Tumindake

Rebus ing kelamin wanita
abdomen

Staphylococcus minangka agen penyebab utama fucuncleus, sing nyebabake pangembangan proses inflamasi ing folikel rambut. Ing sawetara kasus, furuncle dibentuk persis ing panggonan ing ngendi ana rambut. Mulane, akeh wanita nandhang muncul saka bangkekan ing kelamin utawa ing wilayah groin.

Maca ...
Godhok irung
pemeriksaan irung

Ing furuncle minangka lendhut purut sing inflamasi saka permukaan rambut ing kulit. Proses patologis kasebut ana ing folikel rambut. Ing wilayah irung, peradangan purut didiagnosa mung ing bagian ngarep bagian njerone hidung. Kanggo nemtokake diagnosis, minangka aturan, ora ana perlu kanggo studi instrumental Komplek. Diagnosis saka godhok dilakokake dening ahli otolaryngologist sawise pengawasan visual lan palpation saka wilayah patologis.

Maca ...