Diflucan 150 mg

Analog

Diflucan 0.15 # 1 Vero-Flukonaz, Disorel fluconazole * (fluconazole *), fluconazole-Obl, fluconazole-Verte, fluconazole-CF-LEKSVM fluconazole, fluconazole-Teva, Flukonorm, Flukoral, Flukorus, Flunol, Flyukorem, Flucostat , Forkan, Fungolon, Funzol, Futsis, Tsiskan.

Apa murah ora ateges apik

Rega

: 432 р. Rata-rata rega online (1 kapsul) * : 432 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Sifat farmakologis

Diflucan Diflucan 150 mg belongs kanggo agen antifungal triazole kelas anyar lan dianggep minangka cara kuat kanggo pertempuran kelompok jamur ing maneka warna alam. Obat Diflucan ngandhut fluconazole sing aktif, sing duweni efek antibiotik. Miturut suppressing pangolahan penting saka mikroorganisme jamur, fluconazole nyebabake pati sing ora bisa dihindari. Menapa malih, obat kasebut mboten nyebabaken hormon wanita. Efektivitas fluconazole dites ing macem-macem model jamur penyakit. Obat iki nampilake kegiatan khusus ing mycoses oportunistik, kalebu sing disebabake dening Candida spp.

Indikasi

  • Cryptococcosis (meningitis cryptococcal, infeksi paru-paru, kulit lan liya-liyane), bisa diobati karo pasien AIDS.
  • Kandidiasis umum (infeksi peritoneum, mata, infeksi saluran napas lan saluran napas, endokardium), bisa diobati ing pasien karo tumor ganas.
  • Candidiasis saka membran mukus (rongga lisan - luwih akeh babagan perawatan , pharing, esophagus , candiduria, mucocutaneous, atrophik lisan kronis).
  • Kandidiasis genital (vaginal, akut utawa kambuh).
  • Mycoses kulit (awak, kaki, groin, onychomycosis, pityriasis versicolor).
  • Jenis-jenis mycosis (coccidioidomycosis, sporotrichosis, histoplasmosis, paracoccidiomycosis lan liyane).

Kajaba iku, Diflucan 150 mg wis ditetepake kanggo nyegah infeksi jamur ing wong sing ngalami kemoterapi utawa terapi radiasi sing ditetepake kanggo nglawan tumor ganas, yen duwe predisposisi kanggo perkembangane.

Contraindications

Contraindications utama digunakake simultaneous karo bahan kasebut minangka cisapride, terfenadine, astemizole. Kajaba iku, resepsi kasebut contraindicated kanggo wong sing hypersensitivity kanggo zat fluconazole lan azole sing padha ing struktur kimia.

Diflucan 150 mg wis contraindicated sak meteng yen janin ngancem infeksi jamur, lan manfaat tamba bakal luwih dhuwur tinimbang resiko sing diprediksi. Sajrone nyusoni, uga larahan kanggo njupuk obat kasebut, amarga fluconazole lumebu ing susu ing konsentrasi sing padha kaya ing getih ibu sing nresep.

Ing kasus sing jarang, sampeyan kudu ngontrol obat kanggo:

  • ati,
  • kurang ajar sawise miwiti
  • munculé lesi bullous lan erythema (multiforme).

Dosis lan Administrasi

img1392_41155_big Diflucan 150 mg kapsul ditelan kabeh. Dosis saben dina saka zat aktif gumantung ing jinis infeksi jamur lan umur pasien. Pangobatan obat bisa diwiwiti sadurunge asil panaliten laboratorium, nanging definisi terapi spesifik mung bisa ditindakake. Kanggo pencegahan kambuh candidiasis (thrush), Diflucan dijupuk saben wulan kanthi dosis 150 mg kanggo dosis siji.

Wong diwasa

Kanggo thrush (vagina candidiasis), dosis siji 150 mg cukup . Nanging, yen ana kekuwatan sing kerep, tamba kasebut bisa digunakake ing dosis sing padha sepisan sasi . Wektu diakoni yaiku 4-12 sasi gumantung saka karakteristik individu. Nalika balanitis disebabake dening jamur Candida sing padha, flukonazole ditransfer bebarengan ing dosis sing padha 150 mg.

Kanthi infèksi candidal liyane , regimen administrasi obat kasebut ing ngisor iki: ing dina pisanan, 400 mg, ing dina sabanjuré, 200 mg 1 dina saben dina. Dosis sing diwiwiti saka dina kapindho, bisa ditemokake nganti 400 mg, yen efek obat kasebut ora cukup.

Kanggo infèksi cryptococcal, regimen ing ngisor iki ditrapake: ing dina pisanan - 400 mg, ing dina sabanjuré, 200-400 mg 1 dina saben dina.

Kanggo infèksi kulit, dosis sing disaranake: 150 mg 1 dina seminggu utawa 50 mg saben dina. Duration of treatment yaiku 2-4 minggu.

Ing kasus pityriasis lichen , 2 regimen perawatan bisa. Skema pisanan: 1 wektu per minggu, 300 mg (durasi 2 minggu). Skema kapindho: 1 dina saben dina, 50 mg (2 nganti 4 minggu).

Kanthi onychomycosis, dosis mingguan 150 mg saben minggu diwenehake nganti kuku sing ora kasadhiya kanthi lengkap (kanggo tangane periode iki berlangsung 3 nganti 6 sasi, kanggo sikil 6 nganti 12 sasi).

Nalika candidiasis oropharyngeal ditetepake saben dina kanggo 1-2 minggu ing dosis 50-100 mg saben dina. Ing kasus candidiasis atrophic oral (nalika nganggo denture), Diflucan ditrapake kanggo 2 minggu ing dosis 50 mg saben dina kanthi kombinasi karo obat antiseptik kanggo perawatan prosthesis.

Kanggo jinis infeksi candidal saka membran lendhut, dosis efektif yaiku 50-100 mg saben dina kanthi terapi saka 14 nganti 30 dina.

Anak

2214 Kanggo pengobatan candidiasis candidiasis, bocah-bocah diwenehi dosis 6 mg per kg bobot awak ing dina pisanan, lan sawise iku bisa ngurangi 3 mg per kg bobot awak saben dina. Ing kandidiasis umum lan infèksi cryptococcal, dosis kasebut antara 6 nganti 12 mg saben kg bobot awak saben dina lan gumantung banget ing tingkat keruwetan penyakit.

Kanggo nyegah infèksi jamur ing bocah-bocah sing ngurangi kekebalan sawise radiasi utawa kemoterapi, iki diwenehake saka 3 nganti 12 mg saben kg bobot awak, gumantung saka keruwetan neutropenia.

Ing bocah anyar, flukonazole diilangi luwih alon tinimbang ing bocah sing luwih tua, saéngga, ing 2 minggu pisanan, bocah diwenehi ing dosis bayi biasa, nanging kanthi interval 72 jam. Kanggo bayi sing umur 3-4 minggu, dosis sing padha ditindakake ing interval 48 jam.

Lansia

Pasien tuwa ora nandhang gagal ginjal, tamba kasebut diwenehake ing dosis rata-rata.

Efek sisih

Efek samping utama sawise njupuk obat bisa dadi pusing, mual, nyeri weteng lan pusing, kembung, diare, ruam, leukopenia, edema, kejang lan owah-owahan ing rasa.

Ing sawetara kasus, owah-owahan paramèter getih lan ing karya ginjel lan ati bisa uga (utamané ing pasien AIDS lan neoplasm malignant).

Ulasan

Aku duwe kandhutan thrush. Pisanan diolah nganggo lilin saka produsen liyane, nanging efek saka wong-wong mau kudu ngenteni wektu sing suwe banget. Aku butuh obat sing luwih cepet, lan kene kanca-kanca padha ngomong babagan Diflucan. Miturut saran lan tuku kasebut. Efek sawise cepet. Saiki mung tuku lan aku bakal. Anna, Moskow

Cepet ditindakake kanthi sariawan, secara harfiah 2 pil wis cukup kanggo ngeculake kakehan kobongan lan kuwat. Sawisé Livarola waspada ing lilin, masalah thrush bali kabeh, lan sawise Diflucan oke, meh setengah taun! Mung negatif - saperangan dina nglarani weteng sawise pil, nanging sampeyan bisa nandhang sangsara. Svetlana Yakina, Novosibirsk

Kanggo kula, iki minangka salah sawijining cara paling efektif kanggo ngobati sariawan ing wanita. Saben wektu aku njaluk thrush, aku ngombe Diflucan kanthi kombinasi obat lokal kanggo nambani penyakit iki. Ora ana efek samping, nanging asilé cepet lan langgeng. Angelina, Dnepropetrovsk

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

36 komentar

  • Wong :

    Nalika iku luwih apik kanggo njupuk Diflucan? ing wayah esuk, ing wayah wengi, sawise mangan, ing toshchak ???

    • Doc :

      Preduli panganan.

      Ora masalah ing esuk utawa ing wayah sore. Yen resepsi ora mesthi wae, sampeyan kudu njupuk bebarengan.

  • Nikolay :

    Aku wis duwe thrush sawise sesambungan seksual. Sasi wis kelakon, bakal bantuan Diflucan, apa dosis lan sabaraha dina kanggo ngombe? Apa sing bisa dikombinasikake luwih cepet lan apa maneh sampeyan bisa

    • Doc :

      Hello

      Sampeyan bisa nyoba krim sing luwih dhisik, kayata Candide utawa Pimafucin. Aplikasi sak minggu 2 dina.

      A tablet saka Diflucan 150 mg cukup kanggo ngombe 1 wektu.

      Daftar lengkap ana ing "Preparasi", lan ana instruksi kanggo saben wong ana.

      PS Yen iki pancen thrush.

  • Irina :

    Hello! Mangga celathu babagan cara nggunakake Diflucan kanggo bocah-bocah (10 taun) kanthi candidiasis vagina. (Sawise njupuk antibiotik, gejala muncul inno ing membran lendhut saka organ kelamin)?

    • Doc :

      Hello

      Kanggo bocah, tingkat 3 mg / kg / dina. Sing, yen bocah abot, umpamane, 33 kg, dosis kasebut yaiku 3 * 33 = 99 mg, utawa 2/3 tablet.

      Dadi perawatan sing padha kanggo wong diwasa, ing kasus sariawan iku dosis siji.

      PS Situs administrasi minangka tansah ngeling-eling perlu golek dhokter.

  • Julia :

    Aku umur 16 taun. Thrush kanggo pisanan. Dheweke njupuk Diflucan, siji pil. 12 jam wis liwati - ora ana owah-owahan, mung Vagisil nyimpen, mbantu ngilangi gatel. Apa sing kudu dilakoni Pinten cara kerja Diflucan? Apa aku kudu njupuk pil liyane?

    • Doc :

      Hello

      Biasane dadi sithik ing dina. Yen ora ana owah-owahan, mesthine ora thrush, menyang dhokter.

  • Ruslan :

    Ngomong aku, aku wis ngobati karo bocah wadon loro lan sawise loro padha got thrush - apa bisa dadi? Ing wektu sing padha, aku ora bisa ndeleng apa-apa, sadurunge ana kudung putih ing sirah penis, nanging saiki ana lan ora mung ana sing mambu .. Matur nuwun bantuan sampeyan.

  • Anna :

    Hello! Ultrasound nuduhake yen aku duwe ciscitis. Dokter diwenehi Diflucan. Diprediksi lan diragukan, ana sing ditrapake kanggo penyakit liyane. Analisis toya apik. Apa bener dheweke diwenehi idin kanggo diagnosa?

    • Doc :

      Hello

      Cystitis dumadi amarga macem-macem alasan, yen penyakit kasebut disebabake jamur, banjur Diflucan utawa obat sing padha diwenehake.

  • Amina :

    Hello! Nalika thrush bisa ditundha siklus menstruasi?

    • Doc :

      Hello

      Iki ora mungkin. Ana uga sawetara stres utawa kegagalan hormon, sing nyebabake kedadeyan lan thrush.

      • Olga :

        Hello! Aku duwe gatal banget. Iwak kabeh. Nyorotake go putih. Thrush. Bakal bantuan Diflucan?

        • Doc :

          Hello

          Ing ngisor iki gejala sing akeh penyakit pas, sampeyan kudu diperiksa dening dokter.

  • Alexander :

    Good day !! Wis rong minggu ing penis muncul bintik putih, lan watara lara. Cah wadon lulus kabeh tes, dheweke apik. Aku adoh lan aku ora duwe kesempatan ngunjungi dokter, aku wis nyoba ngolah untu kanthi Triderm, ora ana perbaikan. Bakal nggunakake Diflucan? Siji njupuk? Matur suwun ...

    • Doc :

      Hello

      Sampeyan kudu mriksa kesehatan. Miturut gambaran, sawetara penyakit lan pilihan perawatan sing beda bisa.

      Diflucan bisa nyoba. Sampeyan dijupuk siji wektu, siji tablet 150 mg. Asil bakal ing 1-2 dina, utawa ora jamur.

  • Julia :

    Muga-muga ana panggonan sing ana ing ilatku lan ora bisa dilalekake. Aku lulus analisis kanggo Candida.

  • Alina :

    Matur nuwun, yen ana pamrentahan saka siklus menyang siklus, lan ing interval antara haid ora lunga, saperangan sasi wis, bakal bantuan Diflucan lan sampeyan kudu njupuk dalan utawa sepisan?

    • Doc :

      Hello

      Sampeyan gumantung ing alam discharge, yen cheesy karo mambu tartamtu asam, banjur ya, sampeyan kudu Diflucan, yen 150 mg, yen ora kambuh, banjur maneh ing sasi.

      Nanging luwih apik kanggo pindhah menyang dokter ginjel apa wae, kanggo mesthekake yen iki ora penyakit liyane.

  • Tatyana :

    Hello, ngomongi pirang-pirang dina sampeyan kudu njupuk Depresi Diflucan anak sing umur 3 taun karo kandidiasis lisan?

    • Doc :

      Hello

      Kanggo bocah-bocah, tamba iki ditrapake ing tingkat: 3 mg saben 1 kg bobot bayi 1 dina saben dina, kanggo 7-14 dina.

      Kita banget nyaranake nindakake iki miturut pengawasan dokter.

  • Olya :

    Good evening. Apa sampeyan bisa mangsuli manawa obat sing digunakake kanggo perawatan chiopteremus?

    • Doc :

      Hello

      300 mg 1 wektu / minggu kanggo 2 minggu; sawetara pasien mbutuhake dosis katelu 300 mg / minggu, dene kanggo sawetara pasien dosis siji cukup.

  • Pilih :

    Hello! Aku ngerti manawa thrush, ora ana kemungkinan kanggo menyang dokter. Nalika sariawan kudu njupuk tablet Diflucan utawa mangan ing wangun lilin? Apa regimen?
    Thanks in advance.

    • Doc :

      Hello

      Lilin duwe macem-macem, waca bagean "Preparat". Nanging Diflucan mung kasedhiya ing pil. Njupuk pil siji 150 mg sakdurunge. Ing kasus sing paling nemen, yen ana gejala - pil liya minggu kepungkur.

  • Yuri :

    Hello! Dokter diwenehake dhisiplin kanggo 14 dina. Ing tengah minggu kapindho, gejala candidiasis klasik muncul - gatal lan kobong ing uretra, benjolan putih cilik ing kepala penis, lan ambu ora enak. Dokter menehi saran kanggo nggunakake salah siji saka ointments kanggo milih saka (Aku milih Candida). Nalika aku wis ngobati candidiasis, aku dibantu dening dosis siji Diflucan. Aku arep njupuk wektu lan wektu iki, karo sing pitakonan: kapan luwih apik kanggo njupuk? Sawise ngrampungake dalan doxycycline utawa podo karo karo iku? Aku duwe 4 dina sakdurunge nganti akhir dunxycycline. Thanks in advance.

  • Alina :

    Hello!
    Aku ora ngelingi suwene karo aku nanging ... Aku umur 16 taun
    Ana uga sing ngandhut putih, aroma sing ora nguntungke siji utawa kaping pindho, nanging ora gatal (kaya sawetara wong), kadhangkala ana sensasi kobong, ana rasa nyeri ing weteng, paling akeh ing sisih kiwa. Apa sariawan? Bakal bantuan Diflucan? Lan apa ukuran kanggo njupuk?

    • Doc :

      Hello

      Ya, gejala sing meh padha, kajaba siji. Nyeri weteng bisa ngomong babagan sawetara penyakit liyane. Sampeyan kudu go to the gynecologist.

      Dadi kanggo thrush, 150 mg ing siji wektu, persis siji minggu mengko, liyane 150 mg. Yen rencana kasebut ora mbantu, maneh - menyang dokter.

  • Katya :

    Aku duwe thrush. Gejala, mung excretion. Dokter diwènèhaké tablet iki kanggo 7 dina, 50 mg saben, lan 150 mg sakdurungé. Aku ngombe dosis gedhe wingi. Lan saiki pilihan wis dadi luwih akeh? Apa iki normal?

    • Doc :

      Hello

      Ora kaya mangkono, nanging isih durung kasedhiya kanggo nggawe kesimpulan. Yen seminggu ora lulus, menyang resepsi maneh.

  • Anna :

    Hello, Sampeyan bisa nyusoni yen aku njupuk Diflucan? (150 mg siji kapsul) Anak 10 wulan.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.