Exifin

Analog

pil lan krim

Rega

: крем — 249 р., таблетки — 857 р. Rata-rata rega online * : krim - 249 p., Tablet - 857 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

"Exifin" - tamba diprodhuksi ing India, diprodhuksi dening perusahaan farmasi "Dr. Reddy's Laboratories Ltd. "

Alat iki digunakake kanggo nambani infeksi jamur kulit , kuku lan membran mukosa sing disebabake dening perkembangan lan aktivitas cetakan, jamur ragi utawa dermatophytes.

Obat iki asring diwènèhaké marang pasien kanggo ngobati mycosis sistemik, amarga sanajan ana ing konsentrasi sing kurang efektif bisa ngatasi kanthi flora jamur patogen.

Formulir komposisi lan release

Bahan aktif "Exifina" (terbinafine) ngalangi produksi ergosterol - komponen utamane membran sel paling akeh organisme jamur. Iki ngidini ora mung kanggo nyegah pangembangan flora patogen, nanging uga kanggo numpes jamur ing tingkat sel.

Alat kasebut kasedhiya ing rong formulir dosis:

  • ointment (krim) putih ing tabung 10 g;
  • tablet putaran putih kanggo administrasi internal 16, 20, 28 utawa 40 lembar saben Pack.

Salah siji tablet "Exifina" ngandhut 250 mg bahan aktif.

Nalika ditetepake?

ekzifn1 Obat iki digunakake kanggo nambani infeksi jamur lan luka liyane sing disebabake dening panyebaran lan perkembangan organisme patogen (jamur).

Tablet "Exifin" ditrapake kanggo perawatan penyakit ing ngisor iki:

Ointment "Exifin" digunakake ing diagnosis patologi ing ngisor:

exifin-6

Penting! Penggunaan tablet "Exifin" kanggo perawatan lichen multi-werna, sing disebabake dening furious Malassezia, ora bakal nggawa asil. Kanggo tujuan kasebut, mung nggunakake lokal obat sing bisa digunakake.

Carane aplikasi?

Krim

Krim kudu diaplikasikake ing wilayah sing kena pengaruh lan uga ing saubenge. Sadurunge prosedur aplikasi, jamban higienis saka titik perih kudu dilakoni, lumahing kudu antiseptik lan garing. Durasi panggunaan, uga jumlah aplikasi gumantung ing diagnosis lan lokalisasi proses patogen.

Diagnosis Aplikasi multiplicity (saben dina) Duration of therapy
Kandidiasis mucous 1-2 kali 1-2 minggu
Jamur awak (sikil) 1 wektu 7 dina
Dermatomycosis kulit alus (sikil, awak) 1 wektu 7 dina
Tonsolithus 1-2 kali 7 nganti 14 dina
Epidermofitiya inguinal 1 wektu 1-2 minggu
Nyegah infeksi maneh sikil 1 wektu 2-3 kursus therapy duration 14 dina (break antarane kursus - 1 minggu)

Penting! Nalika nggunakake krim ing area sing ngetokake sweating (spasi ing antarane bokong, ing ngisor dhadha, ing antarane driji, dsb.), Dianjurake kanggo nggunakake bedah medik kanggo wengi.

Pil

Pasien diwasa . Dosis standar kanggo nambani mycosis ing wong diwasa yaiku 250 mg. Tablet kudu dijupuk lisan. Penyerapan tamba ora digandhengake karo intake pangan. "Exifin" dijupuk sepisan dina.

Diagnosis Duration of treatment
Onychomycosis saka jempol 3 wulan
Onychomycosis saka anggota awak Saka 6 nganti 12 sasi (ing pasien sing luwih enom, kuku sehat mundhak luwih cepet)
Jamur jamur utawa awake jamur 14 nganti 45 dina
Mycosis saka sikil Nganti 30 dina
Mycosis torso 4 minggu
Candidiasis 2-4 minggu
Kepala mycosis Saka 30 dina

Pasien karo penyakit ati lan ginjel mbutuhake panyesuaian dosis - minangka aturan, suda setengah.

Anak Dosis saben dina kanggo bocah yaiku 125 mg, nanging bisa disetel gumantung marang bobote bocah:

  • kurang saka 20 kg (1/4 tablet);
  • saka 20 nganti 40 kg (1/2 tablet);
  • luwih saka 40 kg (1 tablet).

Contraindications

Iki loro dosis formulir "Exifina" dilarang kanggo nggunakake contraindications ing ngisor iki:

  • Disfungsi pénda partial utawa hepatic;
  • kecanduan alkohol;
  • ing ngarsane tumor ing sajarah;
  • nglanggar proses metabolisme;
  • intoleransi komponen;
  • patologi pembuluh darah ing ekstremitas.

Kanggo tablet:

  • meteng lan lactation;
  • umur nganti 2 taun;
  • psoriasis;
  • penyakit getih.

Kanggo ointment:

  • nglanggar getih sumsum balung;
  • umur nganti 12 taun.

Pregnant lan lactation

exifin-8 "Ekzifin" ing bentuk tablet dilarang digunakake nalika meteng lan lactation karo efek teratogenik ing janin.

Ing ngarsane tandha-tandha sing ketat wis diijini nggunakake tamba kasebut ing wangun krim. Pasinaon sing dilakoni wis ditampilake kanthi nggunakake lokal, terbinafine ora nduweni efek beracun ing organ lan sistem janin.

Laktasi ora minangka contraindication kanggo nggunakake krim, amarga terbinafine diserap dadi susu susu kanthi konsentrasi cilik sing ora bisa nyababake awak bayi utawa bayi.

Efek sisih

konsistensi krim Kanthi aplikasi lokal "Exifina", iritasi bisa katon, uga kobong lan gatal saka intensitas medium, sing ilang ing 5-15 menit.

Kanggo tablet "Exifin" ditondoi dening efek samping ing ngisor iki:

  • nglanggar selera;
  • gejala dyspeptik;
  • gangguan pencernaan;
  • mundhut saka napsu;
  • nambah enzim ati;
  • hepatitis, jaundice;
  • cholestasis;
  • sirah;
  • rambut rontog;
  • myalgia, arthralgia;
  • sindrom depresi;
  • trombositopenia;
  • neutropenia;
  • agranulocytosis;
  • epidermal necrolysis;
  • urtikaria .

Penting! Yen efek sing ora apik ditindakake nalika njupuk Exifina, sampeyan kudu nggolek bantuan medis.

Pharmacokinetics

Sawise ingestion, terbinafine kanthi cepet diserep lan kasil ing kulit, jaringan, dermis, lan kuku. Konsentrasi sing dibutuhake kanggo njamin efek fungicidal wis entuk sawise sawetara minggu nggunakake. Zat aktif metabolisasi ing ati, ikatan karo protein plasma 98 persen. Dieksperimen saka awak utamane karo urine (80%), liyane - kanthi tinimbang.

Nembus ing susu ibu.

Liyane

Krim kasebut kasedhiya tanpa resep, pil - dening resep.

Obat kudu disimpen ing temperatur nganti 25 derajat. Umur urip - 3 taun saka tanggal produksi.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Dheweke njupuk pil "Exifin" kanggo perawatan jamur ing jempol sikil. Mbantu kanthi cepet. Sampeyan njupuk babagan 3 sasi kanggo rampung nyisihaken saka perih. Kanggo comparison, nalika bapakku nandhang masalah sing padha, dhèwèké diwènèhaké obat-obatan sing kudu ditindakake sakwéné kabèh. Alexander, 28 taun

Aku tuku "Exifin" kanggo putriku nalika dheweke nemokake jamur ing sangisore dhadha (ana peretasan sing kuwat, sensasi kobong lan ambune sing mambu). Digunakake sawetara minggu, sing nutupi wengi karo bandage gauze. Nyaman, sampeyan kudu mung sapisan dina. Ora ana efek sing ora karu ditemokake nalika nggunakake salep. Ingkang paling penting sing mbantu cepet, yen isih luwih murah, bakal gedhe. Olga Alexandrovna, 52 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.