Flosteron nembak

Analog

KRKA Analog mung sing bisa ditemokake ing dina iki yaiku Diprospan.

Rega

(Дипроспан) — 206 р. Rata-rata rega online * (Diprospan) - 206 p.

Pandhuan kanggo nggunakake

Floisterone minangka jeneng dagang kanggo obat hormonal sing digunakake ing obat kanthi tujuan anti-inflamasi, antirheumatik lan antiallergic. Flosterone digunakake sacara eksklusif ing sajrone suntikan, kanthi cepet lan efektif, lan rega kasebut relatif murah tinimbang kortikosteroid liyane .

Indikasi

flosteron1 Flosterone, kaya obat-obatan hormonal liyane, utamane digunakake ing penyakit parah utawa ing kasus-kasus nonsteroidal obat sing ora efektif. Suntikan saka Flosteron ditrapake kanggo pasien karo diagnosa kaya:

  • inflammatory diseases of the joints: arthritis, spondyloarthritis, synovitis;
  • penyakit radhang saka jaringan periarticular: bursitis, tendinitis, fasciitis, epicondylitis, tendosynovitis, myositis;
  • penyakit disertai pain: rheumatism, lumbago;
  • penyakit kulit sing pangobatan liya ora efektif: sarcoidosis, granuloma, lesi necrotik, alopecia fokus, formasi cicatricial, psoriasis, eksim, lichen, neurodermatitis;
  • reaksi alergi abot lan parah: rhinitis , konjungtivitis , asma, bronkial , angioedema , dermatitis;
  • Kondisi kejutan saka macem-macem etiologi: kecelakaan, traumatik, beracun, kejutan anaphylactic ;
  • Penyakit sistemik saka jaringan penghubung: lupus erythematosus, rheumatoid arthritis.

Dosis lan administrasi

Flosterone digunakake sacara eksklusif kanthi parenteral - ngliwati saluran gastrointestinal. Utamane digunakake ing wangun suntikan intraartikular lan periartikular, kurang asring ana ing bentuk injeksi intracutaneous lan intramuskular. Obat iki ora bisa diterbitake sacara intravena.

Dosis siji saka phlesterone gumantung marang:

  • carane tamba diterbitake: injeksi intraarticular lan periartikular ngidini sampeyan ngetik nganti 2 ml tamba bebarengan, nalika kanggo administrasi intracutaneous lan intramuskular dosis siji ora luwih saka 1 ml;
  • ngendi tamba disuntikake: nganti 1-2 ml obat bisa diterbitake bebarengan ing sendi pinggul gedhe, sendi ukuran cilik (dhengkul, tungkak siku, sikil) nganti 1 ml, menyang sendi phalangeal cilik nganti 0,5 ml;
  • kanggo sing dijupuk obat: ora luwih saka 0.3 ml ubat bisa ditindakake sapisan dina kanggo bocah umur 3-5 taun, 6-14 taun - 0,6 ml.

Dosis lan cara ngatur Flosterone kudu ditemtokake dening dokter sing nekani . Injeksi kasebut biasane uga ditrima, nanging yen lagi nyeri, ngencerake obat kanthi solusi siji-persen lidocaine ing siji jarum suntingan diijini kanthi proporsi sing padha.

Frekuensi panggunaan kira-kira 1-2 suntikan saben sasi. Sampeyan kudu mematuhi aturan ing ngisor iki:

  • ora nggawe luwih saka 4 injeksi menyang sendi padha kanggo taun;
  • ora ngleksanani luwih saka 1 ml Flosterone saben minggu kanthi perawatan sistematis;
  • yen perlu, injeksi siji kanggo relief saka reaksi alergi abot utawa kejutan antijamur sing diijini administrasi intramuskular siji-langkah 2 ml obat.

Contraindications

nyepetake Contraindications mutlak kanggo panggunaan Flosteron yaiku:

  • umur saka lair nganti umur 3 taun;
  • meteng lan lactation;
  • hypersensitivity menyang tamba;
  • introduksi kanggo sendhang ora stabil lan ankilosing (spliced), spasi intervertebral lan tendon Achilles;
  • purpura thrombositopenik idiopatik;
  • penyakit infèksi sing akut saka virus, jamur, utawa bakteri, kayata sepsis, tuberkulosis, HIV lan negara sawise vaksinasi.

Kanthi ati-ati ditrapake Phlesterone ing ngarsane kontraindikasi relatif kuwi:

  • ulcer peptik saka weteng utawa usus cilik;
  • penyakit endokrin, kalebu diabetes, hypo-utawa hyperthyroidism, obesitas;
  • trombophlebitis;
  • glaukoma;
  • osteoporosis;
  • ginjal kronis, jantung utawa gangguan hepatic;
  • Periode postoperative lan post traumatic, kalebu negara sawise fraktur tulang lan arthroplasty;
  • cedera abot saka sendhi kanthi nyepetake spasi;
  • nyuda tarif clotting getih;
  • psikosis lan epilepsi ing tahap akut;
  • umur lanjut;
  • anak ing periode pertumbuhan intensif;
  • pasien tanpa kekebalan kanggo cacar air.

Efek sisih

flosteron2 Risiko efek samping sing ora dikepengini saka panggunaan Flosterone mundhak kanthi proporsi langsung marang wektu panggunaan lan magnitudo dosis sing ditampa. Ing kasus iki, perkembangan patologi ing ngisor iki bisa:

  • diabetes ing latar mburi obat hormonal;
  • disfungsi kelenjar endokrin (kelenjar adrenal, ovarium, pituitari);
  • rambut meningkat;
  • tekanan darah tinggi;
  • gangguan pencernaan nganti perkembangan ulcer peptik lan perdarahan internal;
  • kelainan jantung ati tipe bradycardia;
  • gangguan gemeter: depresi, euforia, hallucinations, disorientation, insomnia, convulsions, dizziness, migraines, tambah tekanan intracranial, convulsions;
  • gangguan visual nganti rugi lengkap amarga kena pengaruh tekanan intraokuler;
  • bobot gain kanthi mundhut massa otot sacara simultan;
  • kelemahan lan kesel;
  • nyuda pertumbuhan lan regenerasi jaringan;
  • reaksi alergi lokal (ruam, gatal-gatal, sesak napas) lan sistemik (kejut anafilaksis);
  • pembentukan bekas lan segel ing situs injeksi, atrophy lan necrosis saka jaringan ing situs injeksi.

Komposisi

Floterone bisa dituku ing apotek minangka penundaan kanggo injeksi utawa ing ampul. 1 ml saka Flosterone ngandung:

  • bahan aktif betamethasone - 7 mg, kalebu ing wangun panggilingan depot alon lan senyawa akting cepet;
  • Bahan bakar: banyu sing diresiki, natrium klorida, benzil alkohol, asam hidroklorat, poliethelin glikol, parabens.

Pharmacokinetics

rumus betamethasone Bahan aktif Phlesterone, betamethasone, yaiku analog sintetis saka kelenjar adrenal hormon. Sawise injeksi, konsentrasi ing plasma getih lan kanthi gampang nembus sel, ngatasi alangan biologis, kalebu plasenta. Iku tumindak ing tingkat molekul, ngasilake efek anti-inflamasi lan antihistamin. Konsentrasi maksimum ing getih saka Floosterone tekan setengah jam sawise injeksi. Panjenengané pamisahan ing ati sadurungé mbentuk senyawa sing ora aktif biologis. Diiseni utamane dening ginjal, sebagian - karo empedu lan susu susu.

Tindakan pancegahan

Kanggo milih lan ngetik Phlesteron kudu istimewa dhokter. Ing kasus liyane, reaksi salabeting serius, kalebu karusakan organik sing ora bisa dibaleni, ora dikalahake.

Sampeyan kudu ati-ati nalika njupuk Flosterone lan:

  • alkohol;
  • paracetamol;
  • nonsteroidal anti-inflammatory drugs (Nise, Ibufen);
  • immunosuppressants;
  • anticoagulants;
  • obat antipsikotik.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku wis nandhang asma amarga hormon sing gumantung saka hormon. Floorshipon minangka penyelamatku. Aku menehi injeksi saksampune sasi lan ambegan kanthi bebas. Aku ora duwe efek samping - aku ora malah luwih apik, senadyan saben wong wedi yen bobotku bakal nambah drastis saka hormon. Vera, 47, Kaliningrad

Aku duwe alergi abot kanggo tetanduran ngembang: ing musim semi, paling ora, ora ninggalake omah. Sampeyan kudu nggunakake agen hormonal kanggo mimpin urip normal. Aku digunakake kanggo inject medicine larang regane, nanging banjur dhokter menehi saran kula kanggo ngalih menyang Phlesteron, sing luwih murah lan obat uga efektif. Aku ora sok dong mirsani prabédan antara Phlesterone lan analog sing diimpor: efek sing padha, ora ana efek samping. Anna, 54 taun, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.