Fucidin

Analog

Ointment lan krim

  • Sodium Fuzidate
  • Fuzidin sodium
  • Asam Fuzidievuyu
  • Fuzzitalmic

Rega

: 529 р. Rata-rata online rega * : 529 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

fucidin97 Fucidin - tamba antibakteri saka kategori antibiotik.

Iki digunakake utamane ing dermatologi kanggo nambani infeksi kulit sing disebabake staphylococci, streptococci, lan liya-liyane.

Senadyan biaya sing relatif dhuwur, Fucidin nduweni sawetara kaunggulan liwat krim lan ointment kanthi efek bakterisida sing padha:

  • bisa digunakake sanajan ing bayi anyar;
  • aktif marang staphylococci sing tahan kanggo antibiotik liyane;
  • tumindak malah liwat kulit utuh.

Indikasi

  • infeksi jaringan kulit lan alus saka asal bakterial;
  • tatu lan infeksi pasca-traumatik saka kulit lan jaringan alus;
  • carbunculosis;
  • furunculosis;
  • kukul;
  • impetigo (staphyloderma utawa streptoderma);
  • purulent inflammation saka kelenjar kringet utawa hydradenitis;
  • okolonogtevogo felon - inflammation saka kulit cedhak kuku;
  • purulent inflammation saka follicles rambute ing pasuryan utawa sycosis;
  • infèksi pseudo fung saka asal bakterial.

Kanggo marasake penyakit sing prasaja, gunakake salep regenerasi , kayata Solcoseryl .

Dosis lan administrasi

Tuba nutup Fucidin kanggo nggunakake njaba digunakake ing perawatan saka bocah saka lair lan diwasa. Sanalika iku perlu ditrapake kaping 3-4 dina kanthi lapisan tipis ing area kulit sing resik, sing dibersihake sadurunge saka pus lan sekresi.

Nalika nglamar tamba ing bandage, sawetara tata cara saben dina bisa dikurangi dadi 1-2.

Durasi optimal saka perawatan karo Fucidin isa seminggu. Ing sawetara kasus, dhokter bisa nyaranake maneh perawatan perawatan - nganti 14 dina.

Contraindications

  • hypersensitivity menyang tamba;
  • jamur kulit utawa virus;
  • sifilis;
  • rosacea;
  • Patologi ati sing abot.

Wanita hamil lan ibu sing nyusoni ngirim ora ngemot Fucidin liwat area kulit gedhe.

Efek sisih

Efek sisih nalika njupuk Fucidin arang banget - kira-kira 1 saka 20-25 pasien. Paling asring ana reaksi alergi lokal sing entheng:

  • gatal lan kulit abang ing situs aplikasi
  • urtikaria lan kontak dermatitis;
  • kobong lan tingling sensasi ing kulit;
  • kekeringan lan iritasi kulit.

Efek samping sing luwih arang, luwih serius kayata eksim, eritema, utawa usus gedhe.

Arang banget, kanthi akeh aplikasi tamba, angioedema utawa karusakan ati beracun bisa kedadeyan.

Komposisi

Formulir Dosis Fucidin Bahan aktif Komponen tambahan
Krim 2% fuzidovoy asam hemihydrate - 20 mg saben 1 g saka krim banyu paraffin cair gliserol cetyl alkohol polysorbate paraffin mild hydrochloric butyl hydroxyanisol
Ointment 2% sodium fuzidat - 20 mg ing 1 g minyak wangi paraffin soft paraffin lanolin cetyl alcohol

Pharmacokinetics

Kanthi nggunakake topikal lokal, Fucidin ora diserap menyang kulit lan ora nglebokake aliran getih. Mulane, sawijining impact khusus kanggo lokal, sacoro prakteke ora nggayuh urip lan fungsi organ lan sistem liyane.

Interaksi narkoba

fucidinio Fucidin ora dianjurake kanggo gabungke kanthi nggunakake obat antibiotik Vancomycin, Gentamicin, Carbenicillin.

Efektivitas obat Fucidin bisa nguatake obat bakterisida Rifampicin, antibiotik tetracycline lan pil penisilin.

Kemungkinan resepsi obat-obatan tartamtu sing kudu disepakati karo dhokter.

Liyane

Dirilis saka apotek kanthi resep. Umur urip 3 taun, ing suhu ora luwih saka 30 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Fucidin krim langsung nylametake bojomu saka infèksi kulit purulen, kang dijupuk ing salon tato. Sadurunge kuwi, kita ngobati kulit sing resik karo macem-macem antiseptik lan salep, nanging ora ana relief. Aku kudu menyang dermatolog. Dokter menehi saran Fucidin Cream - antibiotik lokal marang infèksi kulit. Obat iki, mesthi, larang, nanging banget efektif. Kula suwe mbebasake perih kulit secara harfiah 3-4 dina sawise wiwitan Fucidin. Aku mangu-mangu yen karo tamba liyane efek positif bakal teka kanthi cepet. Margarita, wilayah Moskow, Rusia

Aku iki scratched dening pet saka kulawarga cat. Iku bakal katon yen ora ana apa-apa, nanging esuke esuk ngeruk, banjur muncul gelembung purulen. Ing wektu sing padha, tengah inflamasi mulai tuwuh kanthi cepet - aku kudu nggoleki pitulungan saka dokter. A dermatologist didiagnosis streptoderma lan diwenehi resep salep Fucidin, njelasake minangka obat paling apik kanggo perih iki. Lan iki bener-bener - sawise aplikasi pisanan, penyakit iki mandheganake nyebar ing kulit, rasa gatal lan sensasi kobong ilang, lan sawise sawetara dina kabeh ulkus mati lan tatu wiwit mari. Aku ngucapke matur nuwun marang Fucidin kanggo pitulung lan efektif tanpa efek samping. Alexandra, Tomsk, Rusia

Anakku cilik ambruk lan nyuwil lutunge. Senajan langkah-langkah sing dijupuk kanggo disinfect tatu kasebut, banjur dadi inflamed lan direndhem. Luwih ora nyelehake: cat hijau, fucorcinum, tempel zinc ... Ora ana sing mbantu. Pediatric menehi saran kanggo nggunakake fucidin. Mesthi, rega obat iki ora nggawe aku seneng - cukup larang. Nanging efek apik tenan! Aku ora kuwatir dhuwit sing digarap ing Fucidin! Galina, Krasnoyarsk, Rusia

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

  • Elena :

    Dheweke ngalami rashes ing dheweke pasuryan watara 3 sasi, pengobatan mung mbantu sedhela, lan kabeh iku kabeh diwiwiti maneh, iku medeni, kanca ngandhani babagan obat ajaib "fucidin", dokter nyathet efektifitas lan wrote resep !!! Aku menehi rekomendasi everyone! Iki kawilujengan kanggo kabeh sing nekat kanggo njaluk nyisihaken inflamasi ing kulit!

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.