit gerah unbearably, lan ambune ora enak muncul. A dermatologist sing ngidhentifikasi kaki ruprofitia. Praktik reguler karo varnish Demicten menehi asil apik wis ing minggu 3. Sawise 1.5 sasi saka jamur ngelawan ora ana jejak. Saiki kita smearing varnish kanggo prophelaxis, kita wis mutusaké, lan taun sabanjure Borodin Alexander, Pskov , bakal njupuk karo kita menyang camp taun sabanjuré

Asring aku lelungan ing saindhenging negara, banjur nyedhaki kadhemen, herpes bakal langsung katon, banjur pimple mlumpat ing wektu sing salah. Lan sampeyan wiwit ngeling-eling soko kanggo ndhelikake kabeh iki lan cepet sembuh. Nanging tembung gedhe saka tutuk radio! A kanca saka ibune sapisan marang kula babagan viking Demarnen vagina, sing uga bakal bantuan dheweke karo jerawat saka herpes lan waras. Aku mutusake nyoba. Saiki sing penting banget! Lan bojone wiwit aktif nggunakake: jamur lawas (isih saka tentara) muncul, banjur abrasions asring sawise latihan. Dadi kene. Kanthi jamur meh rampung, lan lali babagan abrasi kanggo 2-3 dina. Bab sing penting banget! Galieva Nadya, Khimki

Aku njupuk jamur ing bathi. Kaki-kaki, ing antarane sikil katon erosi. Aku kesel, aku nyoba ngobati akeh perkara. Banjur nemokake Demikten. sing mbantu akeh. Panjenenganipun nambani kuku ing 4 wulan. Gedhe alat! Nosayev Boris, Murom

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.