Filtrasi

Analog

ffiltrum-sti-4

Minangka analog, liyane enterosorbents uga cocok; konsultasi karo dhokter perlu.

Rega

: 92 р. Rata-rata rega online * : 92 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

ffiltrum- "Filtrum STI" yaiku salah sawijining obatan sing kagolong ing kelompok farmakologi ekstensif sorben usus lan agen detoksifikasi.

Obat iki digunakake kanthi gedhe kanggo ngobati infeksi usus, disertai intoksikasi akut, uga alergi sing disebabake dening pangaruh negatif saka agen iritasi.

Properties

"Filtrum STI" nduweni sifat absorben dhuwur, kanthi efektif ngubungake produk metabolisme internal sing dumadi sajrone fungsi organ lan sistem: urea, kolesterol, bilirubin lan metabolit sing nduweni kemampuan kanggo nyiptakake unsur beracun.

Penetrating menyang lumen antarane tembok usus gedhé lan cilik, bahan aktif tamba nyerep bahan sing mbebayani lan mbebayani lan mbusak saka awak. Obat iki aktif marang kabeh unsur beracun, kalebu:

  • industri poisons;
  • bahan kimia beracun;
  • produk degradasi etanol;
  • allergens (pangan lan obat);
  • logam berat (ing wangun uyah);
  • produk sampah saka mikroorganisme.

Nalika ditetepake?

Kemasan filtrasi ing sisih nutup "Penyaringan STI" bisa ditrapake kanggo kahanan apa wae sing nglibatake pembentukan racun, alergen saka alergen utawa zat beracun. Indikasi sing digunakake yaiku:

  • dysentery;
  • keracunan pangan lan alkohol;
  • obat mabuk;
  • salmonellosis;
  • infeksi bakterial;
  • gastroenteritis infèksius;
  • ora seimbang karo mikroflora usus (dysbacteriosis, kalebu tahap akut);
  • penyakit parah ing ginjal lan ati kanthi tanda-tanda disfungsi parsial;
  • alergi (obat, pangan), uga sawetara dermatitis ;
  • racun usus beracun (keracunan dening logam, racun, karsinogen, obatan);
  • manggon ing wilayah sing rusak ing wilayah produksi industri;
  • bisa gawé logam sing mbebayani lan racun mbebayani.

Wigati! Panggunaan prophylactic diwiwiti sawise rembugan karo dokter pengawas.

Carane njupuk?

Sadurunge njupuk pil diarani crush. Sampeyan perlu kanggo ngumbah tegese banyu ngombe biasa. Sampeyan perlu ngombe "Filtrum STI" sadurunge mangan lan nggunakake obat liya (interval paling sethithik 60 menit).

Dosis obat ing saben kasus mbutuhake koreksi individu gumantung marang tingkat mabuk, diagnosis, penyakit kronis lan patologi kronis, uga umur lan bobot pasien. Rekomendasi dosis standar diwenehi ing tabel ing ngisor iki.

Umur Dosis saben dina Multiplicity of applications
1-12 wulan 200 mg 2 kaping dina
1-3 taun 200-400 mg 2 kaping dina
4-7 taun 400 mg 2 kaping dina
7-12 400-800 mg 2-3 kaping dina
12-18 400-800 mg 3-4 kali dina
Ndhuwur 18 taun 800-1200 mg 3-4 kali dina

Duration of therapy nggunakake Filtrum STI gumantung ing tingkat karusakan: ing infèksi akut lan inomasi, perawatan saka 3 nganti 5 dina; lesi beracun kronis lan reaksi alergi butuh perawatan maneh (2 nganti 3 minggu).

Wigati! Perkembangan jumlah obat saben dina bisa dimupangatake ing kasus-kasus kebutuhan akut lan tanpa efek dosis terapeutik. Koreksi regimen dosis mung diijini ing pengawasan medis.

Contraindications

Obat iki wis ora ana contraindications absolut (kajaba kasus hipersensitivitas lan intoleransi kanggo komponen tamba). Antarane alangan relatif yaiku:

  • gastritis anacid;
  • Konstipasi (STI bisa ningkatake keruwetan manifestasi kasebut);
  • diabetes mellitus (wangun granular saka tamba ngandhut sukrosa, supaya jumlah kudu dipertimbangkan nalika ngitung jumlah saben dina gula lan turunan sing dikonsumsi).

Pregnant lan lactation

ffiltrum-7 "Filtrasi STI" ora nduweni efek teratogenik ing janin lan ora nembus menyang aliran getih umum, kaya ngetokake awak saka awak.

Obat kasebut dianggep aman kanggo digunakake nalika meteng, nanging sampeyan ora kudu njupuk tanpa konsultasi karo ahli ginjal.

Lactation uga ora contraindication kanggo nggunakake obat, supaya ibu sing nyusoni bisa nampa terapi nggunakake Filtrum sawise konsultasi dokter anak.

Efek sisih

Filtment safari chewing lozenges Obat kasebut nduweni toleransi banget, lan efek sing ora dikarepake biasane didiagnosa sawise wis dijupuk (utamane nalika njupuk dosis kaping pirang-pirang sing luwih dhuwur tinimbang sing dianjurake dening pabrikan lan dokter sing nekani).

Efek sisih sing paling kerep sing bisa ditliti ing perawatan Filtrum STI yaiku kedadeyan lan intensifikasi sembelit, uga rasa swelling abot.

Ing sawetara kasus, reaksi kulit alergi (rash, dryness, gatal, gangguan) bisa kedadeyan. Fenomena kasebut kudu kedadean ing 24-48 jam sawise wiwitan terapi obat.

Yen iki ora kedadeyan, dianjurake kanggo njaluk bantuan saka institusi medis.

Overdosis

Ing kasus nggunakake gedhe dosis saka obat bisa nambah efek sisih.

Formulir komposisi lan release

"Filtrum STI" kasedhiya ing bentuk tablet sing ngandung 400 mg saka bahan aktif utama - lignin hidrolitik. Zat iki nyedhiyakake "pembuangan" racun, racun, racun lan lebu liya saka usus gedhé lan cilik. Siji pack bisa ngemot 10, 20, 30, 50 utawa 60 tablet.

Pharmacokinetics

IMS ora diserap dening dinding usus, mula ora nyusup menyang jaringan lan organ lan ora nyebabake karya kasebut. Punika ditampilake ing wangun asliné kanthi feces.

Liyane

Didol tanpa resep. Umur urip saka tamba kasebut 2 taun saka tanggal sing diukir ing paket kasebut. Suhu maksimum sing bisa diijolake 30 derajat.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku tansah njaga ing tablet Filtrum, minangka kahanan ora bisa ditindakake kapan wae, lan ora bakal bisa mlaku kanthi cepet ing apotek (utamane nalika teka ing diare sing tiba). Ora ana kasempatan kanggo STI Filtrum kanggo mbantu. Perlu 1-2 dina kanggo nyingkirake gejala infeksi akut, nanging sampeyan kudu ngombe paling ora 3-4 dina supaya ora ana efek residual Olga, 28 taun

Aku lan bojomu seneng banget. Nalika kita pindhah menyang negara anyar, aku njupuk karo aku "Filtrum STI", amarga kabeh wong ngerti apa tingkat kesehatan ing resorts tepi kidul. Ya, lan tansah ana alergi kanggo piring-piring anyar - alat uga bisa ngatasi karo wong-wong mau minangka "banget". Kajaba iku, tamba kasebut murah lan aman kanggo ati - sabanjure, mbusak kabeh rereget kang kita ngasilake racun. Marina Viktorovna, 44 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.