Diprosalic

Analog

diprosalik-0

Rega

: 566 р. Rata-rata online rega * : 566 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

diprosalik-3 "Diprosalik" - tamba glukokortikosteroid, tambah asam salisilat.

Wis keratolytic, antimikrobial lan antibacterial properties. Alat kasebut ngilangi reaksi kulit lokal (gatal, kemerahan, peeling), mbatesi pembuluh getih ing situs aplikasi lan ngresiki kulit.

Ointment efektif ngurusi proses peradangan, ngrusak bakteri lan mbucal kulit.

Nalika ditetepake?

Ointment lan solusi (lotion) "Diprosalik" asring digunakake kanggo nambani penyakit kulit kulit kepala (kayata, psoriasis utawa seborrhea). Kajaba iku, indikasi kanggo janjian kasebut yaiku:

  • wangun aterm saka dermatitis ;
  • ichthyosis;
  • lichen flat ;
  • eczema;
  • neurodermatitis;
  • dyshidrosis;
  • penyakit kulit liyane saka pira-pira bakteri sing bisa ditrapake kanthi nggunakake agen glukokortikosteroid.

Wigati! Salep luwih konsentrasi (ngandhut 30 mg asam salisilat) tinimbang lotion, saéngga kanggo wilayah gedhe saka karusakan utawa bentuk abot saka penyakit, wangun dosis tartamtu luwih penting.

Carane nggunakake?

Dewasa lan bocah-bocah luwih saka 12 taun . Sampeyan kudu nggunakake tegese kaping 2 dina, sijine lenga utawa lotion cilik ing situs sing lara supaya struktur rampung nutupi zona kekalahan. Ing sawetara, dokter bisa menehi rekomendasi regimen liyane.

Durasi saka perawatan gumantung marang efektifitas lan ditemtokake dening dokter sing nekani.

Anak-anak ing umur 12 taun . Obat iki digunakake kanggo aplikasi sapisan utawa kaping pindho saben dina. Cara perawatan ora bisa tahan luwih saka 7 dina.

Contraindications

Ointment Ointment "Diprosalik" bisa digunakake ing kabeh kategori pasien kajaba wong sing ora intoleransi marang komponen.

Dhaptar larangan kanggo nggunakake loteng "Diprosalik" luwih gedhe, saéngga dianjurake kanggo njaluk konsultasi dhokter babagan kemungkinan perawatan karo obat kasebut. Contraindications kanggo nggunakake lotion:

  • tumor kulit (melanoma, sarcoma, lan liya-liyane);
  • perioral dermatitis;
  • meteng;
  • infèksi kulit (bakteri, virus, jamur);
  • rosacea;
  • tuberkulosis;
  • lactation;
  • periode sawise vaksinasi (ing ngarsane reaksi alergi marang komponen vaksin);
  • pitik pox;
  • sifilis;
  • ulkus trophik kanthi kekurangan venous;
  • umur nganti 2 taun.

Pengawasan tetep sing tetep nalika nggunakake "Diprosalika" dibutuhake kanggo pasien karo penyakit ati. Ing pediatrik, tamba kasebut kanthi teliti diwenehake marang bocah-bocah ing umur 12 taun.

Pregnant lan lactation

"Diprosalik" digunakake nalika meteng mung ing kasus darurat, amarga ora cukup bukti ilmiah babagan safety GCS sajrone periode kasebut. Prospektif obat-obatan jangka panjang sing dilarang kanggo jangka waktu gestation. Uga, aja nggunakake agen ing dosis gedhe.

Wigati! Trimester pisanan iku kontraindikasi absolut kanggo panggunaan obat kasebut.

Sajrone lactation, tamba ora dituduhake amarga penetrasi bisa dadi susu lan ora ana informasi safety sing dikonfirmasi kanggo bayi utawa bayi.

Overdosis

Nalika nggunakake obat sacara lokal, kasus overdosis ora kacathet. Nanging, aja nganggo tamba ing jumlah gedhe, amarga bisa nyebabake reaksi lokal, uga ciri fenomena sistemik GCS (tekanan tambah, retardasi pertumbuhan ing bocah, lan liya-liyane).

Efek sisih

diprosalik Nalika diterapake topikal, efek sisih ngisor bisa uga dumadi:

  • alergi;
  • tambah kekeringan;
  • dermatitis;
  • folliculitis;
  • tambah pigmentasi;
  • kukul;
  • stretch mark;
  • panas prickly;
  • Aksesi saka infeksi sekunder (nalika nggunakake dressing);
  • kulit atrophy.

Kanggo Diprosalik lotion tambahan:

  • retak;
  • purpura;
  • pain ing panggonan panggunaan.

Kanthi nggunakake terus, efek samping saka gugus kortikosteroid bisa uga katon.

Formulir komposisi lan release

Struktur "Diprosalika" kalebu rong komponen aktif:

  • Betamethasone minangka glukokortikosteroid kanthi tumindak anti-inflamasi. Ngilangake gatal lan tanda alergi.
  • Asam salisilat - ngrusak mikroba, jamur, duweni efek keratolitik.

Obat iki kasedhiya ing wangun ointment (tabung kanthi volume 30 g) lan solusi (lotion) kanggo njaba njaba (botol tetes kanthi volume 30 ml).

Panyimpenan

Obat kasebut bisa disimpen ing kulkas utawa ing suhu kamar (saka 2 nganti 25 derajat) kanggo 5 taun (kanggo loro formulir dosis).

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Wiwitane aku nandhang sakit saka atopic dermatitis, kaya aku manggon ana ing wilayah sing kurang kondisine lingkungan. "Diprosalik" Aku milih dermatolog. Aku bisa ngomong yen iki mung sarana mbantu aku. Wounds kasebut waras lan dadi meh ora bisa ditemokake. Alat apik banget kanggo wong sing duwe masalah sing padha. Alexander B., 26 taun

Aku nggunakake "Diprosalik" ing terapi komplikasi saka psoriasis. Ngemot panggonan kanthi apik, ndadekake dheweke kurang katon, ngilangake desquamation. Efek sisih, sing akeh ing pandhuane, durung tau. Anna S., 35 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.