Flucostat

Analog

3 bungkus 1, 2 lan 7 kapsul

Waca liyane: analogue flukostat .

Rega

: 201 р. Rata-rata rega online (1 kapsul 150 mg.) * : 201 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

1 kapsul flukostat Ciri khas flucostat minangka arah sing tepat saka tumindak kasebut. Obat iki "cocog" mung sel jamur, tetep "utuh" ing bakteri sing dibutuhake kanggo njaga mikroflora sehat saka saluran utawa vagina gastrointestinal. Dadi ing perang nglawan thrush, ora ana "helper" luwih apik tinimbang flucostat. Sawise kabeh, iku penting banget kanggo nyegah aktivitas jamur Candida.

Flucostat diluncurake ing bentuk kapsul lan solusi, sing digunakake nalika tamba kudu disuntikake liwat jarum suntik. Ing kasus kasebut, zat aktif yaiku fluconazole, nanging konsentrasi iku beda. Tablet bisa ditemokake ing telung jinis: fluconazole 50, 100 utawa 150 mg. Ing rak saka apotek sampeyan bisa nemokake botol kanthi solusi kanggo suntikan 0,2 persen ing 50 lan 100 ml. Fluconazole ing wong kasebut yaiku 200 mg.

Miturut ahli, kapsul Flucostat uga diserap. Kasedhiya biohease ana sangang puluh persen, saéngga ora dianjurake ngluwihi dosis. Paling asring, saben liter saben dina cukup, lan ing tahap awal trik cukup. Ora masalah yen sampeyan ngombe pil kanthi pangan utawa ora. Iki diasimilasi kanthi becik. Awak kasebut asalé saka fluconazole liwat ginjel. Meh 80 persen metu karo urin.

Indikasi

Kapsul Flukostat tanpa kemasan Fluxtat bakal dadi garis lif kanggo wong-wong sing didiagnosis karo cryptococcosis (kalebu meningitis cryptococcal, uga analog). Kanthi bantuan Flucostat, candidiasis umum bisa disembelih.

Bakal uga mbantu wong-wong sing "ngangkat" pitikasia, candidiasis sing disebarake, utawa wangun infeksi candidal invasif liyane. Cukup, bakal efektif kanggo nglawan infeksi peritoneum, endokardium, lan uga mata, saluran pernapasan lan saluran kemih.

Flucostat uga bakal nylametake wong-wong sing ngadhepi candidiasis saka membran mukosa, esophagus, lan candidiasis bronchopulmonary non-invasive, candiduria, lan candidiasis kulit.

Sampeyan uga bisa digunakake kanggo nyegah infeksi jamur ing pasien karo neoplasma ganas, predisposisi kanggo infèksi kasebut kadhangkala katon minangka efek samping kemoterapi utawa terapi radiasi.

Nanging, sing paling kerep tamba digunakake kanggo pertempuran " thrush " (utawa candidiasis genital, minangka ahli nyebataken). Kanthi mangkono, sampeyan bisa nambani candidiasis vagina, nglindhungi lan malah nambani balanitis candidal, sing disebut " thrush lanang ." Kajaba iku, Flucostat bisa kanthi cepet lan efektif ngilangi mikroskopi kulit kanthi nggunakake psychiatric versicolor lan onychomycosis, uga endemik mycosis, kalebu coccidiomycosis, paracoccidiomycosis, sporotrichosis lan histoplasmosis ing pasien kanthi kekebalan normal.

Yen kakebalan bakal ambruk

Paling asring, tamba kasebut bisa ditindakake dening wong kanthi kekebalan normal, lan wong-wong sing nandhang immunosuppression (kayata wong sing bisa urip kanthi transplantasi organ utawa duwe AIDS). Miturut cara kasebut, ing kasus liya uga digunakake minangka sarana terapi perawatan kanggo nyegah infeksi kriptokokus.

Perlu dicathet menawa perawatan bisa ditindakake ing pasien neoplasma ganas, pasien ing unit perawatan intensif, pasien sing menjalani terapi sitostatis utawa imunosupresif, lan uga ing sajrone faktor liyane sing predisposisi marang perkembangan candidiasis.

Contraindications

Flyukostat_515 Fluxtat "konflik" karo sawetara obat. Sampeyan kudu ora "dicampur" karo terfenadine utawa astemizole, uga obat liya sing ningkatake interval QT.

Uga, contraindication bisa nambah sensitivitas kanggo komponen Flukostat utawa senyawa azole kanthi struktur sing padha. Aja menehi anak sing umur telung taun, uga ibu sing ngandhut lan nyusoni . Wong-wong sing nyiapake kanggo ngrasakake rasa bungah ngenani ibu wis diwenehi resep flucostat mung yen infeksi jamur ngancam nyawane utawa nyawa anak sing isih bayi.

Sampeyan kudu diobati kanthi ati-ati yen ana cathetan gagal jantung utawa ginjel ing sajarah penyakit. Dokter nyoba ora menehi resep marang alkohol lan wong-wong sing nandhang penyakit jantung organik, ketidakseimbangan elektrolit. Kajaba iku, sampeyan ora kudu njupuk Flucostat kanthi obatan sing nyebabake arrhythmia.

Dosis kanggo wong diwasa

Flukostat Packaging Backside Wong sing ngalami infeksi kriptokokus ngirim njupuk 400 mg ing dina pisanan, banjur 200-400 mg bakal cukup. Iki kudu dilakoni sepisan dina kanggo pitung minggu.

Kanggo nyegah meningitis cryptococcal ing pasien AIDS, dianjurake kanggo njupuk 200 mg saben dina. Lan karo candidemia, candidiasis sing disebarake, uga infèksi sing padha, dosis 400 mg ing dina pisanan, banjur kudu dibuwang.

Nalika candidiasis oropharyngeal diwenehake 50-100 mg sapisan dina. Njupuk tamba dianjurake paling sethithik sak minggu. Ing kasus nalika wong ngalami kekebalan nandhang lara, pengobatan kudu maneh.

Yen masalah muncul amarga nganggo gigi palsu, banjur 50 mg saben dina cukup. Bener, perlu njupuk Flucostat ing rong minggu. Cara sing padha utawa malah maneh saka obat kasebut diwenehake kanggo infeksi candidal saka membran lendhut. Kanggo nyingkiri penyakit iki, Flucostat kudu dijupuk kanthi dosis 50-100 mg, saben dina saka rong minggu nganti sasi.

Kanggo nyegah ngasilake candidiasis oropharyngeal ing pasien kanthi AIDS sawise rampung terapi utama, 150 mg seminggu bisa diwenehake.

Ing vaginal candidiasis, obat kasebut dijupuk ing dosis 150 mg. Minangka aturan, trik siji cukup. Kanthi cara sing padha berjuang kanthi frekuensi karep. Kanggo ngurangi panggunaan obat kasebut saksampune sasi.

Dosis sing padha diwenehake kanggo infèksi kulit. Kanggo nyisihake gatel lan lali babagan jamur, 150 mg saka Flucostat seminggu utawa 50 mg sapisan dina kanggo rong nganti 4 minggu bakal cukup. Ing sawetara kasus, perawatan ditundha wolung minggu.

Nambani onychomycosis kudu, nganti kuku anyar tuwuh. Bakal cukup kanggo njupuk 150 mg tamba seminggu sawise. Lan kanthi mycoses endemik jero, dosis tambah nganti 200-400 mg saben dina. Durasi saka perawatan ing kasus iki ditemtokake individu.

Perawatan bocah

Yen ora, aja "resep" bocah pil kasebut, gunakake dhokter sampeyan!

m51ucbqr6ja Ing kasus candidiasis membran mucous, dosis 3 mg saben kilogram bobot, ing dina pisanan dosis sing ngemot 6 mg / kg bisa diwenehake. Dosis tambah nalika nerangake perawatan umum kandidiasis lan infèksi cryptococcal. Therapy bakal efektif yen sampeyan menehi anak 6-12 mg / kg saben dina.

Kanggo nyegah infeksi jamur, dosis saben dosis 3 nganti 12 mg / kg bakal cukup. Perlu ditemokake yen sing dilahirake, interval antara injeksi obat kasebut yaiku 72 jam, lan nalika bocah thukul (ing umur rong utawa ping papat minggu), dosis sing padha ditindakake kanthi interval sing luwih cilik. Flucostat diwenehi saben dina saben dina.

Ing bocah-bocah sing, nalika bocah cilik wis sinau babagan masalah ginjel, dosis kudu dikurangi (kanthi proporsi sing padha karo wong diwasa). Kanggo ngétung, sampeyan kudu mangerteni patogen gagal ginjel. Iki mung bisa ditindakake dening praktisi medis.

Ulasan

Flukostat bisa milih sapisan, sapisan ditampa - lan sehat. Nanging, kadhangkala uga nyebabake masalah sing gegayutan karo saluran pencernaan. Aku ngomong babagan diare, heartburn, lan nyeri abdomen. Ing kasus apa wae, sampeyan kudu luwih dhisik nemoni pakar, banjur mung mlayu menyang farmasi. Panganggo wis dadi tetep anonim

Aku ora sok dong mirsani efek samping, sanajan aku ndeleng Flucostat sawise antibiotik. Amarga antrian suwe banget kanggo dokter ginjel (sampeyan kudu ngenteni sedina muput, banjur uga metu), tindak menyang farmasi lan tuku tanpa resep. Maria, 27 taun

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

3 komentar

  • Tatyana :

    Aku tau diwenehi dokter Flucostat. Aku isih kaget yen mung siji kapsul. Nanging dina esuk sawise njupuk gejala kasebut liwati. Setahun kepungkur, sariawan bali maneh, nanging mung amarga dheweke njupuk antibiotik serius, lan aku ngombe Flucostat tanpa resep. Lan maneh, asil ora suwe teka! Dadi alat sing apik banget!

  • Daria :

    Aku ora ngarep-arep yen flucostat bakal mbantu cepet. Pancen, cukup kanggo njupuk kapsul kanggo entuk efek. Sadurunge, sampeyan kudu nandhang lilin lan lenga, lan ora saben dina.

  • Margarita :

    Ya, obat kasebut pancen efektif banget. Aku uga krungu saka kanca-kanca sing dheweke cepet mbantu, lan nalika nemu thrush, dhokter, kanggo sandi gedhe penggalihipun dhumateng, wrote Flucostat, aku njupuk iku tanpa mikir kaping pindho lan ing 2 dina kabeh pratandha saka thrush ilang.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.