Beda

Fitur kanthong conjunctival
struktur kantung konjungtiva

Rongga sing ana ing antarane mripat lan tlapukan disebut kantung konjungtiva. Werna kantong conjunctival ditutupi karo cangkang lembut warna pink lembut. Sudut njaba lan njaba saka conjunctiva ora kuwat lan abang, amarga ana pirang-pirang kapal ing kono. Kantong konjungtiva perlu kanggo ngetokake luh lan wetting mata, ngilangi partikel-partikel debu lan serat bebarengan karo cairan lendir.

Maca ...
Sepatu disinfeksi foto

Dadi, dina iki kita duwe laporan cilik babagan cara disinfect sepatu ing kondisi nyata. Kaping pisanan, sampeyan kudu pindhah menyang 2gis utawa menyang mesin telusur lan nemokake toko disinfectants profesional sing paling cedhak karo sampeyan, nelpon utawa nulis kanggo wong-wong mau, goleki yen toko digunakake ing toko, yen ana alat sing cocok lan kepiye ana. Ing kasus kita iku ternyata dadi salah [...]

Maca ...
Immunomodulators lan adaptogen

Isi: Klasifikasi Dhaftar obat-obatan Bisa aku njupuk nalika meteng Preparasi kanggo bocah-bocah Umum informasi Klasifikasi Obat imunostimulasi modern diklasifikasikaké miturut asal-usulé dadi golongan ing ngisor iki: Remedial herbal - ekstrak utawa tinctures echinacea, eleutherococcus, schisandra, Immunal, dll. efek imunostimulasi lan ditindakake kanggo pasien kanthi immunodeficiency. Kanthi asupan prophylactic kaya [...]

Maca ...
Daftar Obat Antiviral

Isi: Nuduhake harga munggah (kanggo wong diwasa) Persiapan sing diijini ing mangsa hamil Preparasi kanggo bocah Obat antiviral yaiku kelompok obat sing kapisah kanggo perawatan lan pencegahan penyakit sing disebabake dening virus. Aja nganggep kabeh obatan kanthi aktivitas antivirus bisa mbiyantu nyegah pangembangan selesma. Saben medicine duwe komposisi lan mekanisme tartamtu, amarga [...]

Maca ...
Hyperthermia

Istilah hyperthermia ing kedokteran nyebabake overheating awak manungsa, sing berkembang ing sangisore pengaruh saka macem-macem alasan lan ndadékaké kenaikan suhu kanthi cepet. Awak manungsa dhewe bisa ngatur suhu awak lan organ internal, kalebu. Iki kedadeyan amarga rong proses - produksi panas lan transfer panas.

Maca ...
Analisis RPC

Kanggo diagnosa maneka warna penyakit saiki digunakake akeh macem-macem tes lan tes. Saben wong kudu nemtokake maksimal penyebab penyakit kasebut lan agen penyebab kasebut. Salah sawijining metode riset paling populer saiki yaiku diagnostik PCR.

Maca ...