Tablet Erythromycin

Analog

Borschagovsky tanduran Erythromycin saka manufaktur beda, murah, ora ana analog.

Wangun dosis liyane: ointment .

Rega

: 95 р. Rata-rata online rega * : 95 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi sing digunakake

Tablet Erythromycin BP Obat kasebut diwènèhaké ing perawatan panyakit sing gegandhèngan karo patogen bakteria:

  • pencegahan lan perawatan batuk ing diphtheria lan whooping
  • trachoma
  • penyakit legionnaires
  • pharyngitis
  • dysentery amebic
  • kena wounds, burns
  • mastitis
  • peritonitis
  • erythrasma
  • demam kain lulur
  • gonorrhea
  • sifilis utama
  • pneumonia lan konjungtivitis ing bocah-bocah
  • infeksi saluran kencing
  • chlamydia
  • cholecystitis
  • otitis
  • bronchitis, tracheitis
  • Preparation preoperative saka usus, supaya ora bisa nyumelangake komplikasi.

Dosis lan administrasi

Tyumen Chemical Pharmaceutical Plant Nang, ing weteng kosong 1-1.5 jam sadurunge dhahar utawa 2 jam sawise. Kanggo wong diwasa, 0,25-0,5 g 4-6 kali dina, gumantung saka kondisi kesehatan lan panyebab penyakit.

Dosis siji maksimal yaiku 0,5 g, dosis saben 2 g. Erythromycin kudu dijupuk ing 2-3 dina sawise gejala ilang.

Dosis obat kasebut luwih ditemtokake dening umur pasien:

  • bocah 1-3 taun - 100 mg 4 dina
  • bocah 3-6 taun - 125 mg 4 dina
  • bocah umur 6-8 taun - 150-175 mg 4 dina
  • bocah umur 8-12 taun - 175-250 mg 4 dina
  • diwasa - 250-500 mg 4 kali dina.

Dosis bisa diatur miturut discretion saka dokter, kanggo penyakit serius, dosis bisa tambah nganti 4 g saben dina.

Contraindications

  1. Intoleransi individu
  2. Sharing sing dilarang karo terfenadine lan astemizole (anjog marang aritmia jantung kanthi risiko mandeg lengkap)
  3. Sajrone meteng lan lactation, tamba dilarang. Amarga kekuwatan penetrating antibiotik, kanthi gampang penetrat plasenta lan tekan janin. Dosis obat, optimal kanggo awak ibu, duwe efek ngrugekake ing bocah, awit awak ora bisa ngetrapake antibiotik sacara efektif.

Obat kasebut nyemprotake susu susu kanthi gampang, saéngga diarani, minangka aturan, mung yen ana risiko khusus kanggo urip ibune lan yen nyusup nyusup. Wektu interupsi kasebut kudu disepakati karo dokter.

  1. Gagal ginjal utawa ginjal. Rusak saka fungsi organ iki ndadekake peningkatan periode nambani obat saka awak.
  2. Kombinasi alkohol lan obat-obatan sing nambah beban ing ati: nggunakake antihistamin lan anticoagulant ora langsung ora dikarepake.
  3. Kontrasepsi hormonal, amarga panemtuning nyenyet.

Overdosis

Pil insulin Efek nggunakake eritromisin bisa nyebabake fungsi ati, nganti bisa uga kalebu gagal ati. Ing sawetara kasus, pangrungu dikurangi.

Kanggo nyegah konsekuensi, perlu kanggo nganalisis analisis klinis getih, ECG.

Efek sisih

  • mundhut pangrungon (bisa dibatalake, pangrungon ngasilake sawise njupuk obat)
  • tinnitus
  • mual, muntah, diare, dysbacteriosis, rusak ati (jaundice), pancreatitis, tenesmus, candidiasis
  • kethokan ing tutuk kanggo 2-3 dina nggunakake (antibiotik nglebokaké kabeh jaringan, kalebu kelenjar ligan)
  • tachycardia (langka)
  • urtikaria, rash
  • eosinophilia, agranulocytosis
  • dizziness, nightmares
  • pembentukan resistance saka mikroorganisme menyang antibiotik iki.

Komposisi lan farmakokinetik

1 tablet dilapisi enteric ngemot:

  • Erythromycin 200 mg
  • Pati beras 15,5 mg; pati pati 53,3 mg; sodium carboxymethyl starch 4 mg; gelatin 14 mg; polysorbate 80 1.7 mg; talc 4 mg; magnesium stearate 7,5 mg.

eritromisin Erythromycin minangka kelompok antibiotik (antibiotik paling ora beracun, efek sing diarahake utamane ing bakteri gram-positif: staphylococci lan streptococci, uga patogen patogen: mycoplasma, chlamydia, legionella). Ora bisa nyebabake salmonella lan tongkat Koch.

Prinsip aksi erythycycitin adhedhasar terminasi sintesis protèktif bakteri, sing bisa ngurangi kecepatan reproduksi lan distribusi ing awak, nanging ora rampung ngrusak.

Erythromycin banget sensitif marang panganan, panganan sing nyuda panyimpenan bio. Nanging, kanggo tablet sing dilapisi lapisan lapis khusus, iki pancen ora ketompo - efek sing ditindakake wis 2 jam sawise diestion.

Obat iki nyebarake kanthi ora adil ing awak. Miturut ngiket protein plasma (nomer sing bisa nambah sawise mangan), erythromycin dikonsentrasi ing ginjal, ati, limpa.

Kaya antibiotik liyane saka grup kasebut, erythromycin gampang nembus kabeh jaringan, kalebu kanthi plasenta, lan nganti 50% konsentrasi plasma ing susu ibu.

Antibiotik banget nyedhaki penetrating meninges, sing ngilangi dampak sing signifikan marang otak. Nanging, kanthi reaksi inflamasi ing lapisan otak, permeabilitas kanggo obat bisa nambah.

Antibiotik diekskresèkaké utamané saka bile (20-30%) sawisé ngolah ing ati (90%), uga karo urin (2-5%).

Liyane

Resep. Umur urip 3 taun. Simpen ing wadhah sing apik, ora bisa ditemokake saka bocah.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Erythromycin tablets 250 mg, 10 pcs. Uga mbantu saka throats perih. Antibiotik sing dipercaya lan murah. Bener, aku nyoba kanggo njupuk ora luwih saka setahun, amarga Aku ora pengin gawe piala awak. Tenggorokan tenggorokan Aku duwe frekuensi sing padha. Nikolay, Tomsk, Rusia

Aku ngombe limun dingin, langsung felt sing tenggorokan perih. Sawise 2 dina rinsing karo sage, suhu wungu lan murni purut muncul. Dheweke nemokake loro paket eritromisin 250 mg saben, ora nyenengake dina sabanjure, banjur suhu uga mudhun. Diobati kanthi lengkap sawise 4 dina, sanajan perlu kanggo njupuk paling ora 5 dina. Ekaterina, Moskow

Editors situs kasebut maneh ngelingake yen perawatan alami karo antibiotik kanggo selesma ing pirang-pirang kasus ora ditrapake, lan kadhangkala uga mbebayani.

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.