Desloratadine

Analog

Desloratadin-Teva

  • Dezal;
  • Lordaestin;
  • Eliza;
  • Eyang;
  • Erius .

Antihistamines generasi kaping 4 liyane

Rega

322 р. Rata-rata dodolan online * 322 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

versi impor Desloratadine - agen antiallergic modern 4 generasi. Keuntungan utamane yaiku safety, ditambah karo efek samping minimal lan kemungkinan perawatan jangka panjang.

Aja lali ninggalake komentar ing komentar lan klik "Share"

Indikasi

Bahan aktif - Desloratadine - nduweni efek ing awak manungsa:

  • antipruritic;
  • antiexudative - yaiku, ngrumusake pembentukan efusi inflamasi ing jaringan lan membran mukus;
  • antedematous;
  • antispasmodic entheng.

Desloratadine bisa digunakake kanggo nyegah reaksi alergi lan nyepetake aliran ing kasus kasebut:

Dosis lan administrasi

Desloratadine kasedhiya ing bentuk tablet 5 mg, dikemas ing lepuh 10 lembar. Tablet dicokot sacara oral lan dicampur karo banyu, tanpa dipilah.

Kategori pasien Dosis sing disaranake lan frekuensi administrasi tablet desloratadine
Anak sing umur 12 taun 1 tablet saben dina
Wong diwasa 1 tablet saben dina
Pasien karo gagal ginjel setengah dina

Perawatan bisa cukup suwe. Yen sampeyan kudu njupuk tamba luwih saka 2 minggu, sampeyan kudu takon dhisik karo dokter.

Contraindications

Sandoz - Versi Eropah Wétan Contraindications mutlak kanggo njupuk tablet desloratadine yaiku:

  • bocah nganti umur 12 taun (pasien enom disaranake njupuk obat kasebut ing bentuk sirup);
  • hypersensitivity kanggo obat utawa komponen, kalebu lactase;
  • Sajrone meteng lan laktasi, tamba kasebut contraindicated, amarga Ora ana data sing bisa digunakake kanthi aman ing mangsa kasebut.

Desloratadine kudu digunaake kanthi ati-ati kanggo pasien karo penyakit ginjel, amarga obat iki bisa nambani kegagalan ginjel sing ana.

Efek sisih

Efek samping sing paling umum kanggo njupuk Desloratadine yaiku:

  • tambah lemes (ing 12 saka 1000 pasien);
  • tutuk garing (ing 8 saka 1000 pasien);
  • sirah utawa migren (ing 6 saka 1000 pasien).

Arang banget ngrekam kasus tachycardia lan tambah tingkat bilirubin ing getih.

Ora ana kasus siji sing kacathet nalika asil Desloratadine minangka efek hypnotic utawa ngurangi tingkat perhatian.

Komposisi

Komponen Dhaftar Jumlah saben 1 tablet (mg)
Bahan aktif desloratadine 5
Bahan tambahan calcium hydrophosphate cellulose dihydrate microcrystalline corn star alum alumina stearate 53 27.5 112.51
Komposisi Shell polyvinyl alcohol titanium dioxide polyethylene glycol talcall aluminium wesi oksida 1.2 0.7 0.60.40.080.003

Pharmacokinetics

Canonpharm Desloratadine diserep ing saluran gastrointestinal lan lumebu ing aliran getih, sing sabanjuré ngalangi reseptor H1-histamin lan nyuda respon radang alergi ing wiwitan pangembangan. A efek terapeutik sing pocapan occurs sawise setengah jam saka njupuk pengobatan, tekan maksimum ing 3-4 jam lan tahan dina.

Keabsahan obat kasebut dhuwur. Ora kena pengaruh panganan apa wae sing ditindakake bebarengan, utawa minuman.

Obat kasebut ora nglumpukake ing awak, nanging disintegrates ing ati menyang senyawa glukuronide lan diekskripsikake ing urine lan feces ing sawetara dina.

Interaksi narkoba

Desloratadine ora kena pengaruh obat-obatan liyane nalika njupuk obat kasebut.

Omben-omben lan obat-obatan sing ora ana alkohol ora nyedhiyakake penyerapan desloratadine lan ora nambah efek sedative.

Overdosis

des2 Kasus overdosis Desloratadine ora dicathet. Wis ditemokake yen dosis siji saka 5-8 kali ora nduwe pengaruh signifikan marang kesehatan manungsa lan ora duwe efek kardiotoksik.

Yen njupuk dosis sing ora perlu ing tamba kasebut isih ndadékaké toksikasi, perlu njupuk adsorben ing gastrointestinal lan nelpon dhokter.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Ranjang - 3 taun. Simpen ing panggonan sing peteng, ora bisa dituju karo bocah, ing suhu ora ngluwihi 25 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku ora tau duwe alergi ing pangertene bener - kanthi ruam, gatal lan "jimat" liyane. Nanging nalika ana masalah pendinginan mangsa, aku wis ngancik taun-taun kanthi masalah sing padha: Aku mung metu menyang dalan - irungku langsung mili. Sajrone wektu, kahanan saya tambah akeh sing saya mutusake kanggo ndeleng dhokter. Ternyata aku duwe rinin alergi rhinitis lan awakku nanggepi hawa adhem. Dokter diwènèhaké Desloratadine lan nyatakaké yèn obat iki bisa dijupuk tanpa wates: ing kasus saya, nganti dadi luwih panas ing dalan. Asile ngluwihi kabeh pangarepanku: irung rambute ilang banget! Katerina, Kurgan

Aku wis ngalami pollinosis kanggo wektu suwe lan mulane aku minangka pamrentah kabeh obat anti-alergi. Akèh-akèhé sing sregep ngilangaké irung lan mata sing wutuh, nanging rasa nyuda irung isih tetep. Aku nyingkirake masalah iki karo Desloratadine lan saiki aku ambegan kanthi bebas, sanajan ing mangsa saya tambah alergi. Ilya, Saratov

Desloratadine mbantu aku ngatasi urtikaria idiopatik, yaiku, kanthi urtikaria, sing muncul kanthi alasan sing ora bisa dijelasake. Dokter mung ngeculake pundhak lan kepikiran: kok saben sore ing wektu sing padha aku ditutupi bintik abang lan gatal sing arep esuk. Aku njupuk pirang-pirang jinis antihistamin: kabeh padha ngilangi gejala kasebut, nanging dheweke ora bisa nyingkiri penyakit kasebut. Ora ana apa-apa kanggo ngenteni apa-apa, aku tuku Desloratadine - lan ora bisa ditemokake: sawise seminggu pil terus, urtikaria saya ilang selawase! Alla, Minsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.