Phenistil Pentsivir

Analog

Kanthi aplikator Ora ana analog sing lengkap ing wektu iki.

Miturut jeneng "Fenistil" gel , tetes lan emulsion diprodhuksi, nanging dirancang kanggo pertempuran alergi lan nyokot serangga.

Rega

: 352 р. Rata-rata online rega * : 352 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

Fenistil® Pencivir dirumusake kanggo nggunakake topikal marang:

  • Virus Herpes Simplex ( herpes manungsa ) saka tipe 1 lan 2. Iki kalebu galur karo polimerase DNA sing diowahi, sing ngembangake resistensi kanggo acyclovir;
  • Virus Varicel Lazoster.

Obat iki dianjurake kanggo perawatan Herpes Labialis (herpes simplex) ing wangun ulang karo localization ing lambe lan ing zona periphery. Ing sembarang tahap infeksi herpes, perawatan lan pambusakan gejala njupuk rata-rata 4 dina. Yen sampeyan nandhang sangsara saka "kaya ngono ing awak", krim iki kanggo sampeyan.

Dosis lan administrasi

Lawas lan anyar Fenistil obat antiherpetik gampang banget:

  • nggunakake aplikator sing disigar utawa katun kapas;
  • aplikasi lapisan sing tipis saka agen ing wilayah sing kena pengaruh saka lambe lan wilayah lingkungan;
  • jumlah kasebut gumantung saka ukuran wilayah sing kena pengaruh;
  • frekuensi panggunaan - saben 2 jam (ora kalebu wektu ngaso);
  • Course standar perawatan - 4 dina, nyetel adhedhasar asil;
  • Sampeyan kudu dianjurake kanggo ngolah krim ing wayah esuk sawisé tangi, lan uga suwe sadurunge wayah turu

Contraindications

Sapérangan contraindications:

  • umur 12 taun;
  • idiosyncrasy samubarang komponen aktif saka tamba;
  • hypersensitivity to famciclovir or penciclovir.

Ing kasus reaksi alergi, mungkasi nggunakake obat sing langsung.

Pregnant lan lactation

Care kudu dijupuk nalika ngandhut. Nalika nggunakake alat iki goleki dhokter sampeyan. Aplikasi ditindakake miturut indikasi ketat. Kanthi kondisi sing bisa nyebabake résiko jabang bayi luwih gedhé tinimbang manfaat kanggo ibu.

Perawatan herpes nalika ngandhut .

Overdosis

tuba Sajrone periode studi klinis lan uji kasus-kasus overdosis tamba Fenistil Pentsivir nalika diterapake topikal ora tetep.

Uga, ora ana interaksi karo obat liya sing wis diidentifikasi.

Kajaba iku, obat kasebut wis absorpsi lisan sing kurang.

Mulane, ora ana bebaya kanggo konsumen sanajan ing kasus ingestion lisan kanthi ora sengaja (kanthi iritasi ora mungkin iritasi jaringan mukosa rongga lisan lan esophagus).

Efek sisih

Efek samping bisa:

  • sedhih banget ing papan aplikasi;
  • tingling;
  • sensasi tipis sing kobong.

Komposisi lan farmakokinetik

konsistensi Agen antiviral Fenistil Penzivir minangka krim seragam werna putih kanggo panggunaan eksternal.

Formulir release - tabung aluminium 2 utawa 5 gram, tutup sekrup.

Rumus utama aktif Fenistil® Pencivir yang dipatenkan yaiku penciclovir (krim 10 mg / 1 g).

Iki minangka komponèn antivirus sing unik. Iku thanks kanggo dheweke pangembangan virus herpes diblokir sanalika sawise aplikasi.

Peran saka eksipien muter:

  • propylene glikol;
  • Paraffin cair (minyak vaseline);
  • putih paraffin lembut;
  • cetomacrogol-1000;
  • banyu sing diresiki;
  • cetosteril alkohol.

Herpes ing awak ora bisa dirasakake suwene. Aktifitas kasebut ana ing kahanan tartamtu:

  • overwork;
  • ngurangi kekebalan;
  • kadhemen;
  • kaku

Rambut rambute jenis gelembung mbentuk kulit ing lambe lan ing kulit sing nutupi lambe. Aktivitas narkoba antiherpetik sing dhuwur ngidini:

  • ing wektu sing cendhak kanggo ngatasi reproduksi virus;
  • mblokir;
  • nyuda nyeri;
  • Ngartekno nyuda wektu nalika ana risiko transmisi udhara virus.

Kegiatan pharmacological Fenistil® Pencivir ing sel sing kena pengaruh berlangsung 12 jam.

Liyane

pencivir-nyata Rekomendasi kanggo nangani tamba:

  • nggunakake alat kasebut mung ing wilayah sing kena pengaruh;
  • ngumbah tangan sak mesthine sadurunge nglamar krim ing wilayah sing kena pengaruh, uga sawise prosedur;
  • Sadurunge nglamar krim anti-herpes, disaranake kanggo golek dhokter (wong sing mbebayani sistem kekebalan uga duwe masalah liyane kanggo ruam, yaiku, ora perlu ngobati herpes);
  • Kanggo ngatasi efek kasebut, gunakake krim kasebut sajrone 4 dina, senadyan ngilangi erupsi gelang sawise 2 dina nggunakake;
  • Tansah obat metu saka tekan anak. Panyimpenan suhu nganti 30 ° C

Ora ditrima:

  • rebah ing kulkas;
  • ditrapake ing mata, alat kelamin, mucosa hidung, rongga lisan;
  • gunakake Fenistil® Pencivir ing mburi wektu urip (wis 3 taun, tanggal pungkasan dituduhake ing paket).

Produsen Details:

  • Obat iki paten dening Novartis Consumer Health SA, Swiss (Novartis Consumer Health SA, Swiss);
  • Diprodhuksi dening Novartis Pharma Products GmbH, Jerman (Novartis Pharma Produktions GmbH, Jerman).

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku ngelingi yen obat-obatan sadurunge ora mbantu aku dawa. Sing aku arep ngomong: gejala ilang, katon maneh. Panyakit herpes kanthi harfiah ora ngidini karya. Kabeh dina ing daptar. Tuku fenistil tanpa pangarep-arep. Asilé ana surprise, efek mung apik. Ulyana M., dispatcher

Ing taun-taun pungkasan, wis dadi angel kanggo nggarap bocah-bocah - kadhemen ing lambene ora katon banget nyenengake, setuju. Apa aku ora nyoba! Kajaba iku, kudu dicathet, resiko banget kabeh nginfeksi infèksi. Aku wiwit nggunakake krim Fenistil - ing pirang-pirang dina jeblugan pepe. Cukup diwenehake, efek kudu diatasi lan tumindak miturut instruksi (4 dina). Banjur gelembung bakal ilang. Tamara V., guru

Ora suwe, herpes wiwit katon ing lambene. Dokter pracaya alasan kanggo kaku. Iki ora luwih gampang kanggo aku - aku looking for obat efektif kanggo gejala. Miturut saran saka kolega, aku tuku Fenistil Pentsivir 5 g. Miturut pandhuan, sacara reguler, kanggo 2 jam interval, sampeyan kudu nglamar krim kanthi lapisan tipis. Sampeyan perlu kanggo proses panggonan rashes langsung, sanalika minangka Petunjuk saka itch muncul. Krim dianggo kanthi becik Oleg T., manajer

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.