Erythromycin Ointment

Analog

Sintesis - biasa Saiki ora ditemokake. Erythromycin salep saka manufaktur beda, lan murah.

Wangun dosis liyane: tablet .

Rega

Sintesis - ointment mata : 43 р. Rata-rata online rega * : 43 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Nizhpharm Salep rythromycin kalebu klompok antibiotik macrolide sing ditetepake ing kasus alergi kanggo obat penisilin.

Macrolida duwe kinerja sing padha karo obat-obatan sing adhedhasar penisilin, nanging luwih ditrima lan kurang bisa nyebabake efek samping lan reaksi sing ora disenengi.

Salep digunakake kanggo nggunakake lokal (eksternal) lan duweni efek bakterial, kanthi efektif nyedhaki mayoritas bakteri gram positif (mycoplasma, chlamydia, ureaplasma, lan liya-liyane).

Nalika iku digunakake?

Obat saka grup macrolide digunakake ing kasus nalika patogen bisa tahan antibiotik liyane.

Erythromycin nuduhaké sipat antibacterial sing diucapake, supaya bisa digunakake kanggo luka kulit sing infèksi utawa ngrusak lapisan njaba dermis, kanthi tambahan infeksi bakteri.

Uga, ointment digunakake minangka langkah nyegah kanggo ngganggu area cilik kulit (kanggo mateni mikroorganisme patogen lan nyegah infeksi).

Tatkhimpharmpreparaty Tandha kanggo nggunakake salep erythromisin yaiku:

  • purulent skin lesions;
  • kukul;
  • penyakit kulit sing nular;
  • ulkus trophik;
  • bedsores ing pasien bedridden;
  • ngobong tatu 1 derajat (kanggo disinfecting permukaan).

Penting ! Gunakake salep erythromisin kanggo lara 2 derajat lan ndhuwur ora diijini.

Yen sampeyan duwe tatu tanpa suppuration, gunakake salep healing sing gampang, umpamane Actovegin .

Salep krim rythromycin uga akeh digunakake ing praktik dokter mata kanggo ngobati penyakit infèksi saka membran lendhut saka organ-organ ing sesanti. Salep mata bisa diwenehake minangka komponen utama terapi obat kanggo tandha-tandha ing ngisor iki:

  • blepharitis bakterial;
  • purulent conjunctivitis;
  • chalazion;
  • barley;
  • tratoma;
  • chlamydia;
  • keratitis, lan liya-liyane.

Wigati! Nggunakake ointment kanggo conjunctivitis virus bakal ora efektif, supaya nggunakake alat kasebut mung sawise konsultasi karo dokter mata.

Carane aplikasi?

Biosintesis Ointment digunakake kanggo nambani wilayah rusak, nyebabake lapisan tipis. Prosedur kasebut kudu digawa 2-3 kali dina (pengobatan ngobong permukaan - 2-3 kali seminggu). Durasi panggunaan salep erythromisin ora kudu ngluwihi 2 sasi.

Wit krim diselehake ing mripat tlapak ngisor ing mripat perih 3 kali dina. Sadurunge nggunakake komposisi dianjurake kanggo nglakoni kesehatan mata nggunakake solusi furatsilina utawa decoction herbal. Perawatan infeksi mata diijini 14 dina.

Wigati! Sajrone perawatan trachoma, ointment ditrapake 5 kali dina saben kelopak mata (pengobatan bisa nganti 3 wulan). Prosedur mandatory ing latar mburi perawatan karo erythromycin yaiku bukaan folikel purulent, sing kudu dilakokaké dening dokter sing pengalaman.

Contraindications

! Obat sing padha

Salep ora ana contraindications sing digunakake lan bisa digunakake ing kabeh kelompok umur pasien. Apa kudu ngerti reaksi alergi kanthi intoleransi marang komponen tamba - ing kasus iki, perawatan karo eritromisin bakal kontraindikasi.

Pregnant lan lactation

Panganggone tamba kasebut ing wektu kasebut diijini yen ana bukti lan ora bisa nindakake terapi karo obat liyane. Obat kasebut ora nembus penghalang plasenta lan ora duwe efek teratogenik ing pembentukan, perkembangan lan perkembangan janin.

Yen dipigunakaké topikal, erythromycin ora nglumpukake ing susu ibu.

Overdosis

Kasus overdosis karo erythromycin durung dicathet nganti saiki (tundhuk nggunakake lokal).

Efek sisih

eritromitsin80 Sawise aplikasi menyang kulit, reaksi kulit bisa uga katon, sing ditondoi kanthi gatal, kemerahan ing area sing dianggep, peeling lan kekeringane. Nalika nggunakake ointment mata, bisa uga tambah tearing, abang mata sclera lan kobong.

Fenomena kasebut kudu dilewati wektu 15-30 menit sawise nggunakake ointment. Yen tandha alergi tetep luwih saka 48 jam, sampeyan kudu takon dhokter.

Penting ! Kanthi nggunakake long-term salep erythromycin bisa ngurangi efektivitas perawatan, yaiku asil saka resistensi mikroorganisme menyang zat aktif. Menyang latar mburi iki, aksesi saka infeksi sekunder ora dikalahake.

Formulir komposisi lan release

Komponen utama salep yaiku erythromycin, sing paling efektif kanggo perawatan infèksi bakteri. Minangka bahan bantu, vaseline kedokteran, lanolin anhidrat lan turunan sodium sintetis digunakake. Obat iki dikemas ing tabung aluminium 3 g, 7 g, 10 g lan 15 g.

Pharmacokinetics

Punggung sisih tuba Obat iki ora diserep lan ora nembus menyang aliran getih, amarga ora ana hubungane karo protein plasma.

Panyimpenan

Suhu maksimum sing disetujoni kanggo salep erythromisin yaiku 15 derajat. Umur urip - 2 taun saka tanggal kasebut ing kemasan asli.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

We tuku erythromycin salep kanggo putri kita nalika dheweke didiagnosis karo chalazia ing 5 sasi. Penyakit iki angel banget lan nyegah wektu kanggo ngobati penyakit kasebut. Panganggone antibiotik lokal kanggo numpes flora bakteria iku penting. Ngleboke ing bocah iku, mesthi, angel, amarga ana risiko cilaka menyang mata. Nanging tanpa iki ora cukup. Digunakake kanggo obat 2 minggu. Sajrone wektu iki, abang wis sirna, bengkak kelopak mata wis mudhun, benjolan dhewe (chalazion) dadi luwih cilik. Nanging rampung gagal. Minangka dhokter sing diterangake, iki asil apik banget, supaya aku ora bisa ngomong apa-apa. Tegese ditransfer, efek samping, sanajan ing bocah cilik kasebut ora muncul. Michael, 28 taun

Ointment karo erythromycin ditrapake kanggo tanganku sing diobong minangka diwenehi dhokter. Minangka ahli bedah nyatakake, bakteri perlu ora nembus menyang lapisan kulit sing rusak, lan infeksi kasebut ora kedadeyan, sing bisa nyebabake suppuration lan gangrene. Digunakake 2 kali seminggu kanggo rong sasi, nganti tangane rampung disembuh. Ora ana komplikasi sing arisen - aku mikir yen thanks kanggo erythromycin salep. Anna, 34 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.