Exoderil Cream

Analog

Ointment Exoderil 15g Wangun dosis liyane: irungnya .

Naftifine ing bentuk krim saiki mung ana ing sangisore merek dagang Exoderil. Salep antifungal adhedhasar zat liya:

Rega

: 563 р. Rata-rata rega online (tabung 15g) * : 563 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Cream Exoderil 30g lan 15g Putih krim kanthi bau khas karakteristik ing tabung 15 utawa 30 gram. Konsistensi biasane seragam, sawetara grit bisa diamati.

Bahan: Naftifine hydrochloride (1%), banyu, benzil alkohol, isopropil myristat, natrium hidroksida, polysorbat 60, sorbitan stearat, stearil alkohol, alkohol cetyl, palmitat cetyl.

Jemur kulit nganggo sabun lan garing sadurunge nggarap. Exoderil dipigunakaké sapisan dina, ing lapisan sing tipis ing lan watara wilayah sing kena. Cukup kanggo nggunakake krim ing area sing ora sehat lan katon ing 1 cm watara.

Indikasi lan syarat perawatan

  • Ringworm 2-4 minggu;
  • Candidiasis 4 minggu.

Pak Kuku Gejala cepet ilang, amarga ngemot zat anti-inflamasi. Nanging perawatan kudu rampung rampung, yen penyakit bakal bali.

Yen ora ana perbaikan, mesthine bakal takon marang dokter.

Kanggo perawatan kuku, disaranake nggunakake Exoderil ing bentuk tetes . Krim uga bisa digunakake kanggo nambani kuku, nanging kudu diaplikasi kaping pindho dina nganti kuku sehat mundhak.

Contraindications

  • Hypersensitivity menyang siji utawa luwih komponen obat kasebut.
  • Mbukak wounds.
  • Wiwit safety kanggo wanita ngandhut lan bayi durung diselidiki - tamba kasebut contraindicated kanggo para ibu lan ibu sing nyusoni.
  • Mulane, sawetara studi ing efek ing bocah ora dianjurake kanggo bocah.

Efek sisih

Reaksi lokal bisa, sanajan ora mungkin: kekeringan, kobong, abang.

Gejala kasebut ora mbebayani lan ilang sawise tambalan obat.

Pharmacokinetics

Tetes lan krim Exoderil nduweni efek antijamur lan antibakteri.

Naftifine hydrochloride nyegah sintesis zat sing perlu kanggo perkembangan jamur, saéngga nyebabake pati.

Aktif marang dermatophytes, ragi lan jamur jamur.

Liyane

Ora ngidini papadaniya ing mripat. Didol tanpa resep. Supaya ora bisa nyedhaki anak ing suhu ora ngluwihi 30 ° C. Umur urip - 5 taun saka tanggal produksi.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Suwe-suwe suwe aku ngetokake jamur mlaku. Aku ora ngerti persis ing ngendi. Kulit ing sikilku jebol banget, bintik-bintik, lan liya-liyane. kuku ing sikil tengen mulai peteng. Farmasi menehi saran Exoderil krim lan irungnya. Tetes langsung ora tuku, larang. Dheweke njeblug sikile karo krim suwene rong minggu - kabeh banjur lunga, banjur ngepekake kuku kanggo kira-kira sebulan, mula dheweke lali, aku kesel banget kanggo ngelingake sampeyan. Saiki kabeh apik ing kulit, ora ana apa-apa, ora ana gatal. Lan ing kuku ana stain, kandhutan ora keganggu kanggo nambani bojone. Secara umum, ayo ndeleng yen kita bisa nyoba maneh. Valentina Petrovna, Wilayah Altai

_image_2

Aku nyoba Exoderil lan krim liyane, sing terus diiklanake, aku ora bisa mbenerake driji). Exoderil mbantu, sing liyane ora, kuwi. Mikhail, Severodvinsk

Aku ngangkat jamur ing blumbang. Aneh, ana bipolar, aku mung mikir kabeh iku resik, nanging kabeh dadi terinfeksi. Utawa kanggo pikiran mung pamutih nambah rada lan ora resik mlaku, aku ora ngerti. Umumé, dhokter diwenehake exoderil sajrone krim, disuntelake sajrone 4 minggu, jamur kasebut ilang, ora ana maneh. Dadi sabar, penyakit iki ora banget mbebayani, nanging ora nyenengake. Kanggo nambani tansah long lan surem. Alina, Kyzyl

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

  • Valentina :

    Ditetepake, digunakake kanthi iodine, gejala kasebut pancen lunga, nanging yen sampeyan ora bisa pulih, kabeh bakal bali kanthi dendam (sabar banget marang wong) krim kasebut

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.