Fenistil, irungnya

Tetes Fenistil Phenystyle antiallergic (Dimetinden) kasedhiya ing beda dosis formulir:

  • gel ,
  • emulsion (trep kanggo nangani nyokot)
  • tetes kanggo administrasi lisan.

Ana krim Fenistil Pentsivir , nanging ditrapake kanggo perawatan (relief gejala) saka herpes.

Analog

Ora ana analog sing lengkap, deleng antihistamin liyane.

Contone, tetes Zyrtek , kanggo bocah-bocah saka 6 sasi.

Rega

372 р. Rata-rata rega online * 372 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

kap-24831030

Dosis lan administrasi

Tingkat biasa kanggo wong diwasa iku kanggo njupuk tetes 20-40 3 kali dina. Sampeyan bisa nambah kanggo banyu, bayi - ing susu.

Dosis kanggo umur beda:

Umur Jumlah tetes saben resepsi Dosis maksimal saben dina, ing tetes
Wong diwasa lan bocah luwih saka 12 20-40 60-120
Anak-anak umur 3-12 taun 15-20 45-60
Anak 1-3 taun 10-15 30-45
1 wulan - 1 taun 3-10 9-30

Dimetinden kadhangkala nyebabake sedasi sing lemah.

Cara njupuk tetes Fenistil Yen tetesan cenderung turu, wong diwasa bisa nyetel resepsi: nalika sarapan 20 tetes, ing tengah dina 30 lan sadurunge bedtime 40.

Duration of treatment: saka 3 dina kanggo 3 minggu, ditemtokake dening dokter nekani. Minangka aturan, tamba dibatalake sawise ilang lengkap utawa abang gejala sing signifikan.

Yen sampeyan nulis obat dhewe lan ora ndeleng perbaikan ing sawetara dinten, maneh, takon dhokter sampeyan.

Ora tansah pasien bisa nggawe diagnosis akurat.

Contraindications

  • Bronchial asthma;
  • Umur nganti 1 sasi;
  • Hiperplasia prostat;
  • Glaukoma tutupan sirah;
  • Trimester pisanan ngandhut;
  • Periode nyusoni;
  • Hypersensitivity to dimetinden or any component of the drug

Efek sisih

kap-fenistil-kapli

  • Sakit kepala;
  • Penekan;
  • Disfungsi respirasi njaba;
  • Edema;
  • Tambah gampang banget;
  • Ngantuk;
  • Kekuwatan otot;
  • Garing tutuk;
  • Rusak kulit;
  • Mual

Ngantuk iku biasane ditondoi ing sawetara dina sawise njupuk.

Komposisi lan farmakokinetik

kap-6524-246x300 Bahan aktif - dimetindena maleate, 0,1% (luwih akurat, 1 mg zat per 1 ml obat)

Pengecer: banyu, asam benzoat, natrium hidrogen fosfat dodecahidrat, asam sitrat, propilena glikol, natrium sacarinarinate, disodium edetate.

Dimetinden - agen antiallergic, sawijining blocker saka reseptor H1-histamin.

Obat iki nyuda permeabilitas kapiler, sing nahan reaksi alergi. Bisa nyebabake sedasi tipis.

Cepet lan rampung digunakke kanthi konsumsi, bioavailabilitas - sekitar 70%. Komunikasi karo protein plasma - 90%. Iku penetrates menyang kain. Diétabolisme ing ati, diekskripsikake ing empedu lan cipratan.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Umur urip 3 taun, tanggal produksi dituduhake ing kemasan. Nyimpen tamba kudu ing suhu ora ngluwihi 25 ° C, metu saka jangkauan bocah.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Droplets iki diijini bayi saka 1 sasi, supaya bisa digunakake. Nalika sapisanan dokter menehi saran sadurunge vaksinasi, amarga vaksin iki allergen. Vaksinasi kasebut uga dialami kanthi becik lan saiki kadhangkala Fenistil digunakake nalika rashes katon. Olga

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.