Depantol, lilin

Analog

Lilin depantol

  • Hexicon
  • Chlorhexidine, suppositories, Pharmex Group
  • Chlorhexidine, suppositories, "Farmproekt"
  • Krim bepanten

Ana isih akeh obat kanggo thrush .

Rega

: 550 р. Rata-rata rega online * : 550 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

depantol1

  • Regenerasi membran lendhut saka vagina lan cervix nalika nimbulaké dampak destruktif ing wong, kayata:
    • diathermocoagulation,
    • cryodestruction,
    • laser karusakan,
    • periode pascaoperasi,
    • periode pascametan.
  • Vaginitis akut utawa nemen;
  • Endo / exocervicitis, kalebu kanthi komplikasi ing ectopia serviks.
  • Erosi etiologi spesifik cervix (minangka tambahan).

Umumé, Depantol bisa digunakake kanggo sariawan . Nanging kanggo perkara kasebut, ana supositoria lan pil sing luwih efektif .

Dosis lan administrasi

Lilin diwenehi 2 kali dina, esuk lan sore (sadurunge bedtime). Sawise prosedur esuk, disaranake nggunakake gasket.

Durasi standar perawatan yaiku 7-10 dina. Dokter sampeyan bisa ngluwihi perawatan nganti 20 dina.

Contraindications

Contraindication yaiku siji standar: hypersensitivity kanggo komponen obat kasebut.

Bisa digunakake nalika meteng lan lactation.

Ora cocog karo sabun, alkali, zat anionik (kalebu sodium carboxymethylcellulose, sodium lauryl sulfate, saponin)

Efek sisih

Mbok menawa ono sesambungan lokal, sensasi kobong, gatal, lan uga reaksi alergi. Kabeh gejala bisa dibatalake, ilang sawise penghentian pengobatan.

Komposisi lan pharmakinetika

74593553 Lilin Depantol ngemot rong item aktif:

  • Digluconate klorheksidine (0,016 g) - antiseptik, ngrusak jamur lan bakteri patogen.
  • Dexpanthenol, uga dikenal minangka D-panthenol (0.1 g) yaiku stimulator regenerasi jaringan.

Eksipitasi: macrogol 1500 lan macrogol 400 minangka basis kanggo supositoria vagina.

Chlorhexidine minangka obat sing misuwur sing ngancurake patogen, nanging ora kabeh. Rincian liyane babagan efek klorheksidine diterangake ing kene.

Dexpanthenol mbenakake metabolisme seluler, nyepetake divisi sel, ningkatake kekuatan serat kolagen lan kanthi mangkono mbantu nambani lan ndandani jaringan nalika diterapake topikal.

Liyane

Dispensed saka farmasi tanpa resep. Simpen ing panggonan kang peteng, ora ana sing bisa dicekel bocah. Suhu panyimpenan ora luwih saka 20 ° C. Umur urip 2 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku tansah nggunakake depantol kanggo thrush, biasane mbantu lan ora ana efek samping. Bab ingkang utama yaiku obat sing aman sabisa mungkin kanggo wanita ngandhut. Natalia, Moskow

Aku iki diwenehake minangka depanthol sawise kiriman abot. Iku sensasi kobong, nanging dibandhingake karo gejala liyane, iki omong kosong. Apik tamba. Svetlana Nikolaevna

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

4 komentar

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.