Galavit, injeksi

Analog

Paket 5 botol Galavit kasedhiya ing pirang-pirang bentuk dosis: injeksi, tablet sublingual lan supositoria. Ora ana analogue lengkap.

Minangka analog ing sapunika, sampeyan bisa migunakake obat antiviral lan immunomodulator liyane . Sadurunge tuku analog, maca instruksi kasebut.

Rega

: 601 р. Rata-rata online rega * : 601 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Dipercaya yen awak kudu nglawan penyakit kasebut dhewe lan ngembangake kekebalan. Nanging, ing sawetara kasus, dheweke kudu dibantu ngatasi penyakit kasebut. Kanggo nindakake iki, gunakake immunostimulan, salah sijine yaiku Galavit.

Indikasi

beda wangun Galavit minangka salah sawijining immunostimulant paling kuat. Iku arang digunakake kanggo colds biasa. Injeksi galavit minangka bagian saka komplikasi komplikasi sing ditrapake kanggo kondisi serius kayata:

  • hepatitis virus;
  • infeksi papillomavirus manungsa;
  • ulcer lambung lan duodenal ulcer;
  • infèksi saluran pencernaan kanthi gejala mabuk;
  • infeksi sing disebabake dening virus herpes ;
  • penyakit urogenital (infeksi karo klamidia lan trichomonads, endometritis, prostatitis);
  • fibroid uterus (ing periode pasca operasi);
  • infèksi purulen saka organ panggul lan komplikasi purulent sawise operasi;
  • infèksi ing pasien kanker;
  • erysipelas, furunculosis;
  • masalah mental karo kecanduan narkoba;
  • kelainan neurotik lan kondisi asthenik;
  • inflammation saka rongga lisan.

Minangka agen galavit anti-inflamasi lan immunostimulasi, injeksi dituduhake kanggo:

  • infeksi saluran pencernaan;
  • infeksi saluran kemih kronis.

Saliyane, injeksi Galavit diidinake kanggo bocah luwih saka 6 taun nalika kasus infèksi bedah purulen (peritonitis, usus buntu, osteomielitis) lan penyakit pernapasan (bronchitis, otitis media, radhang paru-paru).

Dosis lan administrasi

Ampul Galavit bubuk iki dimaksudaké kanggo administrasi intramuskular. Sadurunge injeksi, kabeh bubuk saka botol kasebut diencerke ing 2 ml pelarut, sing bisa dadi solusi natrium klorida (0,9%) utawa banyu kanggo injeksi. Dosis saka obat kasebut lan perawatan dijupuk kanthi persis, kanthi anggepan ciri-ciri penyakit lan ciri-ciri fisiologis pasien. Biasane, 15-25 injeksi ditindakake, sing pisanan diwenehake saben dina utawa ing dosis sing dilebokake, lan liyane ing sajrone wektu tartamtu.

Kanggo ulkus, sawijine 20 injeksi diwenehake. Kaping pisanan, dosis kaping pindho (200 mg) diterbitake, lan dosis biasa kanthi interval 3 dina. Ing wangun sing kronis, dosis kaping pindho ora diwenehake, lan padha pricked 5 dina kanthi 100 mg lan mung banjur nambah interval antarane administrasi kanggo 3 dina.

Kanggo hepatitis virus, sadurunge nyuda inflamasi lan mabuk, pasien nampa 200 mg Galavit saben dina. Terus mesthi wae ing dosis biasa kanthi interval 3 dina.

Kanggo herpes lan infèksi papillomavirus manungsa, ing 5 dina pisanan, 100 mg Galavit diterbitake kanggo pasien, lan 15 dosis sanalika diwenehake saben dina liyane.

Penyakit purulent organ-organ panggul dianggep kanthi 10 injeksi kanggo periode akut lan 20 injeksi kanggo periode sing kronis. Ing dina pisanan tamba diterbitake saben dina, banjur interval tambah.

Kanggo perawatan komplikasi pascaoperasi, 5 injeksi ditindakake sadurunge operasi saben dina, 5 injeksi sawise operasi saben dina liyane lan 5 paling pungkasan - kanthi interval 72 jam.

Kanggo bocah-bocah saka 6 nganti 12 taun, siji dosis saka Galavita yaiku 50 mg. Yen ana bukti, ditrapake ing 5 dina pisanan saben dina, banjur interval tambah. Anak sing luwih lawas (12-18 taun) nambah dosis siji nganti 100 mg.

Contraindications

Contraindications kanggo panggunaan Galavita yaiku:

  • meteng lan lactation;
  • umur nganti 6 taun;
  • sensitivitas individu.

Pregnant lan lactation

Obat iki ora bisa digunakake nalika meteng lan lactation.

Overdosis

Ora ana kasus overdosis.

Efek sisih

Perkembangan efek samping ora mungkin. Bisa manifestasi reaksi alergi.

Komposisi

galavit2 Bahan aktif yaiku sodium aminodihydroftalazinedione, dipatenake minangka Galavit. Vials karo wêdakakêna sing ngandung 50 mg lan 100 mg Galavita diprodhuksi.

Bahan aktif nuduhaké aktivitas immunostimulatory lan anti-inflamasi amarga efek ing sel fagositik (macrophages). Saliyane kanggo nambah aktivitas kekebalan selular, Galavit nambah produksi interferon, ing kombinasi menehi efek imunostimulasi sing kuwat.

Efek anti-inflamasi adhedhasar panetepan produksi sitokin lan ngurangi keracunan.

Pharmacokinetics

Obat kasebut diubengi dening ginjel. Kanthi administrasi intramuskular, setengah urip kira-kira setengah jam. Efek klinis sawise njupuk Galavita diamati ing 3 dina.

Liyane

Solusi kanggo injeksi intramuskular dispensed saka pharmasi dening resep. Sampeyan disimpen ing suhu ora luwih saka 25 derajat, dilindhungi saka cahya, 4 taun sawise tanggal produksi.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku duwe infeksi papillomavirus manungsa. Obat-obatan antivirus sing kondhang ora mbantu aku. Dokter menehi saran Galavit lan aku mutusake nyoba. Obat iki mbantu aku. Aku njupuk kursus therapy karo Galavit lan ing podo karo nindakake cryotherapy. Sawise kuwi, papilloma ilang, lan sing anyar katon mandheg. Obat iki larang larang, nanging ing kasusku, iku worth. Angela, Samara

Periode aggravation saka ulcer weteng ana saben musim gugur. Kabeh cara standar - preparat pompa proton, antacids - ora efektif. Taun kepungkur, dokter nambah Galavit menyang kompleks obat kanggo perawatan ulcerku. Aku bisa ngomong yen aku ngerteni efek sawise sawetara dina - serangan saka pain dadi luwih ora pati roso. Lan sawise ngrampungake perjalanan Galavita, dhokter nindakake riset tambahan lan ngandika yen ulcer wis miwiti kanggo waras sethitik. Marina, Rusia

Aku duwe inflammation saka appendages. Dokter nyatakake yen infeksi iki mulai berkembang amarga hipotermia lan ngurangi kekebalan. Nalika aku ngobati karo perawatan lan panginten yen kekebalan aku bakal ngatasi, komplikasi muncul. Aku kudu njupuk obat kabeh, ing antarane yaiku Galavit. Perawatan iki efektif. Iku Galavit kanthi efek imunostimulasi sing mbantu ngatasi penyakit kasebut. Larisa, Novosibirsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.