Fukortsin

Analog

MosFarma Ora ana sinonim. Fukortsin murah lan diprodhuksi dening manufaktur beda.

Rega

: 75 руб за 25 мл. Rata-rata rega online * : 75 rubel kanggo 25 ml.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

! Tip:
Yen farmasi nduweni pilihan, njupuk jar nganggo aplikator supaya luwih gampang diterapake. Contone, "MosFarma", kaya ing gambar ndhuwur

"Fukortsin" minangka solusi antiseptik kanthi sifat bakterisida lan disinfektan.

Piranti kasebut digunakake kanggo perawatan area cilik kulit karo lesi mekanik (abrasions, wounds), duwe keruwetan lemah utawa moderat.

Obat iki duwe rega terjangkau.

Nalika ditetepake?

Iku katon kaya fucorcin ing kulit bocah "Fukortsin" bisa digunakake ing kasus nalika perlu kanggo nambani tatu utawa potong kanggo nyegah infeksi bakterial saka ngetik getih.

Uga, alat iki ngatasi lesi jamur, ngancurake flora patogen lan nyepetake pemulihan lan penyembuhan wilayah sing kena pengaruh.

Indikasi utama panggunaan "Fukortsina" yaiku:

  • pelanggaran cethek integritas lapisan ndhuwur epidermis (wounds, abrasions, retakan, pemotongan, lan liya-liyane);
  • sing perlu kanggo perawatan antiseptik sawise manipulasi medhis (contone, sawise nglebokake kuping);
  • streptoderma;
  • lesions kulit bakteri, diiringi pembentukan ulkus;
  • infeksi jamur;
  • pitik pox;
  • lichen pink;
  • furunculosis;
  • erosi (rusak ing mucous membran).

Carane aplikasi?

Solusi "Fukortsin" kudu digunakake kaping pirang-pirang dina (2-3 kali), nglamar kulit rusak. Kanggo aplikasi sampeyan bisa nggunakake bantalan katun, tampon utawa bantalan khusus. Yen sampeyan butuh perawatan titik (contone, kanthi cacar air), luwih becik nggunakake swab katun.

Penting ! Amarga anané ing komposisi phenol (zat kuat kanthi efek bereaksi), "Fucorcin" ora kena digunakaké ing wilayah sing gedhé. Phenol bisa cepet nglebokake aliran getih, duweni pangaruh negatif marang fungsi organ internal, utamane ati, ati, ginjal lan sistem saraf.

Contraindications

fukorcin-r-r Obat iki ora duwe watesan panggunaan, kajaba ing kasus alergi utawa hipersensitivitas individu kanggo komponen individu.

Tundhuk instruksi lan pancegahan sing diwenehake Fukortsin bisa digunakake kanggo ngandhut lan nyusui.

Overdosis "Fucorcin" ora tetep. Yen katon kanthi ora sengaja kanthi cara larutan sing gedhe ing kulit, cuci nganggo aplikasi kanthi ngolah banyu kanthi lenga lan njupuk antihistamin kanggo nyegah reaksi alergi.

Efek sisih

fukorcin Efek negatif lan reaksi nalika nggunakake "Fukortsina" biasane ora kedadeyan.

Ing kasus-kasus langka, munculé reaksi lokal ing wangun abang, gatal, bintik abang.

Gejala kasebut minangka alesan kanggo njupuk dhokter sing bisa netepake keruwetan gejala lan nemtokake kemungkinan nggunakake luwih.

Sensasi kobong sing rada entheng sawise aplikasi iku norma nalika nggunakake obat iki, amarga ngandhut etil alkohol. Yen sensasi kobong ora ilang sawise 5-10 menit sawise nglamar produk kasebut ing kulit, hubungi dokter.

Komposisi saka tamba lan wangun rilis

"Fukortsin" botol ing 25 ml lan 10 ml botol kaca peteng. Komposisi saka solusi kalebu (kadhaptar ing isi kuantitatif saka luwih gedhe menyang cilik):

fukorcin35

  • etil alkohol;
  • resorcinol;
  • acetone;
  • phenol;
  • asam borat;
  • fuchsin.

Pharmacokinetics

Bahan aktif solusi ora nembus aliran getih lokal lan ora diserep dening saluran pencernaan. "Fukortsin" nduweni efek lokal, tanpa nyebabake karya organ liyane.

Liyane

Didol tanpa resep. Umur urip 2 taun. Simpen ing panggonan sing asri lan peteng, ora bisa dideleng saka bocah.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Minangka bocah, aku ora duwe cacar banyu - penyakit iki nemokake aku nalika umur 18 taun. Nalika aku weruh kabeh blisters iki, aku banget nggusah, kaya bocah enom. Saben uwong ngerti carane angel iku kanggo scrub pasuryan saka ijo. Mulane, farmasi njaluk milih alternatif. Pharmacist menehi saran "Fukortsin". Nduweni efek antiseptik lan disinfektan sing padha, kaya ijo, mung dicampur karo sing luwih gampang lan mbantu (kanthi pendapat saya) luwih cepet. Paling ora, bledheki ngeculake solusi kasebut kanthi cepet. Saiki aku bakal ngerti apa tujuan sampeyan isih bisa nggunakake alat iki. Alina, 19 taun, Vladivostok

Aku dadi pensiunan, supaya aku tansah nyoba kanggo tuku analog luwih murah saka obatan populer sing duwe kinerja sing padha. Aku wis ngerti solusi "Fukorcin" kanggo wektu suwe - aku sepisan mari saka streptoderma. Iku mbantu sampurna, biaya biaya sing, lan uga gampang dicuci mati. Alternatif banget kanggo antiseptik larang. Anna Vitalyevna, 54 taun, KhMAO

Aku duwe anak lanang loro (2 taun lan 5 taun), supaya tansah antiseptik ing kabin obat rumah tangga kita. Cukuran, abrasions, cilik wounds - ora kanak-kanak bisa nindakake tanpa iku. Sadurunge, dheweke tuku obat larang larang (biaya luwih saka 500 rubel saben botol), nganti padha nyusul solusi Fukortsin. Ing wiwitan, dheweke mbantah yen kanggo dhuwit kasebut bisa tuku obat sing efektif, nanging nalika ana, ana muspra. Solusi kasebut uga ngresiki blisters lan pimples, ngrusak permukaan lara lan abrasions. Saiki alat iki tansah kasedhiya ing beting karo obat-obatan. Maxim Belozerov, 29 taun, Stavropol

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.