Scattering

Scattering Analog

Sampeyan bisa uga cocok: Obat-obatan antiallergic kanggo irung .

Rega

, 395 р. Rata-rata online rega, 395 r. (140 dosis 18 g)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Scattering digunakake kanggo:

  • Perawatan rhinitis alergi (musim, taun) ing bocah-bocah umur 2 taun, nalika wong diwasa
  • Perawatan nasak polyposis ing wong diwasa luwih saka 18 taun
  • Perawatan saka sinusitis akut, exacerbation akut saka sinusitis kronis karo kursus moderat lan abot ing bocah saka 12 taun, ing wong diwasa, kalebu seng luweh tuwo
  • Nyegah rhinitis alergi musiman ing bocah-bocah umur 12 taun, ing wong diwasa (ditindakake 2-4 minggu sadurunge wiwitan mangsa ngembang lan dusting)

Dosis lan administrasi

Semprotan meter Piranti kasebut dianggo intrathally kanthi nyuntikaké semprotan menyang irung nalika piranti pérangan dipasang menyang irung sing jerawat. Sadurunge nggunakake kapisan, sampeyan kudu nggawe 10 klik kanggo kalibrasi piranti, sawise Desrinite siap kanggo terapi.

Siji dosis (siji penet) cocog karo 50 μg mometasone. Yen obat kasebut durung digunakake sajroning 14 dina, panentu kudu diulang. Gegeletake tutup botol sadurunge nggunakake.

Rhinitis taun, rolas taun:

Wong diwasa, bocah-bocah umur 12 taun - 2 suntikan ing saben njerone nasal sapisan / saben dina (total dosis - 200 mcg). Nalika efek ditampa, dosis dadi injeksi - 1 injeksi menyang saben irung soko kaline / dina (100 μg total).

Ing rhinitis utamané utawa ora ana efek, kanthi persetujuan karo dokter, dosis bisa ditingkatake nganti 4 tekan ing saben irung ireng (400 μg ing total / dina).

Anak-anak saka 2 nganti 11 taun - 1 injeksi ing saben irung ireng sapisan / dina (kanthi total, dosis kasebut bakal dadi 100 mcg). Dinamika positif biasane dadi katon 12 jam saka wiwitan perawatan.

Sinusitis akut, exacerbation saka sinusitis kronis:

Wong diwasa, bocah-bocah umur 12 taun - 2 injeksi ing loro nostrils (kanthi total, dosis bakal 400 mg / dinten). Yen perlu, sampeyan bisa nambah dosis nganti 800 mg / dina - nganti 4 suntikan ing saben wawas hidung kaping pindho / dina. Minangka gambar klinis ngurangi, dosis kudu dikurangi.

Poliposis rongga irung:

Wong sing diwasa umur 18 taun njupuk 2 suntikan ing saben irung sing kaping pindho / dina (400 mikrogram). Minangka gejala nyuda, dosis suda nganti 2 suntikan ing saben irung ireng / dina (200 μg).

Contraindications

Nyemprotake hidung ireng Obat iki wis kontraindikasi ing:

  • Hypersensitivity to the components;
  • Anak nganti 2 taun karo rhinitis alergi, bocah-bocah umur 12 taun - kanthi sinusitis, wong sing umuré 18 taun - karo polyposis hidung;
  • Trauma nata utawa operasi anyar;
  • Tuberculosis laten utawa aktif ing saluran napas ndhuwur;
  • Jamur, infèksi bakterial sing ora ditambani ing rongga njero;
  • Infeksi virus sistemik;
  • Pengobatan jangka panjang kanggo kortikosteroid;
  • Pregnancy;
  • Lactation.

Kandhutan lan nyusoni

Studi babagan panggunaan obat Desrinite ing wanita ngandhut lan nambani ora dilakoni. Obat kasebut digunakake kanthi ati-ati, lan mung yen yen entuk manfaat sing luwih dhuwur tinimbang risiko potensial. Anak-anak sing dianggep ibu karo GCS sajrone diwasa kudu dicekak sawise lair kanggo hypofunction adrenal.

Overdosis

Bioavailability sistematis obat kurang (kurang saka 1%), saéngga, kedadeyan overdosis ora mungkin. Kanthi nggunakake jangka panjang kortikosteroid lokal, utamané kanthi kombinasi kortikosteroid sistemik, ana risiko penindasan kelenjar adrenal, hipotalamus, pituitari.

Efek sisih

Semprotan sirup Ing bagean sistem saraf - nyeri sirah, hiperkaktivitas psikomotor ing bocah, kuatir, gangguan turu, depresi.

Reaksi alergi - sesak ambegan, bronkospasm, angioedema, kejutan anafilaksis.

Ing bagean saka sistem pernafasan - perdarahan hidung, munculé ulkus ing mukosa hidung, kobong, iritasi, pharingitis, perforasi septum hidung (jarang).

Ing bagean sistem pencernaan - iritasi ing membran lendhut saka esophagus, pharynx.

Liyane - pelanggaran mambu, rasa, tekanan intraokular sing meningkat, katarak, glaukoma.

Komposisi

Bahan aktif utama yaiku mometasone furoate monohydrate (glukokortikosteroid).

Komponen tambahan yaiku Avicel RC-591, gliserol, benzalkonium klorida, polysorbate, monohydrate asam sitrat, sodium sitrat dihydrate.

Pharmacology and Pharmacokinetics

Potongan potong dengan kemasan Kortikosteroid sintetis aplikasi lokal, mometasone nduweni efek anti-inflamasi, anti alergi.

Ora ana efek sistemik sajrone perawatan, total bioavailability ana ing sangisore 1%. Bagéyan saka tamba, sing nalika ditrapake sacara intransial lumebu ing saluran gastrointestinal, diserap déning ati.

Disrinit nyegah release mediator inflamasi, nyegah produksi prostaglandin, endoperoxida cyclic. Ngalangi gerakan makrofag, sing nyuda inflamasi, infiltrasi, granulasi.

Ngurangi pembentukan inti chemotaxis ing alergi, nyegah efek reaksi alergi lan pungkasan.

Liyane

Obat kasebut kasedhiya ing resep. Umur urip ing suhu 2-25 derajat - 2 taun. Tetep desrinit kudu metu saka jangkauan bocah.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Desrinit tamba efektif banget marang alergi ing irung. Aku duwe alergi kayadene ing awal mangsa panas, ing tetanduran sereal. Mangsa iki, aku umume rasa elek - irunge saya diblokir, tutukku ora nyaman kanggo ambegan, utamane ing wayah wengi, ngetokake luh. Aku nglakoni perawatan karo Disrinit saben musim, utamane amarga tamba banget murah lan bisa dadi alternatif banget kanggo sprays hormonal sing ditindakake kanthi akeh dokter. Secara harfiah, sawise 2-3 intake, napas hidung dibaleni, nanging ora bisa mlaku, mula alergi bakal cepet bali. Aku biasane duwe 15-30 dina kanggo urip kanthi normal nganti akhir musim panas! Elena, Moskow

Setahun kepungkur aku didiagnosis karo rhinitis medis. Aku nyalahke dhewe, amarga nalika infèksi aku nggunakake tetes vasoconstrictive kanggo dangu, sawise aku ora bisa ambegan hidung tanpa wong. Rinostop, Rhinorus - Aku tuku mau ing bungkus, amarga botol cukup kanggo sawetara wektu. Ing pungkasan, sawisé kunjungan menyang ahli otolaryngolog, aku diwènèhi operasi lan diwènèhaké dhaptar tes kanggo rawat inap, lan terapi sing dianjuraké kanggo Disrinite - iki minangka analog saka Nasonex. Digunakake, kaya sing ditulis ing instruksi, kadhangkala ora kejawab. Nanging, tamba mbantu aku akeh, mung ing 7 dina pisanan, susah tanpa vasoconstrictor, lan banjur ngeculake, irunge nyedhaki ambegan. Diagnosis ditarik, operasi ora dibutuhake. Diana, Tver

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.