Ecodax

Analog

Packaging, tabung lan instruksi Analog sing lengkap ora kaya:

  • Cream Yenenek;
  • Lilin Gino-pevaril.

Deleng uga antimikotik liyane.

Rega

: 163 р. Rata-rata rega online * : 163 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

ing sisih mburi Krim seragam saka werna putih utawa kekuningan, kanthi mambu banget. Kasedhiya ing tabung 10 lan 20 g.

Saliyane, krim cukup kuwat (efektif), ngalami jero kulit, relatif murah, nanging bisa nyebabake efek samping, ndeleng ngisor.

Indikasi

Lèmèn jamur ing kulit, kalebu ing antarane driji, ing lipatan inguinal, kulit sirah, erythrasma, kulit candidiasis, lan liya-liyane.

Dosis lan administrasi

Krim kudu disemprot menyang kulit nganti diserap. Aplikasi menyang wilayah sing kena 2 kali dina. Jangka perawatan saka 2 nganti 6 minggu.

Contraindications

  • Ecodax contraindicated sak meteng lan lactation.
  • Krim kasebut contraindicated ing bocah lan remaja, nganti 18 taun
  • Hypersensitivity kanggo komponen krim.

Efek sisih

  • Reaksi lokal - gatal, kobong, iritasi, kemerahan kulit, rasan.
  • Kanthi nggunakake suwene, hyperpigmentation lan atrophic owahan ing kulit bisa. Ati-ati.

Yen sampeyan ngalami efek samping, sampeyan kudu mungkasi perawatan lan takon dhokter.

Komposisi lan pharmakinetika

Reverse side close-up Dhasar utama: Econazole nitrat (10 mg)

Pengecer: banyu, natrium hidroksida, natrium dihidrogen fosfat dihidrat, parafin, stearil alkohol, asam fosfat, klorokresol, alkohol cetyl, cetomacrogol 1000

Econazole - agen antifungal saka grup imidazole, spektrum sing amba. Suppresses sintesis saka ergosterol, ngganti permeabilitas tembok sel lan kanthi mangkono ngancurake sel jamur.

Iku nduweni aksi fungisida kuwat marang dermatophytes, jamur ragi (kalebu Candida), jamur jamur. Uga dianggo kanggo bakteri gram positif.

Liyane

konsistensi krim Wong sing nandhang eczema, sadurunge nggunakake Ecodax, kudu nindakake terapi anti-eksema.

Aja ngubungi mata lan kulit. Yen ditelan kanthi ora sengaja, tumuli siram.

Umur urip 3 taun. Tetep metu saka anak ing suhu 5 nganti 30 ° C. Didol tanpa resep.

Putusan

Yen sampeyan milih obat dhewe, banjur saka krim sing murah iku kudu nyoba luwih gedhe, umpamane Clotrimazole , sing biasane uga efektif karo mayoritas patogen jamur absolut.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ekodaks kanca kula nyuwun saran nalika gatal ing sikil diwiwiti lan speck katon tengen ing ngisor ing sikil. Ing kawitan, iku katon minangka perbaikan, mula mulai gatal maneh, mung kanthi cara sing beda lan sawetara iritasi lunga, kemerahan. Umumé, aku lunga menyang farmasi lan njupuk lenga liyane. Aku njebadi 2 minggu lan kabeh wis lunga. Ilona, ​​Ufa

Aku digunakake krim iki, ora ana efek samping, apa sing ditulis ing kene, sing rada abang lan kuwi. Nanging jamur kasebut bisa uga diobati kanthi becik lan cocog dibandhingake karo salep anyar. Alexey, Tyumen

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • Svetlana :

    Gatal iki cepet. Aku malah kaget. Panjenengané ngeculaké sikilé ing wayah awan lan nyebar, ora ana gatal ing wayah esuk. Apa seneng nalika ora ana gatel. Tenan mbantu banget lan murah. Bakal isih ing titik kanggo kuku.

  • manis

    super krim candidiasis ngobati mung dheweke nanging lilin gino pevaril ora bisa ing ngendi wae

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.