Fancarol

Analog

20 tablet ing 25 mg Ora ana analogue lengkap.

Antihistamin liyane

Rega

291 р. Rata-rata rega online * 291 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Pil "Fenkarol" - obat sing nyedhiyakake efek anti-alergi lan anti-eksudatif (ngurangi permeabilitas jaringan kanggo cairan), uga mbantu ngatasi gatal-gatal, ngurangi puffiness.

Indikasi sing digunakake

Anak 10 mg Resep saka Fenkarol dituduhake kanggo penyakit alergi kaya urtikaria (akut lan kronis ), polynosis (rhinoconjunctivitis musiman), alergi rhinitis , alergi lan alergi, gatal-gatal kulit, angioedema , lan maneka warna dermatitis , kalebu eczema, neurodermatitis ( atopic dermatitis ), dermatitis alergi .

Dosis lan Administrasi

Kadang malah 50 mg Tablet Fenkarol dijupuk kanthi cepet sawise mangan.

Regimen kanggo wong diwasa : 1-4 kali dina, 50 mg (2 tablet) utawa 2-4 kali dina, 25 mg (1 tablet). Kanthi pollinosis saben dina, sampeyan kudu njupuk paling sethithik 75 mg Fencarol, yen perawatan ora nduweni efek sing dikarepake. Luwih saka 8 tablet sing dikontraindikake saben dina, amarga jumlah maksimum obat saben dina iku 200 mg. Cara perawatan karo Fencarol antara 10 nganti 20 dina gumantung saka penyakit.

Regimen kanggo bocah-bocah : ing umur 3-7 taun - 2 kali dina, 10 mg, ing umur 7-12 taun - 2-3 kali dina, 10-15 mg. Anak sing umur 12 taun Fenkarol bisa dijupuk 2-3 kali dina, 25 mg. Wektu optimal kanggo njupuk obat kasebut yaiku 10-15 dina.

Yen ana alesan siji dosis saben dina tamba ora ditularake, banjur tamba kudu ditindakake kanthi normal - ora perlu nambah dosis sak dosis sabanjure.

Ukuran saben dosis saka obat bisa nyebabake tingkat manifestasi saka penyakit kasebut, uga sensitivitas individu saka pasien marang komponen sing ana ing tablet kasebut. Ing kasus apa wae, penyesuaian dosis kudu digawe dening dokter sing nekani.

Contraindications

fen321 Fenkarol njupuk, fokus ing negara awak, minangka tamba iki wis sawetara contraindications. Fencarol ora kena dijupuk dening wanita ngandhut lan lactating (yen dhokter diwenehake marang Fencarol, banjur ora mungkin nyusoni bayi), tanpa intoleransi marang hifenadine - bahan aktif utama obat kasebut, kanthi sensitivitas khusus kanggo komponen sing mbentuk tablet.

Kanthi ati-ati lan ing pengawasan dokter, Fencarol dijupuk ing kasus penyakit ginjel lan ati sing dideteksi ing pasien, uga penyakit saluran pencernaan. Obat kasebut ora kena dijupuk lan wong kurang sucrase-isomaltase, intoleransi fruktosa, amarga obat kasebut ngandhut sukrosa.

Anak-anak ing umur 3 taun ora bisa menehi Fenkarol.

Efek sisih

fen17 Overdosis ditondoi kanthi katon sirah, muntah, nyeri abdomen, membran mukus garing, nanging jumlah obat nganti 300 mg asring ora nyebabake akibat serius. Overdosis diobati kanthi ngumbah weteng lan njupuk pirang-pirang tablet arang aktif, nanging sampeyan kudu ora nglirwakaké menyang dokter.

Sanajan resepsi Fenkarol ditoleransi dening wong sing njupuk, ing kasus paling apik, kemungkinan efek samping ora bisa dikalahake. Nalika njupuk pil sing garing, mual, lan muntah kadang-kadang diamati. Efek samping saka sistem saraf pusat - rasa ngantuk utawa sirah.

Senajan Fencarol minangka obat sing tumindak kanggo ngurangi reaksi alergi, bisa nyebabake alergi.

Efek samping sing kasebut ing ndhuwur bakal ilang yen sampeyan mungkasi njupuk pil. Paling asring katon ing wong sing kena penyakit gastrointestinal.

Komposisi obat lan farmakokinetik kasebut

fenkarol Fenkarol kasedhiya ing tablet putih bunder. Dosis iki 10, 25 utawa 50 mg. Bahan aktif aktif - hifenadine. Eksipien: pati kentang (ing 1 tablet saben 10 mg saka hifenadine - 14,5 mg pati), sukrosa (1 tablet saben 10 mg saka hifenadine - 25 mg), kalsium stearate (ing 1 tablet saben 10 mg saka hifenadine - 0,5 mg ).

Hifenadine duweni efek antihistamin. Iku histamin sing nyebabake spasm otot, pelebaran capillaries, nyebabake dadi gedhe, ngetokake getih, nanggapi macem-macem proses patologis. Hifenadine nyurung alergi, nyuda tingkat histamin ing jaringan awak.

Kira-kira 45% saka hifenadine sing ditampa kanthi cepet banget diserap ing saluran pencernaan lan sawise setengah jam katon ing jaringan. Konsentrasi maksimum nyedhiyakake ing sajroning jam - paling kabeh hifenadine ditemokake ing ati, lan paling ora ing otak, amarga Fenkarol ora duwe efek negatif ing sistem saraf pusat.

Hifenadine diowahi ing ati, lan diubengi dening ginjal (bagian sing diserap saka tamba) lan usus (bagian ora diserap saka tamba).

Informasi tambahan

Fenkarol saka apotek tanpa resep. Obat iki kudu dijaga kanthi ati-ati kanggo wong-wong kang kerep gegayutan karo kacepetan reaksi, kanthi kendaraan sing nyopir, peralatan nyopir.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Iku mbantu kula kathah karo bronchospasms sing dumadi karo infèksi respiratory akut lan bronchitis, iku isih apik kanggo rhinitis morning. Aku ora mung gelem nampa, nanging uga putu-putuku. Reaksi pihak katelu ora pernah diamati. Galina, Rusia

Fenkarol Aku ngombe karo rhinitis kronisku sing dawa banget. Iku mbantu banget - snot ora mili, lan pungkasan sneezing pungkasanipun godhong kula piyambak. Malah pembengkakan Quincke ambruk ing rong jam, cepet - aku entuk amarga alergi kanggo aspirin. Nganggo Suprastin sing luwih alon. Evgeny, Rusia

Fenkarol karo kula 7 taun. Iki minangka pil inexpensive sing apik kanggo alergi. Ngantuk ora nyebabake aku. Aku ketemu pediatric karo dheweke - anakku duwe akeh sing Fencarol mbantu aku kanggo nyisihaken. Saiki dheweke karo kita - tamu reguler ing kit pertolongan pertama, ing kasus alergi sing ora dikarepke - yen nyenyet tawon utawa soko. Aku nampa iku - disimpen kula nalika alergi banget manifested kanggo Altai madu. Nanging sampeyan kudu ngombe kanthi teliti - ana efek samping. Marina, Rusia

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.