Pensil Exilor

Analog

pensil lan kemasan Exilor Ora ana analogue

Rega

: 589 р. Rata-rata online rega * : 589 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

pensil ing tangan Pensil Antifungal "Exilor" mandheg mbangun perkembangan lesi fungal ing kuku. Suppresses fungal budaya, mengaruhi tingkat lokal. Efektif kanggo nyegah.

Gampang kanggo nggunakake. Tegese cepet digunakke sawise teken. Ora ninggalake tandha. Pensil isa dirancang kanggo 400 aplikasi. Dumadi saka awak, flange, cap, filter, tip.

Indikasi

Jamur luka saka piring kuku lan roller kuku. Pengobatan lan pencegahan infeksi fungal saka kuku - macem-macem onychomycosis, sing ngembangake dermatophytes (fungi patogen).

Pensil duweni efek non-invasif ing lingkungan mikro patogen. Pratandha sing nggunakake pensil Exileor:

  • werna ing pucuk kuku (kuning putih, ijo utawa coklat tinimbang roset sehat);
  • crumbling and thickening saka plate kuku (amarga kasunyatan sing fokus infèksius muncul ing kuku);
  • exfoliation saka pucuk karo soreness.

Dosis lan administrasi

exilor-23 Carane nggunakake:

  • nyiyapake pucuk - sak tenane ngresikake saka rereget lan varnis hias;
  • Nggunakake aplikator khusus, aplikasi abundantly ing lumahing kuku;
  • uga nambani swiwi kuku lan ing njero;
  • nerusake kanthi teliti, aja nyithak aplikator kanthi pasukan gedhe;
  • supaya kuku mati (bakal njupuk sawetara menit);
  • Sawise kuwi, sampeyan bisa nganggo kaos sepatu, sepatuku;
  • reguler prosedur - 2 kaping dina (ing esuk lan ing wayah sore);
  • Durasi ora kurang saka 3 sasi;
  • gol wis ngrampungake;
  • a tingling tipis ing pucuk kuwi minangka tandha yen Exilor wis njuluki jaringan kuku lan zona subungual;
  • yen tamba lengkap ora teka, sampeyan kudu terus nggunakake potlot;
  • Sawise nggunakake, nutup kanthi teliti aplikator kanggo nyegah penguapan zat kasebut.

Nganggep nggunakake kaping, sawise aplikasi, priksa manawa aplikator ditutup kanthi tightly. Kekuwatan bakal nyegah penguapan lan pangatusan saka isi.

Contraindications

Intoleransi individu kanggo komponen individu. Ing acara alergi, pensil Exilor kudu dilereni. Pasien karo lesions ing latar mburi diabetes kudu takon karo dokter.

Pregnant lan lactation

Data klinis ing bebaya panggunaan nalika ngandhut lan nyusoni ora.

Overdosis

Selaras karo aturan konsumsi ngilangi overdosis.

Efek sisih

Efek samping bisa kaya:

  • kacilakan moderat;
  • itching;
  • sensasi kobong.

Kasus kasebut dicathet ora luwih asring 1/100000. Sensasi nuduhake yen obat kasebut dianggo kanggo tujuan sing diwenehake. Yen ora ditrima - takon karo apoteker utawa dokter kanggo ngganti Exilor kanthi antipake liyane.

Komposisi lan farmakokinetik

eXcillor Ing komposisi tamba:

  • banyu diresiki 7%;
  • ethylactate;
  • copolymer amonium methacrylate;
  • asam asetat 96%;
  • dimethyl isosorbitol;
  • pentilene glikol.

Parabens ilang.

Rumus alat iki ngidini sampeyan ngatasi keratin, sing ana ing kuku lan kerep banget ndadekake perawatan non-invasif angel. Zat gampang nyemprotake menyang kuku lan ing ngisor iki. Awalipun nyuda keseimbangan asam-basa ing kuku. Pangowahan kasebut ing lingkungan nyebabake aktivitas jamur (pertumbuhan, reproduksi, ekskresi produk sampah).

Rata-rata asil:

  • ing sajrone sasi, piring kuku ing sikil thukul kanthi 1,5 mm;
  • adhedhasar dinamika kasebut, duration of treatment kudu sawetara sasi (nganti piring kuku rampung dianyari).

Tindakan pancegahan

Elingi:

  • Prodhuk iki mung ditrapake kanggo nggunakake jaba;
  • Secara kategorisasi, ora dianjurake kanggo ngidini kontak saka inti kanthi jaringan mukosa (kalebu utamane karo mata);
  • ora digunakake kanggo mbukak wounds lan rongga lisan;
  • Aja nggunakake pensil ing pungkasan gesangipun.

Kanggo ngremehake obat-obatan sing ora dituntut khusus, ora dibutuhake (mung mbuwang pensil ing wadah sampah biasa).

Liyane

exilor-t Produsen: Oystershell Laboratories (Belgia).

Sertifikat internasional kesesuaian: ISO 13485: 2003.

Iki dirilis tanpa resep dokter.

Umur urip 36 sasi.

Kondisi panyimpenan: ing suhu 15-25 ° C ing panggonan kang peteng.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ing sawijining dalu, dheweke tiba-tiba weruh yen kuku wis diganti. Ing piring kuku, werna kasebut diganti (dadi kuning, kurang kandel lan rapuh). Ana kekuwatan ing kuku. Pedicure masterku menehi saran pil lan ointment. Ora pas! Sing ginjel, banjur kulit alergi ... Kanthi pensil antifungal Excilor, masalah iki diselesaikan ing 4 sasi. Tatyana A., Moskow

Pensil nglawan jamur - kanggo kula sacara pribadi, katon minangka alat sing becik. Kaping pisanan, tingling cilik. Banjur sampeyan bisa digunakake lan ora ana efek samping. Onychomycosis angel ditambani, lan Excilor ngurusi limang plus. Mung pengaruh sing paling apik. Marina Yu., Tyumen

Jamur ing kuku sikil nyegah karya. Utamané ing penerbangan jarak dawa. Aku wis nggunakake Excilor suwene rong sasi. Asil banget katon. Wiwit tuwuh piring anyar. Gatal ing ngisor kuku ing wayah wengi wis sirna. Tegese efektif. Mung prices beda beda nang endi wae, kadhangkala larang. Kabeh iku apik-apik. Vladimir S., Krasnodar

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.