Dermazole, sampo

Analog

Dermazole Set

Deleng uga shampo antifungal liyane .

Endi tuku

Sanalika, shampo Dermazole ora kasedhiya kanggo iklan, ndeleng analog.

Pandhuan kanggo nggunakake

Shampoo Dermazole Dermazole Shampoo yaiku obat. Bahan aktif utama tamba iki minangka bagéan saka tablet lan salep antijamur, wangun obat kasebut uga nduweni ruang panggunaan dhewe.

Tindakan farmakologis utama

Bahan aktif utama shampoo obat yaiku Ketoconazole, sing nduweni efek fungisiko lan fungisidal ing macem - macem jinis jamur . Ana kegiatan anti-bakteri antimikroba ketoconazole, kanthi tujuan netralake tumindak staphylococci lan streptococci.

Penetrating menyang sel saka mikroorganisme jamur, Ketoconazole mesthine wiwit nyandhet sintesis zat-zat sing mbentuk mbentuk sel. Mangkono, produksi unsur-unsur penting sing perlu kanggo kabeh sel-sel sing disrupted, owah-owahan ora mbalikke nyebabake mati jamur kasebut.

Efek fungistatik Ketoconazole sing ngandhut sampo yaiku kanggo ngurangi kemampuan mikroorganisme jamur kanggo nyiptakake koloni. Efek fungicidal ndadékaké kanggo ngurangi kekuwatan struktur sel membran. Ing pangaribawa obat, aktivitas jamur wis dikurangi, bisa mbentuk koloni maneh, lan kanthi cepet kabeh mikroorganisme mati.

Indikasi sing digunakake

Botol Dermazole ing telapak tangan sampeyan Dermazol dermazol shampoo dianjurake kanggo nggunakake dening patients nandhang sangsara:

Amarga aksi antikulat lan anti mikroba Ketoconazole, sampo uga bisa digunakake kanggo ngilangake ketombe lan lara garing. Kanthi nggunakake njaba, zat aktif tamba ora bisa nembus ing awak, lan mulane ora nglumpukake ing njero awak.

Efek sisih lan kontraindikasi

Shampoo dermazole uga ditrima ing pirang-pirang kasus. Reaksi iritasi sing ditondoi minangka gatal-gatal, sensasi kobong sing rada entheng, kekeringan lembaran bisa nambah utawa, kanthi nalisir, ningkatake isi lemak. Ing sawetara pasien, ana sing mundhut curl, lan kadhangkala uga ana owah-owahan ing werna. Yen efek iritasi banget diganggu, mula perlu kanggo ngganti obat kasebut dadi shampoo kanthi efek sing padha ing infeksi jamur.

Shampo dermazole wis kontraindikasi ing kasus kasebut - yen panggunaan kasebut nuduhake pratelan intoleransi menyang bahan aktif utama. Ati-ati nalika nggunakake Ketoconazole kudu dileksanakake nalika meteng lan lactation. Sing paling apik kanggo nambani obat kasebut sajrone wektu iki.

Metode panggunaan

Dermazole - warna cairan Kanggo ngasilake efek terapeutik sing diucapake saka nggunakake shampoo Dermazole sing dianjurake kanggo infeksi jamur kulit kepala, sampeyan kudu ngerti carane nggunakake kanthi bener.

  • Sampo-sampo cilik dicampur karo banyu lan disebarake ing weteng. Sawise dibuyarake, agen kudu ngiwa ing sirah kira-kira 5-7 menit banjur dibilas nganggo banyu mlaku akeh.
  • Sajrone nggunakake tamba kudu dipantau supaya ora tiba menyang mata.
  • Pityriasis versicolor diobati karo Dermazole, nglamar shampoo iki sapisan dina limang dina. Sawise iku, sampeyan kudu ngira-ngira efektivitas perawatan.
  • Dermatitis seborrheic lan eczema dianggep telung dina kanthi kondisi saben dina nggunakake dana.
  • Yen sampeyan perlu ngilangi kambuh utawa nyegah nggunakake, banjur disaranake supaya bisa digunakake sepisan nganti rong minggu.

Kanthi rusak jamur kulit sirah, pérangan perawatan antara telung minggu nganti rong wulan. Yen sampo Dermazole ora mbantu, sampeyan kudu nemokake analog liya saka agen antimikroba iki.

Efektivitas sembarang perawatan mundhak akeh, yen sadurunge nggunakake obatan sing diuji . Adhedhasar data sing diduweni, dermatolog bisa nggawe regimen perawatan sing ora mung nggunakake sampo. Kadhangkala pangobatan sistemik, kayata tablet utawa kapsul , perlu dibalèkaké kanggo nylametake kondisi rambut lan ngilangi infeksi jamur.

Ulasan

Lengis berminyak wis ngganggu aku wiwit remaja. Kanggo ngilangi, dheweke ora mung nggunakake shampo, nanging uga resep-resep populer. Efek sing nyenengake lan katon mung sawise adhine nggunakake shampoo kanthi jeneng Dermazole kanggo ngumbah rambute. Esuke esuk aku weruh yen meh ora ana timbangan kuning. Aku tuku shampoo iki lan saiki aku nganggo pirang-pirang sasi. Aku ora mikir aku butuh luwih, amarga aku wedi yen rambute bakal bisa digunakake Olesya, 25 taun, Novosibirsk

Ekzema seborrheic ing sirah saya wiwit nyedhiyakake awak sawise kaku. Antarane obatan liyane, dermatolog nyathetake sampo Dermazole kanggo nggunakake njaba. Aku ngelingi mbusak plakat sawise telung dina saben dina nggunakake obat iki, sawise aku wiwit nggunakake shampoo iki kanggo prophelaxis loro utawa kaping telu sasi. Saiki aku cantik karo rambute lan aku ora isin rambute, Anna, 42 taun

2 komentar

  • Rina :

    Aku seneng karo shampoo, sawise telung dina nggunakake saben dina, dandruff ilang, aku nyoba kabeh shampo karo Dermazole. Aku nyaranake.

  • Sergey :

    Dermazole, sing paling apik ing babagan shampo yaiku "Dermazole", sawise papat aplikasi, ora ana cacat, nanging gedhe, sanajan kulit katon mati.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.