Tablet Galavit

Analog

Packing Galavit kasedhiya ing pirang-pirang bentuk dosis: injeksi , tablet lan supositoria. Ora ana analogue lengkap.

Minangka analog ing sapunika, sampeyan bisa migunakake obat antiviral lan immunomodulator liyane . Sadurunge tuku analog, maca instruksi kasebut.

Rega

: 276 р. Rata-rata online rega * : 276 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Pilihan kemasan liyane Wiwit tablet Galavit muncul ing pasar farmakologis, wis dadi luwih gampang kanggo ngatasi masalah sing ana hubungane karo pangolahan inflamasi ing sawijining alam virus, lan uga ngeculake sistem kekebalan. Kasebut kanthi teliti maca pandhuane, tindakake saran sing diwenehake. Banjur sampeyan nglawan infeksi bakal kasil kanthi konsisten ing saben kasus aplikasi obat kasebut.

Indikasi

Pil tamba Galavit minangka obat anti-inflamasi lan immunomodulator. Range indikasi kanggo panggunaan cukup amba:

  • infeksi urogenital (kalebu klamidia, endometritis, chlamydial lan trichomonas urethritis, salpingo-oophoritis kronis lan kambuh);
  • rehabilitasi wanita sing nglakoni operasi kanggo ngilangi fibroid uterine;
  • komplikasi pascaoperasi ing wanita umur reproduksi;
  • purulent-septic lesions sawise operasi (kalebu ing pasien kanker) lan pencegahan;
  • purulent-inflammatory lesions of the pelvic organs;
  • gangrenous appendicitis karo omentitis;
  • peritonitis;
  • penyakit sing disebabake dening herpes lan papillomavirus manungsa (kalebu hepatitis virus);
  • ulkus duodenal lan ulcer weteng;
  • penyakit intestinal saka infèksius alam (karo diare, intoxication);
  • erysipelas;
  • furunculosis (kalebu wangun mlaku);
  • purulent pleurisy;
  • ngobong lesi kulit lan jaringan alus;
  • larane virus inflamasi parodentium, tenggorokan, tutuk;
  • Ambane penyakit saluran napas ndhuwur asal virus lan bakteri (tonsilitis, otitis, adenoiditis, pneumonia, bronkitis, ARVI) - perawatan lan pencegahan;
  • osteomielitis kronis;
  • nyuda kinerja atlet lan wong sing kapapar kaku fisik lan mental sing gedhe banget;
  • somatoform lan gangguan neurotik;
  • asthenia;
  • negara neurotik;
  • kelainan prilaku lan mental ing mangsa pasca-abstain ing alkohol lan pecandu narkoba.

Dosis lan administrasi

marang latar mburi karpet Tablet Galavit minangka nderek:

  • sublingual;
  • ora ana risiko;
  • werna putih (kelir kuning);
  • biconvex;
  • menthol roso;
  • bobot saka 1 tablet yaiku 25 mg;
  • ngempalaken ing blister strip digawe saka aluminium foil lan film PVC (bundel kardus "1 - 20 pcs., bundel kardus" 2 - 10 pcs, lan ing 3,4,5).

Cara njupuk pil galavit kanthi diagnosis spesifik - iku mung kanggo dhokter. Rangka umum jumlah sing diwenehake saka 2 tabel. kaping pindho saben dina kanggo 1 tab. Kaping 4 dina. Regimen lan dosis gumantung ing penyakit tartamtu. Ing ngisor iki sawetara conto sing paling umum:

  • (pneumonia, infeksi virus respiratori akut, tonsillitis, bronchitis, adenoiditis, otitis) - nganti 15 dina, njupuk Galavit kanggo limang dina kaping 4 dina kanggo 1 tab, banjur 4 kaping kanggo 1 tab. saben dina liyane;
  • inflamasi jaringan periodontal, tenggorokan lan mucous saka rongga lisan - pisanan 5 dina 1 tab. 4 kaping, dosis sing padha saben 3 dina (mesthi ora luwih saka 3 minggu);
  • infeksi urogenital (trichomaniasis, chlamydia, kalebu prostatitis lan urethral) - 1 dina, 2 tab. kaping pindho, banjur saben dina liyane ing 1 tab. Kaping 4 dina. Kursus umum ora luwih saka 2 minggu;
  • infèksi amarga papillomavirus manungsa - 5 dina pisanan lan 1 tab. 4 kaping, banjur 1 tab. Papat kaping (mesthi 2 - 3 minggu);
  • infeksi virus herpes (kronis lan berulang) - 10 dina kapisan 4 kali dina kanggo 1 tab, banjur 10 dina liyane saben dina kanggo 1 tab. Kaping 4 dina;
  • erysipelas, uga furunculosis wangun sing kronis lan berulang - 5 dina pisanan, 1 pc. 4 kaping, saben dina liyane, 1 pc. 4 kaping (ora luwih saka 3 minggu);
  • hepatitis virus - ing penyakit akut penyakit kasebut, miwiti nganggo dosis 2 pcs. 2 kaping dina. Sawise nyuda inflamasi lan gejala mabuk, njupuk tablet Galavit kanggo liyane 2-3 minggu (4 kaping dina, 1 tablet rong dina mengko kanggo pihak);
  • infèksi usus akut kanthi diare - miwiti nganggo tabel 2. sapisan, banjur njupuk Galavit ing meja. saka 3 nganti 4 kali dina, nanging ora luwih saka 3-5 dina (nalika ngurangi gejala keguburan nggunakake kudu dibusak);
  • ulcer lambung lan 12 ulkus duodenal nalika eksaserbasi - rong dina lan 1 tab. 4 kaping, banjur 3 dina ing meja. 4 kali dina, umum mesthi 2-3 dina. Ing formulir sing kronis, njupuk 5 dina sing sepisan, 4 dina, 1 pc, Sabanjure saben dina 3 dina, 1 pc. 4-fold, nanging ora luwih saka 3 minggu cumulatively;
  • inflammation purulent sawise operasi surgical (pleurisy, peritonitis, osteomyelitis, ngobong lesi) - 5 dina pisanan lan 1 tab. 4 kaping, ing dosis sing padha saben dina liyane, nanging ora luwih saka 15 dina;
  • kanggo wong sing kecanduan alkohol lan narkoba nalika sindrom asthenik, kelainan mental lan neurotik - 5 dina pisanan, 1 pc. 4 kali, banjur saben dina 3 dina dosis sing padha, nanging ora luwih saka 3 minggu.

Contraindications

mudhun sisih Obat iki wis kontraindikasi ing kasus:

  • meteng;
  • nyusoni;
  • intoleransi individu komponen individu;
  • umur nganti 12 taun.

Pregnant lan lactation

Ing wektu nggawa bayi lan lactation, ora dianjurake kanggo nggunakake tablet Galavit. Pengobatan penyakit virus lan bakteri ditindakake kanthi cara liya saka Galavit, kanthi konsultasi karo dokter sing nekani.

Overdosis

Informasi babagan overdosis saka pabrikan Galavit wis ilang. Ana masalah yen asupan ora sah lan gedhe banget bisa nyebabake owah-owahan microflora angel kanggo ngontrol. Elinga yen obatan imunomodulator (lan tablet Galavit uga) kudu netepake dosis sing disaranake.

Efek sisih

Ing kasus individu, tablet Galavit bisa nyebabake reaksi alergi. Reception bakal mandheg, kanthi bantuan dhokter kanggo nemokake alternatif (ganti karo obat liya).

Sampeyan kudu nandheske yen kanyatan incompatibility Galavita karo obat-obatan liyane ora ditandhani. Nalika nggunakake tablet galuh sing sublingual diekskripsi liwat ginjel (nyuda setengah jam 30 menit).

Komposisi lan farmakokinetik

Packing end Ing komposisi 1 tablet saiki:

  • 25 g - gali aktif Galavit (Galavit®) - sodium aminodihydrophthalazindoin;
  • 0,1 mg - menthol (racecentol);
  • 15 mg - talc;
  • 5 mg - calcium stearate;
  • 100 mg - laktosa;
  • 140 mg saka pati;
  • 315 mg - sorbitol.

Mekanisme farmakologis:

  • Efek terapi ditepungi ing 72 jam sawise njupuk obat;
  • setengah urip saka awak liwat ginjel - setengah jam;
  • bahan aktif Galavit® nyegah kegiatan fungsional lan metabolik makrofag;
  • kanthi perkembangan tablet galavit proses inflamasi kanggo 6-8 jam ngurangi keracunan;
  • Aktivitas bactericidal saka neutrofil gnarulotsitov wis stimulus (amarga iki, resistance awak kanggo infèksi mundhak).

Liyane

  • tamba dirilis tanpa resep;
  • Produsèn LLC "Selvim" (Rusia, Moskow);
  • nomer registrasi saka Center for Contemporary Medicine "Medicor" (RF) - LSR-008746/09, 2009-11-0;
  • umur simpenan 3 taun (tanggal ditindakake ing packaging kasebut. Sawise tanggal kadalu warso, ora digunakake).

Minangka tablet Galavit kudu disimpen:

  • adoh saka bocah;
  • ing suhu ora luwih saka 25 ° C;
  • ing panggonan sing peteng.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sampeyan ngerti, aku nampa kabeh 8th dina, nanging mbantu! .. Aku duwe herpes lendhut lendhut, lan babad punika perennial. Apik banget karo efek. Ana alergi. Kakurangan mung yaiku yen resepsi ora seragam - ing dina kapisan nyenyet, banjur liwat wektu. Kudu bisa digunakake kanggo. Alina T., Tomsk, ibu rumah tangga

Aku duwe daya tahan banget amarga aku pindhah menyang omah permanen ing ibukutha lor. Kene iklim kasebut spesifik. Colds lan tonsillitis disiksa. Dokter diwajibake tablet Galavit miturut skema. Course 1 wektu ing enem sasi - Aku ora banget troublesome. Akibaté, ora ana gejala. Thanks kanggo para pangembang. Olga F., St. Petersburg
Aku dibantu dening pil Galavit kanggo 2 minggu. Kekebalan kasil ing kebiasaan ala, lan malah kaku ing karya. Obat iki apik banget. Aku ora sok dong mirsani efek samping, hasile apik banget. Timur S., Ufa, sopir

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.