Disinfeksi sepatu sawise infeksi jamur

Pangobatan iki digawa metu kanthi solusi khusus lan sprays. Kajaba iku, piranti khusus sing nyebabake spora UV bisa mbantu.

Disinfektan

nika Ing kutha gedhe, ana toko-toko kéwan disinfektan, kimia medis, kimia profesional. Bisa ditemokake ing direktori regional utawa ing Internet. Conto .

Tabel ing ngisor iki nampilake disinfektan sing cocok kanggo sepatu disinfecting, konsentrasi lan durasi.

Mung dana sing wis dipilih kanggo "Ngolah sepatu kulit lan kulit", "Anti-candida lan perawatan dermatofit" teges dituduhake ing pandhuan resmi:

Jeneng Konsentrasi Conto cara ngencerke Rendhem wektu Pranala menyang instruksi resmi
A-des 1% 100 ml saka tamba saben 10 liter banyu 15 menit pdf
Diobat Absolute 1% ndeleng ndhuwur 60 menit pdf
Abstraksi 1% ndeleng ndhuwur 30 menit html
Alpinika 5% 0,5 l saka tamba saben 9,5 l banyu 30 menit pdf
Nick Neodes * 3.5% 350 ml saka tamba saben 10 liter banyu 60 menit 1 lan 2
Pungkasanipun 2% 200 ml saka tamba saben 10 liter banyu 30 menit pdf

Sampeyan kudu nggawe solusi konsentrasi sing ditemtokake lan sepatu rendhem ing wektu sing kasebut ing tabel. Sawise soaking, mbilas sepatu ing banyu sing resik lan garing.

Cara nggawe: laporan foto rinci .

Cathetan (*): Nick minangka alat sing cukup populer lan banget. Kanggo sepatu mung "Nick Neodes".

Disinfectant kenthang bisa cukup agresif, aja nganti tiba ing mripat utawa cangkem, ngumbah tangan nganggo sabun lan banyu sawise dienggo. Yen kena mata, wungkus langsung kanthi banyu sing akèh lan hubungi kamar darurat paling cedhak. Yen sengaja ditelan, kudu ngumbah weteng lan uga ndeleng dokter.

Chlorhexidine 1%

Chlorhexidine

Digluconate klorheksidine cocok kanggo sepatu disinfecting, nanging mung ing konsentrasi 1% . Iku efektif marang ragi lan dermatophytes. Chlorhexidine ora ana werna lan mambu, saengga gampang digunakake. Mung negatif - ora gampang kanggo njaluk. Ing apotek, padha ngedol 0,05%, amarga ing konsentrasi luwih gedhe iku mbebayani kanggo membran lendir, dsb.

Cara nyisihake sepatu saka jamur: rendhem swab kapas ing larutan lan ngusap kabeh bagian jero sepatu karo kasebut, mbayar manungsa waé tartamtu ing panggonan sing cedhak. Sabanjure, sepatu sing dianggep diselehake ing tas plastik, diikat lan ditinggalake nganti 3-4 jam. Sawise padha kadaluwarsa, 2-3 dina diwenehake kanggo ngetokake sepatu.

Instruksi lengkap

Sampeyan bisa tuku toko disinfektan, waca laporan foto kita.

Sinonim kanggo 1% klorheksidine yaiku Desihand , sing uga, Chlorhexidine, bisa ditemokake ing toko-toko peralatan medis, kimia medis, lan profesional. liya .

Gunakake solusi 1% mung kanggo disinfect shoes lan permukaan.

Kanggo mbilas, sing padha kanggo perawatan saka kelamin lan luka mbukak iku solusi saka 0,05%!

Mikostop

mikostip semprotan Semprotan saka jamur kanggo sepatu " Mikostop " digunakake banget trep. Disemprotake ing wayah wengi ing bagian jero sepatu kanggo 3-5 dina. Pengobatan antifungal kudu dilakoni kanggo kabeh pasangan sepatu sing digunakake sawise deteksi jamur lan sak perawatan. Elinga yen obat kanggo jamur ing basis undecylenamine efektif kanggo kabeh jamur sing tanggung jawab kanggo kedadeyan mycosis. Waca liyane ..

Miramistin

Miramistin 500 ml Agen antibacterial universal sing kondhang. Didol ing apotek.

Iki digunakake minangka antiseptic lokal, meh ora ambu, nanging worth akeh, considering carane akeh kudu nglampahi malah ing sepatu saka sepatu. Ing pangertèn iki, pilihan sing paling nguntungake - botol 500 ml. Saliyane, nanging luwih flontochikov cilik.

Instruksi lengkap, rega, ngendi tuku .

Sampeyan kudu nggunakake solusi 0,1% - sak tenane nutupi katup katun / gauze lan rendhem kabeh permukaan jero sepatu. Sawise kuwi, supaya sepatune garing.

Dezavid

Alat iki ngrusak jamur saka jamur Candida lan jamur dermatofit, jamur jamur. Iki ngilangake kekuwatan penyakit amarga kasur kasebut dhewe. Dezavid uga ngilangake aroma sing ora karu lan minangka antiseptik sing kuat.

Kasedhiya minangka semprotan ing botol ml 150 ml. Rega 200-300 p. ing toko kimia kluwarga.

Dezavid Kaluwihan:

  • Obat hypoallergenic (kalebu komponen ora wangi, alkohol lan khlor).
  • Cocog kanggo sepatu saka sembarang materi, kalebu kulit lan suede.
  • Ora apik.
  • Ora ninggalake tandha.

Cara migunakaké:

Option 1. Lebokake nganggo kain utawa katun kapas kanthi semprotan lan ngilise bagian jero sepatu.

Opsi 2. Semprotan "Dezavid" ing jarak 30 cm ing permukaan jero sepatu. Wektu pajanan - 3-5 menit. Sawise alat garing, sepatu bisa digunakake kanggo tujuan sing dimaksudake.

Sajrone perawatan karo obat-obat antijamur, perawatan saka alas kaki karo jamur kuku semprotan kudu saben dina.

Lina

Line - Cairan kanggo disinfeksi Cairan biru utawa ijo sing cetha sing cetha aktif marang jamur genus Trichophyton (dermatophytes), Candida, lan jamur cetakan. Kasedhiya ing solusi ing botol lan komplong kanthi kapasitas 0,5 liter, 1,0 liter, 5 liter, lan 10 liter.

Kerep didol ing apotek farmasi.

Aja nganggo sepatu warna putih lan werna abang!

Cara migunakaké:

Sepatu disemprotake kaping pindho kanthi tampon, dilumeni kanthi solusi. Sawise wektu tartamtu wis liwati, lumahing njero diolah nganggo banyu lan garing. Sandal, sandal bath, lan sepatu sepatu liyane disinfèksi kanthi pencelupan ing solusi Line lan nggawe kendala kanggo kenaikan. Banjur sepatu kasebut diwenehi banyu.

Manungsa waé! Konsentrasi solusi kanggo sepatu disinfecting kanggo infèksi jamur yaiku 0,5% lan 0,8%. Perawatan kaki kanggo kaki jamur 30 dina lan 15 menit.

Formalin

Obat iki duweni bau sing kuat banget, sing ora disengaja, nanging ora utama. Iki sok-sok disaranake kanggo nggunakake kanggo disinfecting shoes, nanging elinga yen zat karsinogenik lan beracun . Kanthi nggunakake terus, efek negatif ing sistem saraf pusat, organ reproduksi, saluran pernapasan, membran mukus, lan integument.

Bicin

Bicin semprotan lan ampoule Kompleks nano sing dipatenake, nglindhungi sepatu saka jamur kanggo 20-40 dina, ngancurake mambu kringet, ngancurake bakteri mbebayani lan spora jamur Candida, jamur jamur lan dermatophytes. Kit kalebu: a ampoule plastik saka tamba konsentrasi, semprotan botol saka banyu sing disiapake. Solusi sing disiapake bisa disimpen nganti 5 taun.

Carane nangani sepatu sawise jamur? Kabeh konsentrasi wis diwutahake saka ampul menyang vial kanthi banyu sing disiapake, bengkong lan guncang 5-6 kali. Solusi sing wis rampung disemprotake ing bagian jero sepatu. Diijini nyemprotake "Bitsin" ing sepatu basah. Sepatu bisa dilakoni kanthi cepet sawise proses. Set iku cukup kanggo 2-3 prosesi.

Didol ing apotek, sanajan ora gampang golek. Sampeyan uga bisa didol ing toko kanggo turis, pemburu lan nelayan.

Kadhangkala disaranake nggunakake cuka kanggo mbucal sepatu, ananging mbudidaya duwe bau sing angel banget kanggo mbusak. Sampeyan ora pengin nyandhang sepatu sawise disinfeksi kuwi.

Alaminol

Konsentrasi "Alaminol" diencerkan 1: 100 utawa 5: 100 (dadi 1% utawa 5% solusi). Solusi sing diasilake diwutahake ing sepatu lan langsung diwutahake. Sepatu sikil ninggalake nganti 1,5 jam, banjur diresiki kaping pindho karo banyu saka tutul. Sawise wis garing, sepatu bisa dianggo.

Solusi sing padha digunakake kanggo nyemang insoles.

Cairan lenga biaya 300-500 rubel, didol ing toko khusus barang-barang medis lan disinfeksi. liya.

Piranti kanggo disinfecting shoes

Xenelight Dryer Disinfeksi sepatu saka jamur bisa ditindakake kanthi piranti UV khusus. Padha nyédani spora jamur lan bakteri, nanging ora nyebabake bebaya kanggo kéwan domestik lan wong. Saliyane disinfeksi, sawetara model uga sepatu garing.

Timson . Miturut riset independen, piranti kasebut, yen diaktifake kanggo 6-8 jam, dilebokake ing jero sepatu, 100% ngancurake jamur Candida, jamur Trichophyton rubrum 99,67%, lan jamur 99,87% saka mupu Trichophyton mentaqrophytes.

Ayo kita ninggalake pitakonan babagan akurasi riset, amarga radiasi UV ngrusak jamur, iku 100% kasunyatan.

Iku gampang banget kanggo nggunakake: piranti sijine menyang saben driji sepatu kanggo 6-12 jam. Ing wektu iki, papat lampu ultraviolet sing ditempelake ana ing sekitar perimeter sing nyebabake spora jamur ing sepatu.

XENELIGHT . Ultraviolet piranti iki nyebabake DNA jamur lan bisa nyebabake 99.9%. Instruksi nuduhake yen pangolahan sepatu saka jamur bakal njupuk 5 menit, supaya jam bisa disinfeksi sepatu kabeh anggota kulawarga.

Lampu bakat discharge gas dipasang ing jero Xneleite. A desiccant dilebokake ing sepatu karo piranti kasebut. Manungsa waé! Kanggo pangatusan perlu kanggo ninggalake desiccants ing sepatu kanggo 4-6 jam. Piranti iki cocok kanggo sepatu, olahraga lan sepatu model. Ora perlu plugged menyang soket: dianggo ing 4 baterei AAA (masing-masing, sepasang sepatu mbutuhake 8 baterei). Iku cukup kanggo 2 wulan kerja. Ing total, piranti kudu bisa nganti 5-7 taun.

11 komentar

  • Angela :

    Apik, sampeyan kudu nggunakake lan menehi rekomendasi dhewe. Aku bakal nyoba kanggo nyegah

  • Lyudmila Dmitrievna :

    Thanks kanggo saran, kawruh sing banget migunani lan perlu, aku nemokake aku saiki dina iki. Matur suwun maneh!

  • Lyudmila :

    Tip iku migunani, nanging ora bisa diaplikasikan, aku nyaranake chlorhexidine 1%, lan mung 0,05% sing didol ing apotek, lan foto nuduhake kaya persentase, lan ora ana obat liyane ing apotek ing kutha, ngendi arep tuku?

    • Admin :

      Thanks so much for the feedback!

      Artikel disunting. Ya, 1% chlorhexidine saiki ora kasedhiya ing apotek, katon ing toko peralatan medis lan madu. barang, padha ing kutha manca.

      Ing jiwit, sampeyan bisa pesen liwat Internet, pranala ing ndhuwur.

      Kajaba iku, chlorhexidine ora mung obat.

  • Anna :

    Ing Medtechnika padha ngedol disinfektan BETADEZ. 1l worth 420 rubel, cukup kanggo kabeh lan kanggo wektu sing suwe.
    Tabel 7 instruksi. Cara disinfeksi sepatu karo solusi solusi BETADEZ Lumahing jero sepatu wis dibusak kaping pindho karo tampon, sing diluwari lembab kanthi solusi disinfektan 1% (tabel 7) BETADEZ. Sawise wektu cahya 30 menit, lumahing sing diolah wis diolah nganggo banyu lan garing. Sandal bath, sandal disinfected dening immersion ing solusi, nyegah saka munggah. Sawise disinfeksi, dheweke disiram banyu.
    Kajaba iku, tinimbang cuka esensi bisa diapusi cuka cuka apel, sawise mateng mbungkus aroma sepatu kanthi amonia.

  • Polina :

    Xenelite namung bab super! Aku nampa iku minangka hadiah, aku ngaku, aku wis ora tau krungu saka iku sadurunge, nanging saiki aku pitutur marang wong-wong bab bab iki ajaib lan banget nyaranake! Lan tetep sepatu kanggo wektu sing luwih suwe, lan kanggo sikil nyaman lan aman saka jamur amarga disinfeksi

    • Natalia :

      Ngendi padha ngedol, ing ngendi chain toko ora xenelite lan timson

      • Tamu :

        Sawetara sasi kepungkur ana ing Lenta. Utawa sampeyan bisa pesen saka situs kasebut, timson.ru

      • Vladimir :

        Thimson mung nyedot sepatu, dheweke ora bisa ngalahake jamur kasebut. Sampah duit.

    • Elena :

      Iki pangatusan panas biasa, sing ora ana hubungane karo UV!
      Lan ya, UV nyebabake jamur, nanging mung ing dawane gelombang khusus.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.