Echinacea

Analog

NP 3 opsi Ing pharmacy echinacea didol saka manufaktur sing beda-beda ing wangun tincture, tablet lan sirup.

Waca antivirus lan adaptogen .

Rega

, настойка 165 р., таблетки 207 р. Rata-rata rega online * , tincture 165 p., Tabel 207 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Echinacea purpurea Echinacea ekstrak tablet utawa tincture yaiku obat herbal digawe saka jus purpurea Echinacea.

Iki digunakake kanggo nambani infeksi saluran napas akut, penyakit virus, infèksi kronis lan penyakit tartamtu saka organ internal.

Efek iki entuk manfaat kanggo efek immunomodulatory lan anti-inflamasi saka tamba, lan panggunaan wiyar kasebut amarga safety obat kasebut.

Tablet echinacea lan infus ningkatake resistensi awak marang infeksi virus, infèksi bakteri lan jamur. Ing wektu sing padha, mundhake resistance sing ora spesifik, tambah fagositosis, granulosit lan makrofag diaktifake.

Sawetara zat echinacea duwe aktivitas antiviral marang virus herpes lan influenza, lan duwe efek hambat ing hyaluronidase bakteri lan jaringan. Obat kanthi sakabèhé nambah efektifitas perawatan obat.

Indikasi

ehinaceya-2 Echinacea ing wangun pil dituduhake ing kasus ing ngisor iki:

  1. Minangka langkah nyegah SARS lan infeksi saluran napas akut.
  2. Minangka komponèn saka therapy komplèks kanggo pratandha dhisikan kadhemen utawa flu.
  3. Minangka adjuvant ing ngarsane kang ngalami infeksi urin lan ambegan.
  4. Ing infèksi akut saluran napas ndhuwur.
  5. Ing panyakit wadon lan lanang kanthi pangangkatan pangobatan inflamasi.
  6. Minangka sarana kanggo mromosikake pemulihan sawise antibiotik dawa, kemoterapi, paparan radiasi ionisasi.

Dosis lan administrasi

Tablet Echinacea dijupuk dening bocah-bocah umur 12 taun lan diwasa kanthi 1 tab. 3-4 kali dina. Obat kasebut katahan ing tutuk nganti resorpsi lengkap. Suwene wektu resepsi - saka 1 minggu, nanging ora luwih saka 8 minggu. Dosis sing disaranake ora kudu diluwihi.

Contraindications

ehinaceya-5 Echinacea ing wangun pil wis kontraindikasi kanggo panggunaan ing kasus ing ngisor iki:

  1. Kanthi tambah sensitivitas kanggo Echinacea purpurea lan anggota kulawarga Asteraceae (arnica, marigold, chamomile, daisy emas), utawa komponen individual obat kasebut.
  2. Kanthi penyakit sistemik jaringan ikat, utawa penyakit sistemik sing progresif kaya aterosklerosis, tuberkulosis, lan leukemia.
  3. Kanthi kanker getih.
  4. Ing gangguan otoimun lan multiple sclerosis.
  5. Ing ngarsane infeksi HIV utawa AIDS.
  6. Anak umur nganti 12 taun.

Pregnant lan lactation

Efek tablet Echinacea nalika meteng lan lactation ing awak wong wadon lan janin durung rampung diteliti, ora dianjurake kanggo njupuk obat nalika periode kasebut.

Overdosis

Tablet Echinacea iku obat sing aman. Ing wayahe, ora ana kasus inomasi sawise njupuk obat.

Efek sisih

Echinacea tincture Ing kasus sing jarang, tablet echinacea bisa nyebabake gejala kasebut:

  1. Rash ing kulit lan gatal.
  2. Ngurangi tekanan getih.
  3. Pembesaran pasuryan.
  4. Pening.
  5. Ambegan ambegan.

Kanthi perkembangan tandha-tandha hipersensitivitas kanggo obat kasebut, panggunaan kasebut langsung digantung.

Komposisi lan farmakokinetik

Saben tablet Echinacea (Natur Produkt) ngemot:

  1. Bahan aktif: Ekstrak Echinacea (20,0 mg), menthol (2,0 mg).
  2. Eksipien: rasa saka jarum pinus (1,5 mg) lan jamu (25,0 mg), sukrosa, glukosa, banyu disaring.

ehinaceya-4 Amarga isi polisakarida imunostimulator sing larut banyu larut, lenga atsiri, flavonoid, alkamida lan polyenes ing Echinacea, efek anti-inflamasi lan imunomodulasi ditindakake sawise njupuk obat.

Polysaccharides ningkatake aksi phagocytic neurophils, macrophages, lan kontribusi kanggo nambah produksi interleukin-1. Zat-zat aktif bebarengan ngindhuksi transformasi limfosit B-B dadi sel-sel plasma lan ningkatake fungsi sel T-helper. Betaine, inulin, levulose nambah proses metabolisme ing ginjal.

Liyane

Obat kasebut ing kemasan asli disimpen ing suhu ora ngluwihi 25 ° C kanggo 3 taun. Dispensed ing rantai farmasi tanpa resep.

Thanks kanggo sifat immunostimulasi, tablet Echinacea bisa, nalika dijupuk bebarengan karo imunosupresan, ngurangi efektifitas lan, bebarengan karo sitokin, nambah aksi.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Anak wadon rampung sekolah, lan sawise ngalami flu lan komplikasi, dheweke wiwit ngalami tenggorokan ing pirang-pirang kali ing mangsa kanthi batuk lan demam dhuwur. Therapist prescribe tablet Echinacea kanggo nambah kekebalan, sing ditindakake kanggo nyegah kaping pindho taun - ing pungkasan mangsa lan awal musim semi sadurunge musim epidemi. Sawisé iku, putri wiwit lara ora luwih saka kaping loro lan cukup gampang kanggo nandhang sangsara tanpa komplikasi. Elena, Tambov

Kanggo pirang-pirang taun dheweke ngalami tenggorokan, lan sawise njupuk antibiotik, dheweke mateni kabeh kekebalan, sebabe dheweke ngangkat ARI sanajan ing mangsa panas ing cuaca normal. Saliyane iki, cystitis kuwatir, sing saya tambah kereng. Tablet Echinacea wiwit njupuk dhewe, milih ing antarane sawetara obat sing nambah kekebalan. Dheweke ora njupuk obat liyane, lan njupuk pil kasebut ing kursus nganti 4 minggu. Efek dadi katon sawise sawetara wulan - cystitis mandheg ngganggu sampeyan, lan selesma ora katon supaya akut. Svetlana, Ukhta

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.