Phenystyle, emulsion

Emulsion fenistil Phenystyle antiallergic (Dimetinden) kasedhiya ing beda dosis formulir:

  • gel ,
  • emulsion (trep kanggo nangani nyokot)
  • tetes kanggo administrasi lisan.

Ana krim Fenistil Pentsivir , nanging ditrapake kanggo perawatan (relief gejala) saka herpes.

Analog

Ora ana analog sing lengkap, deleng antihistamin liyane.

Rega

352 р. Rata-rata online rega * 352 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

em-56271100 Fenistil uga bisa mbiyantu nandhang rasa gatal lan ngurangi abang, gangguan kulit. Emulsion fenistil dianjurake marang gigitan serangga, gampang kanggo aplikasi thanks kanggo bal aplikator, aman lan cepet.

Kabeh pratondo:

Dosis lan administrasi

Aplikasi menyang lesi kanthi lapisan tipis 2 nganti 4 kali dina. Aja nyedhaki, yen sengaja ditelan, ngumbah weteng, njupuk areng sing aktif arang .

Contraindications

em-pomogaet

  • Umur nganti 1 sasi;
  • Hiperplasia prostat;
  • Glaukoma tutupan sirah;
  • Hypersensitivity to the drug;

Ati-ati kudu diwenehi kanggo bocah saka 1 sasi nganti 1 taun, uga ibu sing ngandhut lan nyusoni.

Efek sisih

Nalika ditrapake ing kulit, ora luwih saka 10% zat aktif nyedhaki getih, saengga efek samping banget ora mungkin. Nanging, dhaptar resmi yaiku:

Sakit kepala, pusing, disfungsionalake ambegan njaba, edema, iritasi, ngantuk, spasme otot, mulut garing, akeh kulit, mual.

Komposisi lan farmakokinetik

em-unnamed Bahan aktif - dimetindena maleate, 0,1%

Dimetinden - agen antiallergic, sawijining blocker saka reseptor H1-histamin.

Obat iki nyuda permeabilitas kapiler tambah sing gegayutan karo reaksi alergi. Nalika dianggo topikal ing kulit, bisa ngurangi gatal lan iritasi, sing disebabake dening antikinin lan efek antikolinergik saka obat kasebut. Bioavailability sistemik nalika diterapake ing kulit sekitar 10%.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Umur urip 3 taun, tanggal produksi dituduhake ing kemasan. Nyimpen tamba kudu ing suhu ora ngluwihi 30 ° C, metu saka jangkauan bocah.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku tansah reaksi kuat tumor nyamuk - umume katon ana ing geni lan gandum supaya ora ana kekuatan. Yen iki kedadeyan ing wayah sore - wayah wengi ora bisa turu. Aku melu karo macem-macem liya, wiwit saka yodium biasa (mbantu sethithik, nanging sing kepengin mlaku nganggo noda yodium) nyoba sawetara liyane. Saiki aku nggunakake phenystyle, relieves gejala uga, utamané gerah. Ekaterina, wilayah Moskow

Kita nggunakake kabeh kulawarga. Ing salawas-lawase, kita ninggalake alam, menyang negara utawa ing ngendi. Temtu, ana agen deterrent, nanging ora tansah ngatasi, ora, ora, ya, wong sing ngambung lambene, banjur kudu ngilang. 8 ml kabeh, nanging uga dienggo kanthi ekonomi kanthi biaya saka aplikator wol. Alexey, Samara

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.