Famvir, Famciclovir

Analog

Kabeh opsi

  • Minaker
  • Familar

Rega

: 1501 р. Rata-rata online rega * : 1501 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

famvir250 Sawetara wong ngerti menawa herpes bisa dumadi ing awak wiwit lair, lan mujudake dhewe sajrone urip, utamane ing wong kanthi kakebalan sing kuwat.

Kanggo pertempuran, nggunakake macem-macem obatan, ing antarané Famciclovir dianggep minangka salah siji sing paling efektif.

Obat iki duweni efek aktif ing virus herpes manungsa, virus cytomegalovirus, lan Epstein-Barr. Ing awak, zat aktif, lumebu ing wangun aktif, ngalangi pambentukan DNA saka virus kasebut, lan nyegah réplikasi kasebut.

Indikasi

Famciclovir dituduhake ing kasus ing ngisor iki:

  1. Shingles , kalebu formulir ing komplikasi ocular sing disebabake Varicella zoster.
  2. Infèksi karo virus herpes simplex (Herpes simplex) tipe 1 lan 2 nalika infèksi utaman, ing mangsa eksaserbasi wangun kronis, lan sajrone langkah-langkah pencegahan.
  3. Infèksi karo virus herpes dening pasien sing ngurangi kekebalan.

Dosis lan administrasi

500 mg 3 pcs Famvir dijupuk kanthi lisan, ngulu pil kabeh, lan ngumbah nganggo banyu. Obat kasebut digunakake kanthi cepet nalika gejala penyakit katon, lan tanpa dipikir. Kanthi herpes zoster lan status imun normal pasien, dosis sing dianjurake kanggo wong diwasa yaiku 0,5 g 3 r. ing dina ing 7 dina

Iki nyuda durasi neuralgia postherpetik. Ing tahap akut penyakit kasebut, obat njupuk 3 r. Kanggo ngatasi manifestation kulit. ing dina 250 mg, 2 p. 500 mg utawa 750 mg seminggu. Kanthi kekebalan awak mundhut 500 mg 3 p. ing dina 10 dina.

Kanggo herpes labial lan genital, regimen ing ngisor iki digunakake:

  1. Infèksi primer karo herpes genital - 250 mg 3 r. ing dina ing 5 dina
  2. Kanthi umume - 1 g 2 dosis saben dina. 1 dina, utawa 125 mg 2 p. saben dina kanggo 5 dina, uga sapisan 0,5 g, sawise 3 dosis 250 g saben 12 jam dijupuk.
  3. Sajrone kembange herpes simplex 1, njupuk 1,5 g utawa 750 mg 2 p. saben dina.

Yen kena infeksi genital lan labial lan ngurangi kekebalan njupuk 0,5 g 2 p. ing dina ing 7 dina

Ing pencegahan exacerbations saka herpes labial njupuk 250 mg 2 p. ing dina Jangka wektu perawatan iku beda, adhedhasar keruwetan penyakit.

Ing kanak-kanak, panggunaan obat kasebut ora dianjurake, amarga safety lan efficacy obat ing kelompok umur iki durung diteliti.

Contraindications

Inggris Famciclovir wis kontraindikasi ing kasus ing ngisor iki:

  1. Kanthi sensitivitas dhuwur kanggo obat kasebut.
  2. Anak nganti umur 18 taun.
  3. Ing kasus kegagalan ginjel lan fungsi ati sing bisa ngrusak.

Pregnant lan lactation

Keamanan njupuk obat nalika meteng lan sawise ora patiya dimangerteni, mula panggunaane ora dianjurake kajaba yen kasus manfaat sing luwih dhuwur tinimbang risiko potensial kanggo embrio utawa bayi.

Konsultasi medis dibutuhake! Waca liyane: perawatan herpes nalika ngandhut .

Overdosis

Babagan overdosis tamba mung ana informasi winates. Ing kasus pelanggaran Famciclovir dosis ing pasien karo patologi fungsi ginjal, kegagalan ginjel akut kadhangkala dicethakaké. Sawise hemodialisis, konsentrasi ing getih bakal mudhun nganti 75%. Ing kasus overdosis, perawatan sing ditondoi lan symptomatik ditindakake.

Efek sisih

Blister Sawise njupuk Famciclovir, efek samping ing ngisor iki bisa kedadeyan:

  1. Saka sisih organ pambentuk getih - kasus thrombocytopenia.
  2. Ing bagian saka saluran pencernaan, cukup asring - cramps, gangguan, mual, muntah.
  3. Saka sisih tengah sistem saraf pusat - asring sirah lan pusing, ngantuk lan kebingungan, banget arang - halusinasi.
  4. Ing ati - konsentrasi tinggi bilirubin lan transaminase, kurang asring - jaundice kolestatik.
  5. Fenomena arthralgia langka dan myalgia.
  6. Ing sistem excretory - biasane hypercalcemia, sindrom hemaltico-uremic (karo dosis dhuwur lan kekebalan).
  7. Reaksi alergi kerep pruritus lan rash kulit, kurang asring urtikaria lan angioedema .
  8. Manifestasi liyane - tambah sweating lan kadang demam.

Komposisi lan farmakokinetik

famvir3 Obat iki ngandhut famiciclovir, sing dadi bahan aktif. Komponen-komponen ing ngisor iki kalebu ing tablet: silikon dioksida koloid, sodium croscarmellose, MCC, hiprolosis rendah substitusi, fumarate lan carboxymethyl sodium starch.

Sawise njupuk Famciclovir, wis cepet diserep lan diowahi dadi pentacyclovir aktif kanthi bioavailability 77%. Isi maksimum ing getih ana ing 45 menit.

Bioavailability saka pentaciclovir ora gumantung ing wektu mangan, uga ora nglumpukake ing awak sajrone administrasi sing bola-bali. Penghapusan zat-zat saka awak ana ing wangun pentaciclovir, dirilis ing wangun sing ora owah. Wujud wiwitan tamba ing urine ora ana.

Liyane

Famvir ing pirang-pirang kasus ora mengaruhi kemampuan supir kanggo nyopir mobil utawa bisa nganggo mekanisme.

Nanging kanggo pasien sing, sawise ngobati obat kasebut, aran ngelu, nyedhot kesadaran, ngantuk lan kelainan liyane ing sistem saraf pusat, sampeyan kudu ngendhaleni mekanisme mobil lan nyopir sawise njupuk obat.

Resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku wis krungu suwene saka akeh sumber bab ora ono kesengsem herpes, lan wis suwe wis mundur kasebut, amarga ruam ing kiub lan gulu sacara periodik muncul maneh lan maneh, senadyan ngobati obat-obatan lan obat-obatan. Famvir wis dadi tamba liyane sing dheweke tuku kanthi pangarep-arep, senadyan rega sing relatif dhuwur. Sawise telung sasi, nalika perawatan diterusake, asilé pancen pantes kanggo aku, aku yakin. Olga, Zadonsk

Famciclovir dijupuk minangka salah sawijining obatan kanggo perawatan shingles, lan masalah iki bisa diatasi kanthi cepet. Sadurunge, aku nyoba obat-obatan liyane sing uga mbantu, nanging sakwise kedadeyan ana ing wektu sing padha. Sawise perawatan, taun kapindho gejala aku ora sok dong mirsani, lan aku ngarep-arep yen sore iki ora bakal bali. Daria, Ukhta

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.