Fluorocort, ointment

Analog

ca0dcb456

Analog-based triamcinolone:

  • Azmacort,
  • Berlangganan
  • Kenacourt
  • Kenalog,
  • Polcortolon,
  • Triacort.

Analog adhedhasar zat liyane

Rega

260 р. Rata-rata rega online * 260 р.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

Dosis lan administrasi

ftorokort Salep dipigunakaké ing njaba, nglamar lapisan sing tipis kanggo kulit sing kena pengaruh. Iki kudu rampung ora luwih saka 3 kali ing 24 jam. Jumlah ointment saben dina ora kudu ngluwihi 15 gr.

Piranti ganti rok sing ditrapake (ditetepake) bisa ditampa.

Temane perawatan ing pirang-pirang kasus antara 5 nganti 10 dina. Ing kasus sing terus-terusan penyakit iki - ora luwih saka 25 dina. Nggunakke Fraudokortia, lan uga GKS liyane, bisa nyebabake efek samping sing serius.

Contraindications

  • tambah derajat sensitivitas kanggo komponen tamba;
  • infèksius lesi ing kulit, bakteri, etiologi virus lan jamur ;
  • tuberkulosis kulit;
  • perioral dermatitis ;
  • pembentukan maligna lan penyakit kulit precancerous.

Fluorocort ora disaranake kanggo pasien-pasien sing wis ngalami sifilis karo manifestasi kulit sing diucapake.

Sajrone meteng lan nyusoni, obat kasebut wis kontraindikasi .

Anak-anak ing umur 6 taun wis kontraindikasi .

Efek sisih

ftorokort_maz Efek sisih lokal ora diklasifikasikake, yaiku: erythema, hypertrichosis, luka infeksi menengah saka jinis bakteri utawa jamur.

Kanthi nggunakake utawa aplikasi sing ditemtokake ing area kulit sing gedhe, efek samping kaya mengkono iku minangka karakteristik kabeh SCS, kayata: insomnia, kuatir, kekurangan adrenal, immunodeficiency sekunder, diabetes steroid, sindrom Cushing, hipertensi arteri, dystropi miokardia, jantung arrhythmias , edema, kelemahan otot, atrophy otot, osteoporosis, ulkus weteng steroid, atrium usus, kecenderungan trombosis, atrofi kulit, reaksi alergi.

Komposisi lan farmakokinetik

Komponen utama salep yaiku triamcinolone acetonide.

Komponen tambahan:

  • methyl parahydroxybenzate;
  • asam stearat;
  • polysorbate 60;
  • alkohol cetyl;
  • cairan paraffin;
  • gliserol 85%;
  • banyu

Komponen utama yaiku glukokortikoid topikal, nalika dipigunakaké sacara eksternal ora nduwèni pengaruh sistemik sing signifikan, wiwit meh ora nglebokake aliran getih.

Cacat utawa goresan ing permukaan epidermis, uga klamben occlusive bisa ningkatake derajat panyerepan zat.

Beda

1390256_big Resep.

Kanggo nyimpen ing suhu 8-15 derajat, ngindari hit saka Kelembapan lan langsung sinar matahari, ing panggonan, ora bisa diakses kanggo bocah-bocah. Umur urip 2 taun.

Ora ngemut lenga ing permukaan gedhe. Dianjurake supaya ora bisa digunakake kanthi nggunakake bocah, tanpa umur.

Ora disenengi utawa ditrapake ing pasuryan, utamane ing wilayah mripat. Kanggo nyegah infeksi, bisa digunakake kanthi kombinasi karo agen antimikroba.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Dheweke nggunakake akeh ointments kanggo psoriasis, malah resorted menyang obat rakyat - boten mbantu. Sing nganti dermatolog saya menehi saran marang Fluorocort. Aku ora aran efek kasebut, nanging sawise 10 dina aku bisa mlaku-mlaku nganggo kaos T-shirt kanthi lengen cekak, amarga psoriasis mulai luntur. Secara umum, thanks kanggo Ftorocort ointment, aku banget bungah. Regina, Vladimir, Rusia

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.