Exoderil

Analog

Exoderil kasedhiya ing wangun krim lan tetes.

Analog Rusia adhedhasar naftifine - Micoderil .

Ancang-ancang adhedhasar zat liyane:

Apa sampeyan bisa cocog karo kualitas sing cocog?

Rega

: 543 р. Rata-rata rega online (irungnya 10 ml.) * : 543 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

3538 Ing manifestasi pisanan gejala jamur, perlu banget kanggo nemokake spesialis sing bakal menehi resep sing cocok lan cocok.

Pabrik tamba mrodhuksi exoderil kanthi solusi 1% kanthi volume sepuluh mililiter. Dirilis saka farmasi tanpa resep.

Jeneng internasional obat - naftifine

Ing siji mililiter, larutan iki ngandhut 10 miligram zat aktif - naftifine hydrochloride, lan zat tambahan 50 miligram propilena glikol, 400 miligram etanol lan 475 miligram banyu sing dimurnèkaké.

Exoderil minangka solusi sing cetha, tanpa werna, mbokmenawa warna rada kekuningan kanthi ambune alkohol sing kuwat.

Nambani obyek antifungal

Sifat farmakologis

Pharmacodynamics

exoderil-video Naftifine minangka tamba antifungal sing digunakake ing njaba, sing kalebu ing kelas allylamines. Mekanisme tumindak kasebut nyebabake nyuda pembentukan ergosterol, yaiku bagean saka tembok sel jamur. Naftifine aktif marang dermatophytes (trichophyton, epidermofiton lan microsporum, jamur (Aspergillus spp.), Jamur ragi (Candida spp., Pityrosporum) lan jamur liyane). Ing hubungan dermatophytes lan aspergillus, naftifine tumindak fungisida, yaiku, nyebabake.

Ing hubungan karo jamur ragi, tamba nemtokake aktivitas fungicidal utawa fungistatic, gumantung saka galur mikroorganisme. Obat iki nduweni aktivitas antibakteri marang mikroorganisme gram positif lan gram negatif, sing bisa nimbulaké infèksi bakteri sekunder. Uga nduweni efek anti-inflamasi, kanthi cepet ngilangi rasa gatal lan gejala liyane saka penyakit kasebut.

Pharmacokinetics

moya-strashnaya-istoriya-o-gribke_19 Naftifine kanthi cepet nyemprotake kulit lan nggawe konsentrasi antifungal ing macem-macem lapisan. amarga sing bisa digunakake mung sethithik dina.

Nalika aplikasi:

  • infeksi kulit lan lipatan kulit saka genus jamur;
  • mycoses interdigital;
  • kuku onychomycosis;
  • macem-macem kulit candidiasis;
  • pityriasis versicolor;
  • ringworm kanthi utawa tanpa gatal.

EXODERYL Takde nduweni khasiat efektif kanggo nambani macem-macem mycosis sing ndadekake area kulit karo hyperkeratosis, uga ing area pertumbuhan rambut.

Contraindications

Hypersensitivity to naftifine or propylene glycol; periode meteng lan nyusoni. Aplikasi saka tamba ing kulit tatu sing mbukak wis kontraindikasi.

Ati-ati kudu digunakake kanggo bocah-bocah, amarga pengalaman klinis nggunakake tamba diwatesi ing kelompok umur iki.

Dosis lan Administrasi

7187 Obat iki dienggo kanthi teliti, dileksanakake sepisan dina kulit kulit lan wilayah sing adoh (kira-kira 1 sentimeter kulit sehat saka pinggir area sing kena pengaruh) kanthi bener ing kulit garing lan resik. Sabanjure perawatan kanggo ringworms antara 2-3 minggu (yen perlu, terapi diperluas nganti wolung minggu), kanthi macem-macem candidiasis, tetes kudu diapusi ing paling ora 4 minggu.

Nalika kuku kena, EXODERYL® diaplikake kaping pindho saben dina kanggo lumahing piring kasebut. Sajrone aplikasi utami, mbusak sabuk kuku kuku utawa kuku kuku sing kena pengaruh jamur. Kanthi onychomycosis, tamba digunakake nganti nem sasi.

Supaya bisa nyegah penyakit kasebut, terapi kudu dilakoni sawise ngilangi kabeh gejala klinis rong minggu maneh.

Efek sisih

Ing sawetara kasus, bisa uga kekeringan, kulit kobong lan kobong. Efek samping pass lan tamba ora kudu dibatalake yen kedadeyan kasebut.

Interaksi exoderil karo obatan liya ora diamati sacara klinis.

Ora ana kasus ora ngidini Exodus ing mripat.

EXODERYL ora mengaruhi kemampuan wong kanggo nuntun kendaraan lan kacepetan reaksi psikomotor pasien.

Ora ana kasus overdosis exoderil sing diamati sacara klinis.

Ulasan

Aku ngangkat jamur iki sing nggegirisi ing gym. Sudhut kuku wis peteng. Ran menyang dhokter. nulis Exoderil, digunakake nganti meh sasi, saiki luwih becik. Dokter ngandika yen dheweke kudu netes nganti kuku mundhak sehat, welas asih yen butuh wektu suwe. Goncharova Alla, 29 taun.

Iku banget ora enak kanggo kula kanggo ngomong, nanging yen lan sikilku dipukuli dening muck iki ora becik, aku bisa uga ora ngerti ngendi kanggo Pick jamur kuku. A dermatologist ngandika kanggo nambani exoderil. Menyang pharmacy sing paling cedhak lan cepet tuku, iku ora larang, kanthi cara. Ing pojol saben dina metu sikil lan smeared wilayah sing kena pengaruh. Kanggo rong sasi kabeh ilang. Alesia Vavilova, 20 taun.

Aku ora seneng menyang dokter, lan nalika kuku dadi kaku lan rapet, aku lunga menyang farmasi saran saka bojomu lan nuku Exoderil, aku nggunakake kasebut miturut instruksi, mbantu aku. Efremov Maxim, 40 taun.

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

14 komentar

  • katresnan :

    Aku njaluk redness, kobong lan peeling ing sandi pasuryan - bakal iki krim-EXODERIL bantuan ing kasus iki utawa NEZULLIN krim? Aku ora ngerti apa nggunakake krim sing digunakake? Bantuan kula tokoh metu

  • Camilla :

    Carane bocah bisa nggarap eksodene kanggo bocah-bocah ing umur 4 taun?

  • Vladimir :

    Dheweke ngurusi jamur kuku sing lawas karo Mikozan kanggo 1 taun lan 8 sasi sawise instruksi, nanging ora ana asil. Aku mutusake nyoba solusi Exoderil. Dheweke njupuk rambute saka mycozan lan sijine ing botol Exoderil, kabeh iku becik, lan cairan saiki ora nyebarake kuku sing disega. Aku ora bisa nambah foto.

  • Magzhan :

    Bisa nganggo jamur kuping?

  • ella :

    yen ibu nyusoni nggunakake exoderil bayi mbebayani?

    • Doc :

      Hello

      Ora ana riset médis umum babagan masalah iki, luwih becik nulak perawatan nganti bocah enem sasi. Sawise mungkasi nyusoni terus diobati.

  • Alexander :

    Hello! Apa perawatan sing paling apik kanggo dermatitis seborrheic ing pasuryan sak irung (abang, kobong sawise cukur, kulit tipis nganggo serpihan gedhe)? Apa sampeyan menehi ointment, pil utawa komplèks?

  • Basil :

    Hello! Aku wis ngobati kukul ing driji tipis kanggo wektu sing banget, kalebu Exoderil, sayang, ora ana apa-apa! Wis nyerahke analisis - "benih mycelium"!
    Bisa sing menehi saran !?

    • Doc :

      Hello

      Perlu pil, kayata itraconazole utawa terbinafine. Hubungi dhokter sampeyan, sampeyan bakal diwenehake dosis sing tepat lan durasi, ana contraindications lan sampeyan kudu diperiksa.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.