Enterodez

Analog

Sachet Enterodez

  • Pladdon
  • Povidone

Deleng uga daftar enterosorben sing populer.

Rega

: 201 р. Rata-rata online rega * : 201 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

enterodez-2 "Enterodez" minangka bubuk adsorbing sing digunakake kanggo nyegah mabuk lan ngilangi senyawa karsinogenik lan teratogenik mbebayani saka usus gedhe lan cilik. Obat iki efektif kanggo keracunan pangan lan gangguan pencernaan jinis infèksi. Enterodes duweni efek sing kurang ing unsur beracun sing dibentuk minangka asil mabuk alkohol lan obat.

Povidone, sing dadi bahan aktif utama tamba, rada aktif marang produk metabolik lan metabolit sing bisa ngetok racun menyang getih lan struktur awak liyane.

Nalika ditetepake?

Sawise nglebokake saluran pencernaan, Enterodez ngikat senyawa sing mbebayani, sing utamane saka panganan sing mual lan banyu sing sumeh, utawa dibentuk ing lumen usus minangka asil saka kegiatan vital lan fungsi organ internal.

Indikasi utama kanggo janjian saka tamba:

  • keracunan saka genetis sing nular;
  • diare;
  • gastroenteritis saka asal infèksius;
  • infèksi gastrointestinal akibat infeksi déning bakteri patogen (salmonellosis, disentri, lan sapiturute);
  • penyakit ginjel (minangka cara kanggo ngresiki ginjal);
  • kelainan sing abot ing fungsi ati, sing muncul saka keriting organ kasebut kanthi prodhuk dekomposisi lan senyawa beracun.

Carane nyiyapake solusi?

enterodez-3 Wêdakakêna "Enterodez" duweni warna putih utawa kekuningan kanthi bau intens utawa moderat intensitas. Kanggo nyiapake suspensi lisan, kudu nyampur 5 g obat kanthi banyu (kira-kira 100 ml), banjur dicampur kanthi saksama. Komposisi sing disiapake dianjurake kanggo ngombe 5-10 menit - panyimpenan kanggo wektu sing suwe ora diijini.

Tip ! Suspensi rampung ora kaya rasa sing nyenengake, supaya yen sampeyan ora bisa ngombe alat kasebut ing formulir iki, sampeyan bisa nambah gula, jam utawa sirup sing cilik. Sampeyan ora kudu nyampur suspensi karo jus woh, kaya ngandhut asam sitrat (yen kita ngomong babagan minuman keras industri), ngendhokke tembok weteng lan nyebabake kondhisi pasien. Ngencerke komposisi kasebut bisa dadi jus alami.

Carane njupuk?

"Enterodez" kudu ngombe sawise mangan (ing 60-120 menit). Interval sing padha perlu yen pasien ditampa kanthi terapi obat liya.

Dosis obat kasebut, gumantung saka umur

Umur Dosis saben dina (saka segi penundaan rampung) Jumlah kiriman saben dina
Pasien diwasa 100-300 ml 1-3
Anak saka 1 nganti 3 taun 50 ml 2
Anak-anak saka 4 nganti 6 taun 50 ml 3
Anak saka 7 nganti 10 taun 100 ml 2
Remaja saka 10 nganti 14 taun 100 ml 3
Remaja luwih saka 14 taun 100-200 ml 3

Wigati! Solusi kanggo bocah disiapake dening umur ing ngisor iki: 0,3 g saka "Enterodez" saben kilogram bobot anak dicampur karo jumlah cairan sing dianjurake (adhedhasar nilai sing diperlokake ing tabel).

Duration therapy kanggo wong diwasa lan bocah-bocah antara 2 nganti 7 dina.

Contraindications

"Enterodez" ora dianjurake kanggo perawatan ing bocah-bocah ing sangisoré 12 sasi, uga wong sing gerah hipersensitivitas kanggo bahan-bahan sing digunakake kanggo nyiapake bubuk.

Pregnant lan lactation

enterodez-4 Panganggone tamba kasebut diwenehi nalika meteng, amarga zat aktif ora diserap dening dinding usus lan ora nembus menyang aliran getih.

Sadurunge nggunakake, sampeyan kudu takon dhokter sampeyan babagan kemungkinan perawatan lan akibat kanggo kesehatan ibu lan janin.

Povidone ora nembus komposisi susu ibu lan ora diubengi dening kelenjar susu, mula, yen perlu, bisa ditrapake kanggo wanita lactating.

Efek sisih

Ing sawetara kasus, pasien ngalami mual lan muntah (muntah). Fénoména iki minangka sifat sauntara lan rampung ing tanggal 2 nalika njupuk suspensi. Panyebab reaksi alergi ora dilebokake.

Overdosis

Ing kasus overdosis kanthi sengaja kanthi "Enterodesis", efek samping bisa ditambah lan tingkat keruwetan bisa nambah. Mesthekake perlu kanggo therapy, uga kanggo nindakake janjian kasebut yen kudu niliki dokter.

Wangun lan komposisi rilis

enterodez-1 "Enterodez" minangka obat monokomponen sing kalebu povidone (polyvinylpyrrolidone medical bobot molekul sing rendah), yaiku bubuk putih kang garing lan beku. Alat kasebut dikemas ing kantong kertas kanthi bobote 5 g.

Pharmacokinetics

Obat iki ora diserep dening dinding saluran pencernaan lan ora dipisahake. Dieksekusi saka awak kanthi alamiah.

Panyimpenan

Umur beting saka wêdakakêna iku 2 taun (nganti tanggal kadaluarsa) ing suhu ora kurang saka -10 derajat. Suhu maksimum sing bisa diijolake 30 derajat.

Suspensi rampung bisa disimpen ing kulkas (ora luwih saka 4 derajat) kanggo 72 jam (pabrikan ngajak nginum solusi kasebut sakwisé persiapan).

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Wonten sapunika kulawarga sedaya kenging kacilakan. Wong-wong padha ora mlebu ing rumah sakit (padha duwe alasan dhewe), padha tuku Enterodez. Muntah cetha ing wayah sore dina sing padha, lan diare rampung ing dina katelu administrasi. Nanging kita isih rampung nganti 5 dina kanggo njaluk kabeh usus metu saka usus lan ora nyebabake wabah anyar infeksi. Obat iki wis mbantu kita kanthi apik, supaya kita tansah nyimpen sawetara tas ing ngarep (kanggo menehi pitulungan darurat yen kita kudu mbutuhake iku). Alyona, 23, Arkhangelsk

Aku kerja minangka perawat ing ward penyakit infèksi saka rumah sakit kutha. Umumé bocah lan wong diwasa sing duwe infeksi usus digawa. Terapi sing tansah diresepake kalebu "Enterodez" kanggo ngilangi gejala mabuk lan ngresiki usus saka produk beracun. Kajaba iku, obat kasebut ngresiki sel-sel ati, sing uga penting, utamane marang latar mburi terapi obat kanthi obat kuat. Aku dhewe njupuk tamba iki ing tandha pisanan keracunan utawa diare. Isih ora ngeculake. Elena, Sterlitamak

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.