Funterbin

Analog

Fungerbin - kabeh formulir dosis

Rega

: 334 р. Rata-rata online rega * : 334 r. (krim)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Fungerbin minangka tamba terapeutik kanggo nandhang penyakit jamur saka sembarang lokalisasi. Tumindak fungisida kasebut nyathet babagan hubungane karo dermatophytes, jamur lan jamur dimorphik. Panggunaan obatan ing dosis sing disaranake iku ora mesthi aman lan ora nyebabake efek negatif.

Instruction

Terbinafine iku allylamine kanthi spektrum antikuler sing aksial. Efek terapi kasebut adhedhasar pelanggaran proses pangolahan biosintesis ing sel jamur kanthi ngeculake pembentukan ergosterol.

Indikasi

Fungerbin digunakake ing panyakit ing ngisor iki:

  1. Mycosis saka sikil.
  2. Atleti inguinal.
  3. Candidiasis.
  4. Dermatophytes ing kulit alus.
  5. Multi-warna lichen.
  6. Dermatitis seborrheic.
  7. Nyegah penyakit jamur.

Dosis lan administrasi

pil Gumantung ing formulasi, Fungerbin diterapake kaya ing ngisor iki:

  1. Tablet dijupuk sawise diestion. Saksofon lan dosis diwenehake kanthi individu, adhedhasar keruwetan penyakit lan lokasi. Minangka aturan, kanggo wong diwasa iku 1 tabel. 1 dina saben dina., Kanthi gagal ati ing setengah meja. 1 dina saben dina. Gumantung ing penyakit, duration of treatment with pil is as follows:
  • Kanthi mycoses saka kulit: sikil dermatomycosis - 2-6 minggu, Ing awak lan extremities - 2-4 minggu, Kanggo candidiasis membran lan kulit mucous - 2-4 minggu. Manifestasi klinis rampung ilang sawise tamba lengkap;
  • Nalika mycosis saka kulit kepala - 4 minggu. Penyakit iki dumadi utamane ing bocah-bocah;
  • Kanthi onychomycosis (jamur kuku) - 6-12 minggu. (ing driji - 6 minggu, mandheg - 12 minggu). Pasien sing nyuda kuku sing mbutuhake perawatan maneh;
  • Obat kasebut disebabake kanggo bocah-bocah wiwit umur 2 taun, dosis kasebut gumantung marang bobot (nganti 20 kg - sepertelu saka tabel, nganti 40 kg - setengah, luwih saka 40 kg - kabeh).

krim

  1. Krim diwenehake externally, wis diresiki lan ngeringake wilayah sing dianggep. Piranti kasebut ditrapake 1 nganti 2 kali saben dina. ing wilayah sing lara lan jejer saka kulit kanthi lapisan tipis lan rada rubbing. Sawise nglamar ing kulit (pinggul, antarane bokong, ing ngisor dhadha) kudu dilebokake gauze. Gumantung ing lokasi wilayah sing kena pengaruh, wektu sing padha yaiku:
  • Nalika cacing ora awak, lipatan lan sikil krim diapikake sapisan dina. sadawane minggu;
  • Kanthi ringworm - 1 p. ing dina ing tech. minggu;
  • Kanggo kandidiasis kulit - 1-2 p. ing dina ing wektu 1-2 minggu;
  • Nalika lichen colored - 1-2 p. ing dina ing babagan 1 minggu
  1. Spray ditrapake nganti kaping 2 saben dina. kanthi pambiyantu awal lan pangatusan saka wilayah sing kena pengaruh kasebut. Penyemprotan wis ditindakake supaya kulit ing kulit kasebut bisa diresepake bebarengan karo wilayah sing adoh. Cara perawatan, gumantung saka penyakit, yaiku:
  • Kanthi ringworm ing sikil, awak lan sikil 1 r. saben dina ing teknologi. minggu;
  • Kanthi candidiasis kulit - nganti 2 kali dina kanggo wektu sing suwe. 1-2 minggu;
  • Kanthi warna lichen - nganti 2 p. saben dina kanggo sawetara wektu 1 minggu;
  • Anak-anak ing umur 12 taun ora diijini nggunakake semprotan.
  1. Gel dileksanakake externally kanggo 2 p. ing dina Lapisan nipis lan gampang kanggo nambani. Bajingan eksklusif bisa digunakake kanggo ningkatake khasiat. Ing kasus diaper ruam, panggonan sing diobati karo gel ditutupi nganggo gauze cut. Gumantung ing penyakit kasebut, frekuensi panggunaan gel yaiku:
  • Ing kasus cacing, sikil lan sikil - 1 p. saben dina ing teknologi. 1 minggu;
  • Kanthi candidiasis - nganti 2 p. saben dina ing teknologi. 1-2 minggu;
  • Kanthi warna lichen - nganti 2 p. saben dina ing teknologi. 1 minggu

Contraindications

fungoterbin-spray Wangun njaba funterbin ora digunakake kanggo:

  1. Reaksi alergi marang komponen obat kasebut.
  2. Ing kanak-kanak (nganti 12 taun).
  3. Nalika meteng.

Tablet tamba ora dituduhake kanggo:

  1. Alergi kanggo funterbin.
  2. Penyakit ati lan gagal ginjal kronis.
  3. Kandhutan lan nyusoni.
  4. Kurang lactase.
  5. Anak-anak ing 3 taun

Padha waspada marang penyakit kasebut:

  1. Tablet kanggo tumor, alkoholisme, lupus erythematosus, sirkulasi getih cerebral depresi, gangguan metabolisme.
  2. Wangun njaba obat kanggo gagal ginjal lan hepatic, getih nandhang sungkowo ing sumsum balung, tumor, gangguan metabolisme, pathologi oklusif saka sistem pembuluh darah.

Pregnant lan lactation

Sajrone meteng lan lactation, tablet Fungerbin wis kontraindikasi.

Wangun njaba bisa digunakake saranane dhokter mung yen entuk manfaat kanggo ibu ngluwihi resiko tumrap janin.

Overdosis

Overdosis nganggo cara narkoba njaba banget.

Luwih saka dosis reaksi samping tablet lan dispepsia bisa diamati. Ing kasus iki, perawatan symptomatic dilakokaké.

Efek sisih

terbin-7 Penggunaan tablet Fugoterbina ing kasus sing jarang diiringi:

  1. Rasa weteng limpung, dyspepsia, rasa keprigelan.
  2. Ngurangi rasa pangerten.
  3. Epidermal necrolysis beracun.
  4. Anafilaksis.
  5. Lymphopenia.
  6. Trombositopenia.
  7. Urtikaria
  8. Agranulocytosis.
  9. Anorexia.
  10. Neuropenia.
  11. Myalgia
  12. Stevens-Johnson Syndrome.

Panganggone wujud njaba obat kadhangkala diiringi reaksi salabet ing ngisor iki:

  1. Hiperemia lokal.
  2. Reaksi alergi ing wangun urtikaria, kobong, gatal, angioedema, ruam umum.

Komposisi lan farmakokinetik

konsistensi krim Gumantung ing formulasi, komposisi Fungerbin kaya ing ngisor iki:

  1. Tablet ngemot:
  • Bahan aktif yaiku terbinafine (250 mg ing 1 tab.);
  • Komponen tambahan - collidon CL-M lan 30, asam benzoat, magnesium stearat, aerosil, MCC.
  1. Krim kanggo njaba njaba:
  • Zat aktif yaiku terbinafia hydrochloride (1 g / 100 g krim);
  • Komponen tambahan yaiku carbamide, dibunol, macrogol cytostearate, stearil lan cytostearyl cream, poloxamer, propylene glycol, indourea, paraffin cair, banyu.
  1. Spray kanggo nggunakake ruangan:
  • Zat aktif yaiku terbinafine hydrochloride (10 mg / 1 g saka obat);
  • Komponen tambahan - carbamide, ethanol, butylhydroxytoluene, propylene glycol, povidone.
  1. Gel kanggo njaba njaba:
  • Zat aktif yaiku terbinafine hydrochloride (0.01 g / 1 g saka gel);
  • Komponen tambahan - carbomer, dibunol, trolamin, propylene glikol.

Pangan ora nyebabake kasedhiyan bio obat kasebut. Terbinafine kanthi cepet entuk hubungan karo protein plasma, nyemprotake menyang dermis, nglumpukake ing stratum corneum lan kuku, ing endi ngasilake efek fungicidal. Uga cepet entuk kelenjar sebaceous, penetrates folikel rambut, tissue subkutan, kulit lan rambut. Ing ati, diowahi dadi metabolit ora aktif lan 70% diubengi dening ginjal. Awake ora nglumpukake.

Liyane

Efek terapi dititeni saka dina pisanan pengobatan obat. Kelainan kasebut bisa ditindakake kanthi nggunakake dana sing ora teratur lan nolak perawatan sadurunge. Yen ing 2 minggu. Kondisi sabar ora nambah, diagnosis kudu dideleng.

Iki dirilis tanpa resep.

Umur urip 2 taun. Simpen ing garing, direksa saka cahya, metu saka jangkauan bocah.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Jamur ing kuku digawe coklat, brittle lan coarse. Paling kuwatir babagan ambegan lan gatal sing tetep. Dermatolog ngandhakake pil lan salep Fungerbin kanggo perawatan kuku sing kena. Esuke dheweke njupuk pil, lan ing wayah wengi dheweke kerja ing kuku lan mbungkus nganggo gauze. Iki diobati nganti sasi nganti aku ngetoke pertumbuhan kuku sing sehat. Joy ora ana watesan! Veronica, Perm

A jamur ing sikile katon mesthine sawise ngunjungi blumbang. Ing sikil lan ing antarane driji wiwit ngelingi peeling kulit lan gatel muncul. Fungerbin ing bentuk gel dicokot ing rekomendasi saka bakul saka farmasi. Aku nyeluk sikile lan driji kaping pindho saben dina - esuk lan sore. Esuk sabanjure, gatel kasebut mandheg, lan sawisé minggu, pratandha saka jamur kasebut ilang. Eugene, Stavropol

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.