Enterosgel

Analog

tabung lan kemasan Ora ana analog sing lengkap babagan inti sing padha.

Mungkin chelators liyane minangka analog, kanggo saben cilik kudu takon dhokter.

Rega

: 364 р. Rata-rata online rega * : 364 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

konsistensi gel nutup munggah Salah siji saka penyakit paling karu iku keracunan, sing bisa njedhul saka panganan lan inhalasi sembarang asap beracun.

Penting ing kasus iki - kanggo mbusak awak unsur-unsur sing mbebayani kanthi cepet lan ora aman kanggo organ. Sing cepet racun dibuwang saka awak, karusakan kurang bisa nyebabake.

Enterosgel minangka tamba gel sing dirancang kanggo nresep lan aman ngilangi racun, alergen utawa virus saka awak. Panggunaan obat kasebut kudu ditindakake saran saka dokter.

Ing saluran pencernaan, gel nyerep kabeh sing mbebayani lan mbusak saka awak.

Sampeyan kudu dijupuk mung nang. Kasedhiya ing:

  • panci plastik macem-macem ukuran (225, 450g);
  • tabung (45, 225g);
  • tas tas (15, 45 g).

Indikasi

pilihan kemasan liyane Diakoni bener kanggo wong diwasa lan bocah saka taun urip. Obat iki digunakake kanggo:

  • Intoxication saka awak karo macem-macem obatan;
  • Kanthi kekalahan awak kanthi logam beracun, uyah, alkohol, lan liya-liyane;
  • Penyakit usus (disinteria, dysbacteriosis, salmonellosis, toxicoinfection, lan liya-liyane);
  • Ing penyakit karo suppurations, kang diiringi karo intoxication;
  • Kanggo alergi jinis apa wae;
  • Virus virus hepatitis;
  • Gagal ginjel.

Sampeyan uga bisa nggunakake kanggo nyegah penyakit lan mabuk buruh ing industri sing ana hubungane karo produksi arsenik, produk minyak bumi, pelarut, fluorida, senyawa timbal, xenobiotik, uyah logam berat.

Carane njupuk.

  • Wong diwasa - 1 sendok teh saka st. 3 kaping dina;
  • Anak 1 - 5 taun - 1 sendok teh 3 kali dina;
  • Anak-anak 5 - 14 taun - 1 cemilan dessert 3 kali dina.

Kanggo nyegah obat iki digunakake ora luwih saka 30 g saben dina, rong dosis. Yen infeksi kasebut abot, banjur ditindakake dening dokter, kena nambah jumlah dosis, nanging dosis siji ora owah.

Pangobatan tetep ora ngluwihi limang dina, yen mesthi wae kronis, banjur pengobatan bisa 3 minggu, nanging mung sawise konsultasi. Padha ditrapake kanggo ulang-ulang, tanpa golek dhokter supaya dirawat dhewe iku ora mungkin.

Enterosgel njupuk nang. Dianjurake nggunakake sadurunge utawa sawise dhaharan kanggo 1 -2 jam. Zat kudu ngombe banyu kanthi cepet.

Contraindications

Kanggo Enterosgel, contraindications kaya ing ngisor iki: ora bisa digunakake kanggo bocah-bocah kurang saka setahun, kanggo wong sing duwe intoleransi tartamtu kanggo obat, penyakit usus, utawa ketidakmampuan kanggo ngidinke obat sulfa.

Ngandhut lan nyusoni

Enterosgel wis kontraindikasi ing wanita ngandhut lan lactating.

Overdosis

Ora ana kasus overdosis sing wis diidentifikasi.

Efek sisih

Ing kasus sing jarang ditemokake:

  • Mual;
  • Gatal saka kulit;
  • Kesulitan karo dhingklik;
  • Urticaria;
  • Kekurangan obat kasebut (kanthi gagal ginjal).

Komposisi lan farmakokinetik

enterosgel2 Bahan aktif - polymethylsiloxane 69.9 g.

Bahan kimia tambahan:

  • Banyu sing diresiki - 29.9 g;
  • Sodium cyclamate - 0.14 g;
  • Sodium Saccharinate - 0,06 g.

Obat iki ora digunakke ing saluran gastrointestinal, kanggo 12 jam wis diekskripsikake ora diganti saka awak.

Liyane

Obat iki bisa digunakake bebarengan karo obatan liya, nanging sampeyan mesthi kudu tetep interval 1 - 2 jam.

Ing apotek, obat kasedhiya tanpa resep. Simpen ing suhu sing ora kurang saka 4 derajat, metu saka jangkauan bocah. Aja beku.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku pengin ngucapake matur nuwun marang perusahaan sing nyebarke obat iki. Dheweke ngluwari aku saka dermatitis atopik. Aku nandhang penyakit iki luwih saka setahun, nanging sawise maca review lan informasi babagan Enterosgel, aku mutusake kanggo nggunakake. Cut dadi 2 minggu lan penyakit wis entek. Aku nyaranake kanggo saben wong yen kedadeyan gejala, sing dituduhake kanggo nggunakake obat, Enterosgel dianggep. Catherine

Sembarang keracunan abot, sing diiringi karo nyenengake, suhu lan muntah, copot kanthi 1 sendok teh saka Enterosgel. Iki digunakake dening kabeh sederek lan kanca-kanca. Kabar apik yaiku tamba ora duwe rasa utawa ambune. Sampeyan bisa gampang diwenehi anak, lan dheweke ora nolak. Olga

Nalika bocah teka ing taman kanak-kanak, dheweke tiba-tiba ngalami ruam. Kita ora tau melu tuku. Kene lan ing kasus iki, diuripake menyang dokter. Sawise nguji, ternyata dermatitis, sing digandhengake karo nutrisi. Kanggo nglawan lenga njaba ora ana gunane. Kita diwenehi resep Enetrosgel, bocah iki seneng nganggo. Wiwit konsistensi iku padha karo sele, sanajan tanpa rasa. Dermatitis kita banget cepet lan tanpa rasa nyenengake kanggo psyche bocah. Michael

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.