Ecofemin Floravag

Analog

ekofemin-7

Rega

: 461 р. Rata-rata online rega * : 461 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

kabeh wangun pelepasan Ecofemin Floravag minangka kompleks probiotik sing dumadi saka telung jinis lactobacilli sing nggawe microflora normal saka vagina wadon. Komposisi obat kasebut minangka cedhak karo isi alami saka lingkungan vagina.

Alat kasebut ngijini sampeyan kanggo ngilangake kekeselian vagina sing tambah, rasa ora nyaman nalika intimasi intim. "Ecofemin Floravag" becik nglawan pratandha dysbiosis, ngilangake ambu ora enak lan sensasi kobong ing wilayah genital.

Alat kasebut kalebu klompok aditif pangan kanthi aktivitas biologis komponen komponèn. Iki didol menyang umum liwat rantai apotek, perusahaan distribusi lan departemen khusus ing toko.

Nalika wis diterapake?

Ecofemin Floravag bisa digunakake kanggo tujuan prophylactic (kursus dianjurake) kanggo njaga kondisi optimal saka flora vagina lan ningkatake kualitas urip saben dinten lan intim.

Lactobacilli sing minangka bagian saka obat kasebut, bantuan kanggo ngatasi tingkat pH sing perlu kanggo kesehatan kelamin. Ing kasus administrasi internal, agen nduweni efek komplèks ing sistem seksual wadon:

  • ngilangi ambu ora enak ing wilayah intim;
  • moisturizes membran mucous saka tempek;
  • ngrangsang produksi sekresi vagina alam;
  • nggampangake penetration saka penis saka partner sak seksual karukunan;
  • ngatur jumlah pambuwangan (whiter);
  • ngilangake kobong lan gatal;
  • ndhukung kesehatan orgasme lan organ kelamin njaba;
  • nguatake kekebalan lokal kanggo nglawan infeksi.

ekofemin-0 Kanthi tujuan perawatan, Ecofemin Floravag digunakake kanggo panyakit ing wilayah kelamin, sing disertai pelanggaran isi normal bakteri asam laktat lan perkembangan flora patogenik. Resepsi dana bisa dituduhake kanggo penyakit kasebut (minangka bagéan saka skema kompleks):

  • vaginitis;
  • vulvitis;
  • bakteriosis vagina;
  • infèksi saka saluran genital.

Ecofemin Floravag dianjurake supaya dijupuk sawise perawatan antibiotik kanggo mulihake kaasaman normal lan perkembangan bakteri lactic sing bermanfaat.

Penting! Obat kasebut bisa ditularake bebarengan karo agen antijamur, antibakteri, lan antiviral.

Carane njupuk?

Ekofemin kapsul Floravag bisa digunakake kanggo prophelaxis utawa perawatan.

Kanggo tujuan terapi, tamba dijupuk ing 1 kapsul (esuk lan sore). Chew tegese ora perlu. Njupuk nganggo dhaharan utawa sawise mangan. Penting! "Ecofemin Floravag" bisa dijupuk 3 jam sawise njupuk obat antijamur lan antibakteri.

Kanggo nyegah bakteriosis lan dysbiosis, 1 kapsul diwenehake. Durasi saka perawatan ing loro kasus kasebut yaiku 10 dina. Kanthi tujuan nyegah tamba kudu dijupuk saben nem sasi.

Contraindications

Obat iki ora ana contraindications utawa watesan panggunaan. Pengecualian iku kasus intoleransi kanggo komponen sing arang banget, amarga lactobacilli sing dadi bagian saka Ecofemin Floravag minangka bagéan integral saka lingkungan vagina wanita sing sehat.

Penting! Pasien kanthi macem-macem bentuk immunodeficiency kudu takon dhokter sadurunge miwiti janjian.

Pregnant lan lactation

ekofemin-3 Obat iki bisa digunakake kanggo tujuan terapi minangka komponen terapi tambahan yen dituduhake. Aplikasi kudu ditemtokake dening dokter sing nonton.

Lactation ora watesan kanggo nggunakake kapsul.

Efek sisih

Efek sisih nalika administrasi kapsul Ecofemin Floravag ora didiagnosis. Kamungkinan reaksi alergi marang bahan-bahan sing digunakake kanggo ngasilake cangkang kapsul ora bisa dikalahake.

Formulir komposisi lan release

"Ecofemin Floravag" ngandhut 3 jinis tanduran susu sing njamin kesehatan lingkungan vagina.

  • Lactobacillus brevis. Nalika lumebu ing awak lumebu ing epithelium ing tingkat sel, mrodhuksi sintesis enzim kasebut. Ngurangi tingkat asamitas saka vagina, nyediakake kondisi sing perlu kanggo pertumbuhan lan reproduksi flora ono gunane.
  • Lactobacillus crispatus. Nguripake mikroflora vagina, nyalurake kekebalan lokal ing njero infeksi wilayah urogenital.
  • Lactobacillus acidophilus. Ngatur produksi asam laktat, sing penting kanggo njaga kaseimbangan alam saka flora vagina. Tanggung jawab kanggo pangolahan biokimia. Destroys bakteri mbebayani.

Obat iki kasedhiya ing wangun kapsul 20 bêsik saben pak. Kursus kasebut kalebu 10 kapsul (kanthi rumus meningkat).

Panyimpenan

Obat kudu disimpen ing suhu 2 nganti 6 derajat (ing kulkas) ing wangun sing nutup ora luwih saka 2 taun ing tanggal kadalu warso.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ing sawijining wektu, ana masalah serius karo kekendelan vagina sing tambah. Hubungan seksual wis dadi torture sing paling nyata - perasaan sing banget, nalika kabeh kesucian, lan kepenak lan ora ana pitakonan. Ngelehake marang kanca, dheweke uga menehi saran kapsul "Ecofemin Floravag." Dheweke ngandel yen aku iki aditif banget lan alat sing apik kanggo ngatasi masalahku. Ora ngenteni sukses, isih mutusake kanggo tuku. Lan ora ilang. Sawise seminggu sing dipigunakaké, jumlah pelumasan alami tambah, ora nyenengaké, lan pungkasané wiwit narik kabungahan. Marina, 23 taun

Sawit kapsul "Ecofemin Floravag" kanthi saran saka ahli ginjel nalika dheweke ngobati bakteriosis vagina. Dheweke langsung ngelingake yen ana obat sing luwih murah, nanging ora efektif. Aku mutusake ora kanggo nyimpen. Asil banget nyenengake. Nemen cepet, discharge normal, mambu ora karuan ilang. Aku luwih yakin. Aku bakal ngombe kaping pindho saben taun, kaya sing disaranake dening dokter. Cristina, 19, Chisinau

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • Sergey :

    Ngomong wong, sampeyan bisa ngombe pil iki uga, menehi smears kanggo kabeh lan kabeh apik, nanging sampeyan isih duwe ambu ora nyenengake lan perasaan muntahake lan kobong?

    • Doc :

      Hello

      ora, mung kanggo wanita. Smear ora nemtokake 100% infèksi.
      Yen ana sensasi kobong sawise perawatan, banjur kedadeyan kasebut. Yen ora ana perawatan, mung smear, sampeyan kudu takon dhokter kanggo ngresiki obat spektrum sing akeh.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.