Diazolin

Analog

packing blister and instruction Ora ana analog sing lengkap, deleng antihistamin liyane.

Sampeyan bisa uga: Sing luwih apik - suprastin, diazolin, loratadine utawa tavegil?

Rega

78 р. Rata-rata rega online * 78 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

mudhun sisih

Dosis lan administrasi

diazolin Tablet dicokot sacara oral, sajrone jajanan utawa langsung sawise mangan.

Dosis sing diidinake:

  • Kanggo wong diwasa: 100-200 mg (1-2 tablet dewasa) 1-3 kali dina. Sing padha kanggo bocah-bocah umur 12 taun.
  • Anak-anak umur 10-12 taun: 50 mg (tablet anak-anak utawa setengah saka diwasa) 2-4 dina
  • Anak-anak 5-10 taun: 50 mg 2-3 kali dina
  • Anak-anak 3-5 taun: 50 mg 1-2 kali dina

Contraindications

diazolin_1

  • Hypersensitivity to components (lihat komposisi),
  • Epilepsy,
  • Pyloric stenosis,
  • Glaukoma tutupan sirah,
  • Kelainan irama jantung
  • Hypertrophy prostat,
  • Ulcer peptik lan / utawa duodenal ulcer,
  • Penyakit inflamasi ing saluran gastrointestinal ing tahap akut,
  • Kanggo gangguan ginjal utawa ginjel, gunakake ati-ati.

Aja diazolin nalika meteng lan lactation.

Sajrone periode perawatan ngirim ngendhaleni saka nyopir, uga saka karya liyane sing mbutuhake tambah perhatian lan tanggepan cepet.

Efek sisih

Ora dikecualikan: dizziness, lemes, ngantuk, tremor, paresthesia.

Arang banget: tutuk garing, gejala dyspeptik amarga iritasi mukosa padharan, granulositopenia, agranulocytosis, dysuria.

Yen sampeyan nemokake miring kudu mungkasi njupuk lan takon dhokter.

Komposisi lan pharmakinetika

siji drakee nutup lan dipotong Siji tablet ngandhut:

Bahan aktif: mebhydroline nazisilat 50 mg utawa 100 mg,

Bahan bantu: talc, beeswax, gula, sirup pati, minyak wangi.

Pemblokiran histamin H1-reseptor, turunan saka etilena diamine. Efektif marang alergi, gatel, duweni efek sedative cilik. Kanthi cepet diserep saka saluran pencernaan. Bioavailability - 40-60%. Metabolisasi ing ati kanthi metilasi, ngasorake enzim ati microsomal, sing diubengi dening ginjal.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Umur urip 3,5 taun saka tanggal produksi. Kondisi panyimpenan: garing, panggonan peteng, ing t 15-25 ° C.

Ninggalake saran sampeyan ing komentar

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.