Fluomizin

Analog

Lilin Fluomizin Ora ana analog sing lengkap ing wangun suppositories karo dequalinium chloride, sampeyan bisa nggunakake lilin antiseptik liyane minangka analog, contone:

Rega

: 828 р. Rata-rata online rega * : 828 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

  • vaginitis candidal ;
  • vaginosis bakterial;
  • trichomonas vaginitis;
  • disinfeksi vagina sadurunge nglairake utawa operasi.

Aplikasi

Tablet fluomizin cedhak Tablet dipasang ing vagina sapisan dina, iku larang banget ing wayah wengi. Yen vagina banget garing, tablet kudu disiram kanthi entheng.

Sanajan gejala kasebut liwati kanthi cepet, butuh enem dina lengkap tanpa dibutuhake kanggo ngilangi karusakan.

Sampeyan kudu ora dianggep nalika haid.

Malah ing proses perawatan kudu:

  • Ngganti lino lan bantalan luwih kerep;
  • Nglangi saka nuroni.

Yen, sawise ngrampungake kanthi lengkap, ora ana perbaikan, sampeyan kudu takon dhokter kanggo njlentrehake diagnosis lan nganakake ujian tambahan.

Komposisi lan tindakan

31584 Fluomizin kasedhiya ing wangun tablet vagina, oval, cembung, putih. Ing blister pack saka 6 pcs.

Struktur: dekaliniya klorida (10 mg), magnesium stearate, selulosa microcrystalline, lactose monohydrate.

Dekaliniya klorida, minangka bahan aktif sing utama - senyawa antifungal lan antimikrobial saka spektrum kegiatan sing amba. Iku aktif marang jamur saka genus Candida, uga paling gram-positif, gram-negatif bakteri lan protozoa, kalebu:

  • Gardnerella vaginalis;
  • Escherichia coli;
  • Streptococcus spp.;
  • Staphylococcus aureus;
  • Listeria spp.;
  • Peptostreptococcus;
  • Trichomonas vaginalis.

Fluomisil sajinis minangka surfaktan. Iku ngrusak mikroorganisme, ngurangi kegiatan enzim seluler. Nduweni efek lokal. Nalika ditrapake intervaginally, bagean cilik saka zat kasebut diserap menyang getih, banjur ninggalake liwat saluran gastrointestinal lan tanpa nyebabake gawe piala. Efek sisih minimal.

Contraindications

36679315

  • ulcerative lesions of epithelium vagina and cervix;
  • hypersensitivity menyang tamba.

Panganggone dequinium klorida sadurunge aktivitas seksual ora dianjurake.

Efek sisih

(Arang banget)

Reaksi lokal: gangguan, gatal, kobong, abang, reaksi alergi. Ngilangake sirup sawise tambalan obat. Kadhangkala marang latar mburi gejala penyakit ora katon ing kabeh.

Instruksi khusus

83638758 Fluomizin disetujui supaya bisa digunakake nalika meteng, kapan wae, uga nalika nyusoni.

Data interaksi karo obat apa wae ora kasedhiya.

Ora ngakibatake kemampuan kanggo nuntun kendaraan.

Ranjang - 3 taun. Tetep metu saka anak ing temperatur nganti 25 derajat.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku disaranake dening kanca kanggo nyoba lilin iki nalika gejala kaya sariawan muncul. Jujur, aku isih ora yakin yen iku sariawan utawa ora, nanging obat kasebut mbantu. Aku nyaranake kabeh. Svetlana Nikolaevna, 47 taun

Gesang apik. Aku ketemu dheweke nalika dhokter menehi saran kula kanggo ngatur maneh sadurunge lair. Saiki aku tetep ing kit pertolongan dhasar kanggo kasus thrush utawa infèksi. Anna Ivanovna, St. Petersburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • Anna 24 taun :

    Aku nandhang sangsara. Mung bengi iki, aku mulai kursus 6 pil. Ora kobong, ora garing. Mugi-mugi badhe simpen.

  • Sasha Ch.:

    Apik banget tamba! Dheweke ditunjuk kanggo kula nalika ngandhut, nalika nemokake vaginosis bakteri - perlu kanggo nambani. Kursus kasebut kasusun saka 6 tablet, sing trep digunakake, amarga luwih cilik tinimbang lilin biasa. Relief teka ing dina kapindho utawa katelu, ora ana maneh amarga.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.