Flucinar, ointment

Analog

Ointment Flutsinar

  • Sinaflane
  • Flukort
  • Flukort Ts
  • Sinoderm

Salep glukokortikosteroid sing populer

Rega

214 р. Rata-rata dodolan online * 214 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Flucinar minangka tamba sing kalebu klompok glukokortikoid. Kasedhiya ing bentuk gel lan ointment, sing duweni efek lokal ing wilayah rusak. Prodhuk iki dikemas ing kardus kothak sing ngemot tabung 15 g salep.

Gambaran lan sifat obat kasebut

ing meja Bahan aktif ing tamba kasebut yaiku fluocinol acetanide , yaiku glukokortikoid sintetik lan duweni efek anti-inflamasi lan antihistamin. Salep nduweni permeabilitas sing apik, cepet diserep liwat kulit lan mbantu ing wektu sing cendhak kanggo nyingkirake inflamasi.

Panganggone tamba kasebut ndadékaké asil positif sanajan nglamar salep cilik (kurang saka 2 g). Yen sampeyan wis nggunakake obat kasebut, tinggalake review ing komentar. Yen artikel sampeyan gunakake kanggo sampeyan, aja lali klik tombol Share ing sisih ngisor kaca.

Ointment "Flutsinar" duweni sifat positif, kayata:

  • ngurangi produksi prostaglandin lan efek saka leukotrienes, amarga bisa ngatasi inflamasi ing wektu sing cendhak;
  • nduweni efek antihistamin tipis;
  • nyuda gejala reaksi alergi;
  • nyegah phospholipase;
  • relieves sensasi kobong lan gatal parah.

Indikasi sing digunakake

Pratandha utama kanggo resep ointment yaiku:

Flucinar Ointment digunakake kanggo ngobati penyakit akut kulit lan membran mukosa sing ana hubungane karo proses inflamasi utawa reaksi autoimun.

Obat iki efektif sanajan ing kasus nalika perawatan karo kortikosteroid liyane ora nggawa efek sing dikarepake, lan kondisi pasien ora nambah.

Carane aplikasi

Pasien dewasa lan bocah-bocah luwih saka 2 taun:

5904398410067 Ointment "Flutsinar" digunakake kanggo njaba njaba. Saliyane prodhuk cilik (kira-kira 1 g) kudu dianggo kanthi maneka warna ing lumahing kulit utawa lendhus mucous sing kena pengaruh, nalika ngemil salep kanthi bantalan driji, nggawe gerakan sirkular.

Obat kudu digunakake 1-2 kali dina, nalika jumlah total tamba ora kudu ngluwihi 2 g.

Kanggo psoriasis, kanggo nambah efek terapeutik, panggunaan ganti rias khusus dianjurake, sing kudu diganti sawise saben panggunaan.

Duration of treatment ditemtokake individu, nanging ora kudu ngluwihi 10-14 dina.

Nalika nggunakake obat ing kulit ing pasuryan, durasi perawatan wis suda nganti 7 dina.

Anak nganti 2 taun:

Gunakake kanggo bocah-bocah ing umur 2 taun mung bisa diarahake dening dokter sing nekani , lan ati-ati maksimum lan ngawasi terus-terusan anak-anak sing apik.

Anak-anak ing yuswa kalih taun, sampeyan ora bisa nggunakake ointment luwih saka 1 wektu saben dina. Diijini kanggo nganakake obat kasebut mung ing area cilik saka kulit - kanggo perawatan saka area sing kena pengaruh saka area gedhe sing dianjurake kanggo nggunakake obatan liyane.

Contraindications

Uga kasedhiya ing wangun gel. Panganggone salep "Flutsinar" wis kontraindikasi ing ngarsane kondisi ing ngisor iki:

  • hipersensitivitas lan reaksi individu marang komponen tamba;
  • meteng;
  • periode laktasi;
  • kukul;
  • Formasi onkologis ditrapake ing kulit;
  • infeksi bakterial lan virus kulit;
  • tuberkulosis;
  • jamur kulit kulit lan membran mukus .

Efek sisih

Nalika nggunakake alat kasebut, macem-macem fénoména negatif bisa dimupangatake, diwujudake ing wangun reaksi alergi, kayata:

Efek banget uga ora nyenengake kedadeyan sing mengaruhi kulit lan membran mukus:

  • kekeringan lan flaking;
  • botak utawa rontokan rambut sing gedhe banget;
  • muncul utawa intensifikasi kukul;
  • kedadeyane furuncles (furunculosis);
  • ngganti nada kulit, pucuke.

Nggunakake salep uga bisa ngrusak penyembuhan lara lan retak ing kulit.

Tindakan pancegahan

tabung nutup munggah Pangobatan jangka panjang kanthi nggunakake obat iki kudu nyingkiri, amarga bisa nyebabake munculna fenomena sing sistematis sing ditondoi dening perkembangan iritasi ing situs panggunaan obat kasebut. Kanggo alasan sing padha, aja ngapiki lenga kanggo kulit sing gedhe.

Yen abang, rasaning, utawa efek sing ora disenengi bisa kedadeyan, gunakake obat kasebut lan gunakake dhokter.

Ing kasus kekeringan sing abot banget utawa sithik kulit, dianjurake kanggo melumasi wilayah sing kena pengaruh kanthi lenga salislik (5%).

Kondisi panyimpenan lan urip raket

Obat iki sah kanggo 3 taun saka tanggal pabrik. Sampeyan perlu kanggo nyimpen ing panggonan sing uga dilindhungi saka bocah-bocah, kanthi ora ana sinar srengenge langsung. Suhu panyimpenan ngirim ora ngluwihi 25 derajat.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kanggo sepisanan aku nyoba iki ointment, nalika putri pisanan nandhang manifestasi saka diathesis. Apa sing kita ora nyoba - lan krim larang tuku, lan campuran iki diganti, lan prebiotika nginum saka dysbiosis. Ora ana sing nulungi, nganti ngunjungi rumah sakit liya. Ana ahli dermatologis pediatrik nyatakake kita salep Flucinar. Sawise seminggu nggunakake, kulit bayi wis dadi resik banget! Secara pribadi, kita ora duwe efek samping. Maria, 31, Saratov

Sadaya gesang kawula nandhang alergi mujudaken manéka warna - bahan kimia rumah tangga, bantal wol lan bantal, kain sintetik, lan sanesipun. Ing umur 35 taun, alergi gumregah liwat eksim, sing dumunung ing endi-endi ing endi: ing sikut bolong, ing endhas, ing sikil. Pijet sing disaranake alergi. Digunakake persis rong minggu, kaya sing dituduhake ing instruksi. Gerah lan kobong kabeh wis ilang, kulit wis dibungkus. Mulane, aku nyaranake obat iki kanggo kabeh wong yen diwenehi spesialis. Oleg, 38 taun, Nizhny Novgorod

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.