Sepatu disinfeksi foto

Dadi, dina iki kita duwe laporan cilik babagan cara disinfect sepatu ing kondisi nyata.

Foto kertu google Kaping pisanan, sampeyan kudu pindhah menyang 2gis utawa menyang mesin telusur lan nemokake toko disinfektan profesional sing paling cedhak karo sampeyan, nelpon utawa nulis, nemoni yen toko digunakake ing toko, yen ana alat sing cocok lan kepiye ana.

Ing kasus kita, iki dadi salah sawijining paviliun ing basis borongan lan ritel. Avirait dipilih - sing bener, nanging ora apik.

Dhaptar disinfektan lan carane ngencerake kanthi bener .

Sabanjure, kita njupuk ukuran sing cocog ukuran, ember banyu, ukuran cangkir lan ukuran sepatu lanang 45:

Sepasang sepatu, cekungan, ember banyu lan disinfektan

Instruksi nuduhaké konsentrasi 2,5% kanggo dermatophytes, saéngga kita bakal ngencerake 250 ml prodhuk saben 10 liter banyu. Mesthi, sampeyan butuh 9750 ml banyu, nanging kita bakal ngukur metu manawa :)

Tuang Aviva ing tuwung

Obat sing kena konsentrasi bisa cukup agresif, aja nganti tiba ing mripat utawa tutuk, ngumbah tangan nganggo sabun lan banyu sawise dienggo. Yen kena mata, wungkus langsung kanthi banyu sing akèh lan hubungi kamar darurat paling cedhak. Yen sengaja ditelan, kudu ngumbah weteng lan uga ndeleng dokter.

250 ml

Isi zat ing banyu:

Kita transfuse saka tuwung ukur

lan nyampur:

Ngempel banyu ing ember

Isi sepatu kanthi solusi:

Rendhem bot

Boots ing cekungan

Sing padha ora ngambang, kita mencet ing ndhuwur karo sikil saka dhingklik:

Kita pencet mudhun

Lan ninggalake kanggo 15 menit. Banjur kita wis ngumbah kanthi bener ing banyu taps saka tutul lan ninggalake kanggo garing:

Sepatu sing wis diresiki

Tindakan kasebut rampung, sepatu disinfektif, werna ora diganti, ora ana mambu.

Ing solusi sing padha, sampeyan bisa mbucal sepatu sepatu liyane. Yen sampeyan duwe kungkungan sing disegel, sing ora disenengi, sampeyan bisa nempelake solusi kasebut lan nggunakake maneh wektu.

Sawise maneh kita ngelingake sampeyan yen konsentrasi lan wektu bakal beda kanggo saben agen tartamtu. Dhaptar alat sing cocok bisa ditemokake ing kene .

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.