Fenistil, gel

Gel fenistil Phenystyle antiallergic (Dimetinden) kasedhiya ing beda dosis formulir:

Ana krim Fenistil Pentsivir , nanging ditrapake kanggo perawatan (relief gejala) saka herpes.

Analog

Ora ana analog sing lengkap, deleng antihistamin liyane.

Rega

gel-86228761 30мл — 348 р, 50 мл — 433 р. Rata-rata rega online * 30 ml - 348 r, 50 ml - 433 r. Priksa volume.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

  • Dermatitis alergi;
  • Dermatitis atopik;
  • Manéka reaksi alergi ing kulit ( mung jinis penyakit sing diarani alergi ):
  • Gigitan serangga ;
  • Gatal saka alam sing beda (kajaba cholestasis);
  • Burns (mung entheng!) Solar, rumah tangga, industri;

Dosis lan administrasi

Sampeyan bisa ngowahi Aplikasi menyang lesi kanthi lapisan tipis 2 nganti 4 kali dina. Aja njupuk lunyu, yen sengaja ditelan, sampeyan kudu nyemprotake weteng, njupuk areng aktif utawa erostif liyane.

Contraindications

  • Umur nganti 1 sasi;
  • Hiperplasia prostat;
  • Glaukoma tutupan sirah;
  • Hypersensitivity to dimetindenu utawa komponèn liya saka tamba (pirsani komposisi);

Ati-ati kudu diwenehi kanggo bocah saka 1 sasi nganti 1 taun, uga ibu sing ngandhut lan nyusoni.

Efek sisih

Tabung fenistil lan manual Nalika ditrapake ing kulit, ora luwih saka 10% zat aktif nyedhaki getih, saengga efek samping banget ora mungkin . Nanging, dhaptar resmi yaiku:

Sakit kepala, pusing, disfungsionalake ambegan njaba, edema, iritasi, ngantuk, spasme otot, mulut garing, akeh kulit, mual.

Komposisi lan farmakokinetik

gel-152442 Bahan aktif - dimetindena maleate, 0,1%

Pengecer: benzalkonium klorida, banyu, natrium hidroksida 30% larutan, disodium edetate, carbomer, propylene glikol.

Dimetinden - agen antiallergic, sawijining blocker saka reseptor H1-histamin.

Obat kasebut nyuda permeabilitas kapiler, sing langsung ana hubungane karo reaksi alergi. Nalika ditrapake ing kulit, gel ngurangi gatal, iritasi lan duweni efek anestesi lokal. Efek maksimal ing 1-4 h.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Umur urip 3 taun, tanggal produksi dituduhake ing kemasan. Nyimpen tamba kasebut ing suhu ora ngluwihi 25 ° C, ora bisa ditemokake ing bocah lan ing kemasan asli.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Apik kanggo nyokot serangga. Ing kulawarga kita, kabeh wong nanggepi nyamuk nyikapi kanthi keras, kanthi gatal lan abuh sing abot. Sampeyan smear karo phenystyle - kabeh pass cepet. Kita nggunakake emulsion lan gel uga. Elizaveta, St. Petersburg

Anakku miwiti dermatitis alergi ing kanak-kanak, ing jeruk lan kacang. Sanalika wiwit ngalami rash liwat kabeh pasuryan, ing gulu lan ing awak, uga, kadhangkala. Saiki kita smear karo phenystyle, relieves gatal tengen adoh, banjur abang uga ilang. Obat banget, aku saranake kabeh. Alla Andreevna, Kemerovo

Aku ora teka, aku nyoba mecah rash alergi ing kulit, gatal dadi kurang sethithik, lan bintik abang tetep. Saiki aku nggunakake liyane liya, dhokter ngandika yen mengkono, kabeh iku individu. Maria, Omsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.