Epigen, semprotan

Analog

Epigen Spray 15 lan 60 ml

  • Amonium Glycyrrhizinate
  • Glyciram
  • Asam Glycyrrhizinic
  • Epigenes labial

Rega

: 942 р. Rata-rata online rega * : 942 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Ora mbantu karo thrush, senajan kadhangkala uga nyoba nggunakna jamur.

Epigen intim ing pengepakan Obat iki kasedhiya ing silinder kanthi kapasitas 15 ml utawa 60 ml, dilengkapi kanthi sprayers sing trep kanggo mbantu ngolah permukaan sing rusak. Spray nozzle tambahan sing digunakake kanggo nggunakake intravaginal dilampirake ing preparation.

Sifat farmakologis

Ing jantung semprotan minangka agen aktif aktif - asam glycyrrhizic. Komposisi obat kasebut yaiku asam tambahan lan banyu.

Solusi terapi nduweni werna coklat sing padhang lan mambu spesifik.

Properti asam glycyrrhizic

Asam glycyrrhizic aktif minangka zat sing diduweni saka werna licorice. Tanduran iki nduweni sipat sing bisa ngobati, lan asam sing ningkatake pembentukan interferon, sing nambahake reaksi kekebalan awak marang spesies patogen tahan, utamane marang virus.

Werna ngganggu jaringan mucous, asam ora nimbulaké owah-owahan patologis ing kulit, nanging nguripake maneh, ngancurake patogen patogen proses.

Asam Glycyrrhizic utamané aktif marang papillomavirus manungsa, herpes zoster, lan cytomegalovirus.

Karo kemampuan kanggo nyegah sintesis prostaglandin, sing ndadékaké ngilangi tumor lan pemulihan kulit.

Metode aplikasi

paket isi

  1. Sadurunge mbusak condyloma, perawatan kasebut dilakokaké kaping 3 dina, terus nglakoni nganti tanggal terapi etiotropik.
  2. Nalika sel lan jaringan neoplasma saka virus papilloma bakal rusak, diproses kaping lima dina paling sethithik 10 dina nganti bisa rampung.
  3. Kanggo nyegah eksaserbasi penyakit kasebut, perawatan kasebut dilakokaké kaping 3 dina kanggo 1 sasi.
  4. Ing kasus herpes genital lan infeksi cytomegalovirus, perawatan situs sing kena pengaruh dilakokaké sacara eksternal lan intravaginally. Cara perawatan yaiku 14 dina 5 dina.
  5. Sawisé mandheg ing exacerbation, semprotan ditrapake paling sethithik 10 dina - 3 kali dina.

Pengobatan nyegah

  1. Kanggo nyegah perkembangan lan perkembangan papilloma, dianjurake supaya perawatan bisa ditindakake kanthi semprotan sadurunge lan sesambungan. Kanggo nyegah munculé herpes, panggonan sing dianggep rash uga dianggep
  2. 3 kaping saben dina dianggep ana ing ngarsane faktor-faktor sing nyenengake. Ngurangi fungsi protèktif awak dumadi ing kaku, hipotermia ekstrim, sing panas banget ing sauna utawa adus.
  3. Virus herpes katon sawise ARVI. Pangobatan karo antibiotik lan sitostatika bisa nyebabake lara ing kulit.
  4. Wanita kanggo nyegah herpes genital nalika haid, dianjurake kanggo ngobati perawatan organ kelamin njaba lan internal. Iki diwiwiti saka dina 18 - 20 dina siklus menstruasi lan nganti pungkasan discharge. Spray digunakake 2 kali dina.

Efek sisih

Kadhangkala ana reaksi alergi lokal, dermatitis kontak bisa berkembang. Intoleransi individu kanggo zat aktif utawa komponen obat bisa kedadeyan. Banjur tamba dibatalake. Ora ana contraindications.

Dampak obat ing ibu nalika ngandhut lan nyusoni

Obat iki aman lan ora mengaruhi janin lan nyusoni.

Aturan aplikasi

img12105_big-620x413

  1. Sadurunge ngobati, isi kasebut kudu diaktivasi kanthi cepet kanthi goyang obat kasebut.
  2. Ngempelake cairan ing permukaan kasebut kanthi nyekel silinder ing posisi vertikal, kanthi jarak 4-5 cm. Kanggo ngetrapake jumlah cairan sing dibutuhake, 1-2 stroke saka katup cukup.
  3. Migrainan intravaginal bisa disebabake karo muncung khusus. Desaine iki ngijini irigasi organ genital internal kanthi lapisan seragam. Ing posisi supine, muncung khusus dipasang ing jero vagina, banjur irigasi dilakokake.
  4. Sawise perawatan, dianjurake kanggo ngapusi, kanthi sikil sampeyan munggah pangkat, supaya tamba bisa tumindak.
  5. Wong sing nggunakake tamba kudu nyuntikake menyang uretra. Sawise nggunakake, muncung kasebut langsung dicuci nganggo sabun lan banyu mlaku lan disimpen ing tas khusus.

Ulasan

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

3 komentar

  • Iman :

    Apa wong bisa nggunakake semprotan intigen nalika ngembangaké papilloma ing penis? Yen ya, sepira kerepe?

    • Doc :

      Sampeyan bisa, kaping 3 dina. Nanging iki mung kanggo nyegah wutah lan panyebaran. Papillomas kudu dibusak.

  • Rita :

    Iku aneh yen ing situs web kasebut, aku ngresikake Epigen kanthi nyemprotake gejala pisanan saka sariawan, banjur sawise menyang dokter aku digunakake ing perawatan rumit, supaya dheweke ngrasakake khasiat + nggunakake saka papillomas supaya infeksi ora berkembang lan ora nyebar ana.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.