Erius

Analog

Aerius - tablet lan sirup

Antihistamin luwih

Rega

456 р. Rata-rata rega online * 456 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Sirup diwenehake kanggo bocah saka 1 taun.

Tablet diwenehake kanggo wong diwasa lan bocah saka 12 taun.

Indikasi sing digunakake

Obat "Erius" diwenehake kanggo:

Algoritma aplikasi lan dosis

Tablet:

Blister closeup Wong diwasa lan bocah saka umur 12 taun diwènèhaké 1 tablet (5 mg) sapisan dina.

Pangobatan dijupuk tanpa dipangan, nanging ing wektu sing padha. Tablet ora dikunyah lan ngombe banyu akeh. Duration of treatment gumantung ing keruwetan penyakit lan cara kasebut diterusake.

Yen gejala rhinitis alergi ilang, banjur tambalan kasebut ora diterusake. Nanging, perawatan kasebut kudu dilanjutake nalika penyakit kasebut bali. Tablet bisa uga ditindakake kanthi terus, nanging mung kanggo wektu nalika pasien teka ing kontak karo alergen.

Sirup:

sirup Dosis saben dinane kanggo anak:

  • 1-5 taun - 1,25 mg;
  • 6-11 taun - 2,5 mg;
  • saka 12 taun - 5 mg.

Dosis saben dinane kanggo wong diwasa yaiku 5 mg (10 ml).

Resepsi sirup digawa metu tanpa meal.

Contraindications

Obat "Erius" wis dikontraindikake kanggo pasien sing duwe sensitifitas awak kanggo komponen tartamtu obat kasebut, amarga bisa nimbulaké reaksi sing ngancamake urip saka intoleransi individu marang obat alergik utawa ora alergi.

Wiwit Erius diilangi saka awak bebarengan karo urin, pasien sing nandhang penyakit ginjel abot lan gangguan fungsi kasebut kudu njupuk obat kasebut kanthi ati-ati lan mung nalika ditrapake dening dokter.

Sirup ing komposisi iki ngandhut gula sing prasaja sing bisa nduwe dampak negatif marang wong sing duwe penyakit keturunan.

Efek sisih

sirop-erius Tambah lemes, sirah, tutuk garing ora dikalahake.

Iku arang banget kanggo mirsani tachycardia, palpitasi, reaksi alergi (kalebu anafilaksis lan ruam), nambah konsentrasi bilirubin lan aktivitas enzim ati.

Sirup bisa nyebabake efek samping kayata diare, demam, insomnia. Remaja lan wong diwasa cathetan kesel, nyeri sirah, tutuk garing.

Ing kasus sing luwih langka, pasien ngandhani pusing, ngantuk, palpitasi, tachycardia, mual, muntah, nyeri abdomen, diare, reaksi alergi (angioedema, anafilaksis, ruam, gatal-gatal, urtikaria). Kajaba iku, kadhangkala ing serum ana peningkatan isi bilirubin lan enzim ati.

Komposisi

Tablet dilapisi 1 tablet
zat aktif :
desloratadine 5 mg
panuku:
MCC 28 mg
kalsium hidrofosfat dihidrat 53 mg
talc 3 mg
pati jagung 11 mg
tutup film:
Blue opadry (hypromellose, macrogol, lactose monohydrate, lacquer biru aluminium, titanium dioksida) 6 mg
Opadry transparan (macrogol, hipromolosa) 0,6 mg
carnauba lilin lan tawon putih ing 0,005 mg

Sirup 1 ml
zat aktif :
desloratadine micronized 0,5 mg
panuku:
sukrose 490 mg
sorbitol 150 mg
propylene glikol 100 mg
sodium sitrat dihydrate 1.26 mg
sodium benzoate 1 mg
pewarna kuning "Sunsets" 0,023 mg
asam sitrat 0,5 mg
disodium edetat 0.25 mg
flavoring №15864 0.75 mg
banyu diresiki nganti 1 ml

Pharmacokinetics

aerius141 Pasinaon komparatif wis nemokake yen bentuk dosis desloratadine - tablet lan sirup - iku bioequivalent. Zat aktif obat "Erius" uga diserep dening saluran gastrointestinal lan ditemtokake ing plasma kanggo 30 menit sawise administrasi.

Ing wektu saka 2 nganti 6 jam (rata-rata 3 jam) sawise siji dosis saka obat ing dosis 5 mg utawa 7,5 mg, konsentrasi maksimum desloratadine ing plasma ana.

Zat aktif saka obat "Erius" wis dimetabolismakake sacara ekstensif ing awak, lan mung bagean cilik saka dos sing dijupuk wis diekskripsikake ing urine (nganti 2%) lan tinimbang (ora luwih saka 7%) minangka senyawa glukuronide. Umur setengah 20-30 jam.

Pharmacodynamics

Zat aktif obat "Erius" (desloratadine):

  • ngalangi perkembangan reaksi alergi lan nggampangake dalan,
  • wis anti tumindak lan antiprurit tindakan,
  • nyuda permeabilitas kapiler,
  • ngindhari perkembangan edema jaringan lan spasm otot polos,
  • ora nyebabake rasa ngantuk,
  • ora nyebabake sistem gemeter tengah lan kacepetan reaksi psikomotor.

"Erius" nduweni efek anti-alergi lan anti-inflamasi nganti 24 jam kanthi nyegah reaksi alergi.

Obat sawise administrasi lisan wiwit tumindak ing 30 menit lan nganti sedina.

Gunakake nalika meteng lan nyusoni

Sajrone paceklik, panggunaan Erius wis kontraindikasi, amarga ora ana data klinis ing kasehatan obat kasebut ing wektu iki.

Pemanfaatan obat "Erius" nalika HB wis dikontraindiksi, amarga bahan aktif (desloratadine) sing ana ing komposisi diekskresekake ing susu ibu.

Overdosis

erius_3 Melu dosis sing disaranake kaping lima ora nggawa gejala kasebut. Uji coba klinis nunjukake yen nggunakake saben dina dening wong diwasa lan remaja saka desloratadine kanthi dosis nganti 20 mg kanggo rong minggu ora nyebabake owah-owahan sing statis utawa klinis signifikan ing sistem kardiovaskular.

Studi klinis lan pharmacological saka nggunakake obat "Erius" ing dosis 45 mg / dina, kang 9 kaping luwih dhuwur tinimbang dosis sing disaranake, kanggo 10 dina ditemokake yen prolongation interval QT lan kedadeyan efek samping serius ora diamati.

Yen ana panggunaan obat kasebut kanthi ora sengaja, mesthine kudu takon dhokter. Sepindah yaiku ngumbah weteng lan njupuk karbon aktif.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Ranjang urip - 2 taun. Tetep metu saka jangkauan bocah ing suhu ora ngluwihi 30 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ing sawijining wektu aku nandhang urtikaria, nanging ora ana obat alergi sing mbantu aku, kalebu desloratadine. Nanging sawise aku disaranake nyoba Erius, aku langsung felt lega. Iku dadi salah sawijining pil sing paling kuat sing kudu ditindakake. Akibaté, penyakit saya ilang. Irina, Naberezhnye Chelny

Aku wis ngalami rhinitis alergi kanggo patang taun. Paling anyar aku mutusake menyang alergi sing nyatakake Erius kanggo aku. Ing sawetara dina, aku felt relief saka gejala. Alexey, Mytishchi, MO

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.