Ganciclovir

Analog

Tuba lan kemasan Ganciclovir mirip banget karo struktur acyclovir , ing kasus paling mungkin bisa nggunakake acyclovir utawa obat antivirus liyane minangka analog. Sadurunge tuku analog, maca instruksi kasebut.

Ana wangun injeksi - mung siji.

Rega

: 891 р. Rata-rata online rega * : 891 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

Kanthi bantuan saka zyrgan, sampeyan bisa nambani penyakit sing minangka akibat saka infeksi herpes :

  • Keratitis akut;
  • conjunctivitis.

zirgan Wigati dicathet menawa wiwitan ganciclovir ing bentuk gel dosis ora ditrapake kanggo perawatan infeksi cytomegalovirus ing retina. Sanajan kasunyatan kasebut ora ngilangi kemungkinan nglamar ing pengawasan medhia sing ketat.

Senajan efektifitas zat ganciclovir (iki minangka komponen utama pengobatan iki), obat kasebut kudu dijupuk mung nganggo konsultasi karo dokter. Diagnosa dhewe asring salah, lan reaksi Ganciclovir ing saben kasus.

Dosis lan administrasi

Zirgan Eye Antiviral Gel wis diterapake kaya ing ngisor iki:

  • fase pisanan berlangsung nganti reepithelisasi kornea sing lengkap;
  • ing tahap pertama perawatan, dosis - 5 kali dina, 1 tetes;
  • instill alon-alon menyang kanthong conjunctival ngisor saka mata sing kena pengaruh, nalika alon-alon unscrewing pinggiran;
  • Tahap kapindho suwene 7 dina;
  • ing tahap kapindho, dosis - 3 kali ing 1 tetes;
  • Cara umum perawatan yaiku 21 dina;
  • manawa umur perawatan ora dianjurake.

Contraindications

Cymevene Nalika nggunakake zirgan tamba kudu nimbang sawetara contraindications:

  • intoleransi individu kanggo acyclovir, ganciclovir lan komponen sing siji (hypersensitivity bisa nyebabake reaksi alergi);
  • umur bocah ing umur 12 taun;
  • periode laktasi;
  • negara kehamilan.

Sampeyan kudu dicathet menawa:

  • Obat iki nglawan virus herpes lan efeke. Konjungtivitis lan keratitis amarga zirganom virus ora diobati;
  • pasien karo immunodeficiency sing diarani ora dianggep bebas karo obat kasebut. Riset ing subyek iki durung ditindakake, data saka pabrikan ora kasedhiya.

Eksperimen ora pantes. Kanggo ngalami diagnosa sing akurat, mesthi ngunjungi dokter (ophthalmologist, immunologist, virologist).

Waruga liyane:

  • Sampeyan ora bisa nggunakake gel mripat Ganciclovir nglawan latar mburi nggarap instruments lan peralatan sing rumit, uga nalika nyopir (obat bisa nimbulaké konsentrasi);
  • kontak saka obat karo lensa kontak alus kasebut contraindicated (padha kudu dibusak saka mata lan diinstal sawise instillation zirgan tamba ora sadurungé saka sawise 15 menit);
  • obat kasebut duwe genotoksisitas, supaya wong sing nglairake umur ing mburi mesthine kudu mirsani aturan kontrasepsi lokal kanggo 3 sasi (utamané yen kandhutan bisa ditindakake).

Pregnant lan lactation

Ing negara kandhutan lan nalika nyusoni, zirgan ora dianjurake kanggo wanita. Ing kasus sing paling abot, masalah kasebut diselesaikan kanthi dhokter sing sah.

Efek sisih

ganciclovir ing ampoules Efek samping paling umum:

  • hiperemia konjungtiva;
  • kobong ing mripat saka alam transien;
  • titik speckled (titik) keratitis;
  • tingling ing mripat;
  • iritasi saka membran lendhut saka mripat sing kena pengaruh;
  • sesanti swara kabur;

Manungsa waé! Paling asring, efek samping muncul amarga zirgan gedhe banget utawa amarga ora duwe intoleransi. Langsung kontak dokter kanggo nemtokake panggunaan luwih saka inti Ganciclovir utawa penghapusan.

Komposisi lan farmakokinetik

Obat iki minangka tamba antivirus kanggo nggunakake topikal. Dirancang khusus kanggo ngatasi masalah ophthalmik. Komposisi saka tamba:

  • Bahan aktif utama yaiku komponen Ganciclovir (1,5 mg / 1 g gel gel zirgan);
  • panentu - banyu diresiki, sorbitol, benzalkonium klorida, natrium hidroksida, carbomer.

Zat aktif ganciclovir nyegah replikasi virus herpes simplex manungsa (loro tipe 1 lan 2). Miturut asil pengamatan pasien, sawise 10-15 dina pertama ngobati keratitis entheng karo zirgan, lesi herpetic bisa dikurangi.

Liyane

Apa maneh sampeyan kudu ngerti babagan ZIRGAN®:

  • packaging - tabung 5 g;
  • njaga anak;
  • suhu panyimpenan ora luwih saka 25 derajat;
  • ing wangun sing disegel, periode panyimpenan yaiku 3 taun;
  • sawise mbukak tabung, nggunakake zirgan kanggo 4 minggu (mbuwang saka sing ora dienggo);
  • Santen (Moscow) minangka distributor ing Federasi Rusia;
  • Farmila-Thea Pharmaceutici S.p.A (Italia);
  • nduweni Certificate of Registration Laboratories Thea (Prancis).

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Zirgan mbantu aku kanthi cepet lan tanpa rasa ora nyaman. Nggawe alus tindakan. Kursus kasebut rampung miturut instruksi - kaya sing dianjurake dhokter. Sanalika aku ngerti, iku angel banget kanggo nglawan herpes. Banjur mata. Umumé, alat sing apik tanpa ana exaggeration. Vitaly M., Nizhny Novgorod

Kula mata banget ngalami inflamed - iku diaktifake minangka manifestation herpes. Ganciclovir mbantu ngatasi kanthi bentuk gel mripat, sanajan aku nganggo lensa kontak alus. Ing wektu perawatan aku kudu mbusak, nanging aku mutusake kanggo ngatasi masalah kanthi cepet lan tanpa efek samping. Banget mulihake epithelium ing mripat. Iku kobong, nanging perkara-perkara cilik iki bisa ditampa. Tamara U., Moscow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.