Hexicon, lilin

Analog

Suppository Hexicon, kemasan lan kemasan Analog lengkap Hexicon yaiku Chlorhexidine, sing nduweni komposisi kimia sing padha lan spektrum tumindak. Analog struktural liya saka zat aktif yaiku:

Rega

: 289 р. Rata-rata rega online (Pack 10 pcs) * : 289 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Pemanfaatan lilin vagina Hexicon minangka cara modern sing bisa dipercaya kanggo nglawan infeksi seksual. Kesederhanaan perawatan ora ateges menawa lilin Heksion bisa "diwenehake" dhewe tanpa partisipasi dhokter. Mung spesialis bisa nemtokake regimen perawatan sing cocok.

Sampeyan pancen ngandhani yen obat kasebut meh ora efektif tumrap sariawan , senadyan kadang-kadang pasien nyoba nggunakake ing wilayah iki. Iki maneh ngandhani yen perawatan awak ora tansah efektif.

Komposisi

Suppositori vagina Hexicon kalebu klompok antiseptik saka pajanan lokal. Minangka zat aktif, ngandhut digluconate chlorhexidine (8 utawa 16 mg ing saben lilin), sing aktif ing bakteri gram positif lan gram negatif.

Werna duwe wangun torpedo lan werna putih (werna kuning bisa uga). Dikemas ing 10 potong. ing kemasan kontur sel. Paket 1 potong uga diprodhuksi.

Termasuk 2 printah jarahan plastik kanggo bathi maksimal, digambarake ing foto pisanan (piranti bisa beda-beda, mriksa karo tuku).

Obat kudu disimpen ing panggonan sing garing metu saka cahya lan anak. Suhu sekitar ora kudu ngluwihi 25 ° C. Nduwe masa rong taun panggunaan.

Indikasi

Hexion minangka bantuan darurat kanggo nglindhungi infeksi seksual. Obat iki digunakake kanggo tujuan terapeutik lan prophylactic. Siji lilin cukup kanggo ngurangi risiko nular penyakit kaya:

  • ureaplasmosis,
  • herpes alat kelamin,
  • sifilis
  • trikomoniasis
  • vaginosis bakterial
  • gonorrhea,
  • chlamydia

Mbukak kemasan, katon kaya lilin Titik paling penting kanggo nyegah penyakit kasebut yaiku efisiensi. Obat kudu digunakake ora luwih saka rong jam sawisé pungkasan saka sanggama. Ing wektu salajengipun, tamba ora menehi asil sing dikarepake amarga penetogen saka patogen menyang mukosa vagina.

Keuntungan saka lilin yaiku ora ana akibat negatif ing microflora vagina. Perawatan ora nglanggar fungsi fungsional lactobacilli.

Minangka kasebut ing katrangan, lilin Hexicon dituduhake ing kasus ing ngisor iki:

  • nyegah infeksi genital,
  • therapy saka vaginitis saka macem-macem etiologi, colpitis bakterial.

Supositoris diwenehake minangka ukuran prophylactic komplikasi gynecological lan obstetric saka alam infèksius lan inflamasi:

  • sadurunge nglairake
  • sadurunge operasi ing bidang ginekologi,
  • ing wayah wengi aborsi,
  • ing kasus studi saka uterus,
  • nalika nginstal piranti intrauterine.

Contraindications and side effects

74011934 Kategori siji-sijine pasien sing ora bisa nggunakake lilin - wong sing sensitivitas khusus kanggo komponen obat kasebut. Iki bisa ditampilake dening reaksi alergi - gatal ing area kontak karo tamba. Manifestasi langka liyane reaksi tartamtu bisa:

  • kulit tangan dadi lengket (maksimal 5 menit),
  • Umumé, kulit dadi garing,
  • dicelupake enamel untu,
  • rasa bisa diganggu.

Ora ana larangan liyane. Malah nalika meteng lan dipakan, prodhuk diijini digunakake. Iki amarga tumindak lokal saka tamba, sing meh ora diserap menyang getih.

Ati-ati karo anak. Mereka diijini nggunakake supositoria Hexicon D - vagina saka 8 mg.

Informasi khusus. Yen terapi intensif ditindakake, luwih becik ora duwe jinis nalika ngobati lan ngenteni pemulihan lengkap.

Lilin iki ora kompatibel karo deterjen, sing kalebu klompok anionik:

  • sodium carboxymethylcellulose,
  • saponin,
  • sodium lauryl sulfate.

xl22412 Kombinasi saka sabun lan deterjen liya uga ora bisa ditampa, sing dimaksudaké kanggo administrasi intravaginal.

Carane nggunakake

Kanggo tujuan perawatan, lilin Hexicon kudu dilebokake ing jero vagina kaping pindho saben dina - esuk lan ing wayah sore siji lilin. Durasi prosedur saka 7 nganti 10 dinten (umpamane 2 paket dibutuhake). Ing sawetara kasus, wektu iki ditambahake nganti 20 dina.

Langkah-langkah pencegahan kalebu ing introduksi saka suppository sawise sanggama tanpa perlindungan. Prosedur sing kudu dilakoni sadurunge mati rong jam. Prophelaxis kuwi ora njamin disinfeksi sing lengkap lan mung bisa dileksanakake yen pancen perlu.

Sawise introduksi obat bisa discharge. Ing pangaribawa panas, lilin lebur lebur lan isi spasi kanthi gel terapeutik.

Ora dianjurake kanggo miwiti perawatan sadurunge haid. Kanthi menstruasi, perawatan wis diselani, lan sawise rampung, dheweke bakal miwiti maneh.

Deleng uga " Murah lilin saka sariawan "

Ulasan

Vaginitis Hexicon. Ing wiwitan, aku ora pengin nggunakake obat-obatan. Limited to douching with chamomile, calendula, and St. John's wort. Nanging ora nganti suwe. Aku kudu menyang dhokter. Lilin sing diwènèhaké kanggo mbuktèkaké bakal dadi efektif. Ing telung dinane gejala kasebut ilang. Nanging aku rampung dalan nganti pungkasan. Ora ana masalah liyane. Vika, 28 taun, Saratov

Lilin Hexicon Aku nambani vaginosis bakteri. Mbalekake cantik cepet. Aku uga ora seneng biaya dhuwur saka obat kasebut. Ana meh ora efek samping. Mung dina sepisanan ana sensasi kobong sing rada entheng. Nanging banjur ilang. Elena, 31, Uralsk

Aku kepincut karo fakta yen lilin iki dudu antibiotik, dheweke ora ketagihan. Aku diaknosa karo chlamydia. Dituduhake Terzhinan . Ing wiwitan kasebut, nanging banjur penyakit kasebut bali kaping pindho. Ganti ku Hexicon. Apik banget, wiwit meh taun saiki ora ana pratandha indisposisi Valentina, 39, Vologda

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

282 komentar

  • Marina :

    Hello Sawise lair, watara 2,5 sasi, dhokter nyatakake yen hexicon nyatakake pirang-pirang panjalukan. Dina sawise dina lilin, sawise sawetara wektu, panandhang lelara wiwit lan sensasi kobong. mangan?

    • Doc :

      Hello

      Pangan ora kena pengaruh. Gatal lan kobong - reaksi biasa, paling apik kanggo terus. Yen pancen angel ditindakake, sampeyan kudu ngangkat tamba liyane.

  • Dinah :

    Hello! Ing minggu ke-33 nalika ngandhut, aku diwenehake hexicon kanggo prophelaxis sadurunge melahirake, aku duwe sethitik coklat discharge, iki pakewuh? Thanks in advance

  • Gulnara :

    Hello! Aku 10 minggu ngandhut. Saben taun aku njupuk tes ing gynecologist, nanging aku ora ngandel banget amarga amarga ing awal taun aku njupuk tes smear ing pusat AIDS, ing ngendi dokter nerangake yen aku becik, aku ora butuh ureoplasma lan aku ora kudu diobati, nanging dheweke ginekologi nemtokake kudu dianggep, ditrapake 2 antibiotik sing aku mulai masalah weteng lan perawatan saya dibatalake. Ing minggu ke-6 nalika ngandhut aku lagi ngliwati smear ing ZPP, ing endi ureoplasma nuduhaké tingkat sing signifikan sacara klinis, lan persentase cilik saka chlamydia, maneh ing pusat AIDS ngandharake yen ora ana ureaplasmosis, saiki aku wis mlebu konservasi, ing ngendi aku mung diresepake Hexicon, lan liyane , amarga preporaty rapet karo 16 minggu ngandhut. Aku prihatin babagan pitakonan apa aku duwe ureoplasmosis lan apa tegese tingkat klinis tegese? Apa aku kudu nerusake perawatan ureoplasmosis kanthi obat liya utawa bakal dadi heksicon? Senajan aku ora duwe gejala.

    • Doc :

      Hello

      Utamane sacara klinis tegese kudu diobati. Nanging nalika meteng, meh kabeh obat-obatan dilarang, supaya ora nulis apa-apa sing sampeyan dhewe. Sanalika Hexicon cukup, nalika bisa, antibiotik bakal diwenehake.

  • Elena :

    Aku ngalami pemeriksaan medis lan dermo-venerologist nemokake penyakit Trichomonad karo Hexicon lan aku bisa ngobati dheweke

  • Sandibel :

    Hello, 34 minggu ngandhut, disiksa dening thrush, ngetokake kuwat, langsung munggah menyang gatel. Jeneng dijenengi Hexion Pitakonan: bakal hexicon bantuan nyingkirake sariawan, utawa dokter sing diwenehake minangka prophelaxis sadurunge nglairake?

    • Doc :

      Hello

      Luwih, kanggo nyegah. Sajrone meteng saka sariawan bisa mung Pimafutsin lilin. Sawise sampeyan nambani, douche karo soda kanggo nyegah.

  • Valentina :

    Hello! Menstruasi kudu dimulai. Nanging nalika resepsi ing gynecologist, lilin Hexicon diresmikake kanthi cepet. Saben wulan lan ora diwiwiti, nanging prasyarat sing padha. Apa ana wektu tundha ing latar mburi lilin?

  • Alina :

    Hello, saiki aku wis minggu ke-12 ngandhut, aku melu smear, ternyata salah, sing ngakibatake Kanesten lan Hexicon, aku bisa nyelehake Hexicon ing wayah sore babagan Kanesten ing wayah wengi, utawa luwih becik nempatake lilin lan liya-liyane?
    Thanks in advance.

  • Alesya :

    Hello Bisa lilin heksicon ngenthengake inflamasi ovarium lan mbantu mbantu karo myoma uterine? Matur suwun.

  • Karina :

    Suppositories hexicon bisa mangaruhi asil test hepatitis B?

  • Daria 17 taun :

    Hello Aku duwe curiga babagan pecah saka ovary, Aku iki diwènèhaké Dickloberl silit lilin. Dheweke dianggep limang dina. Sawise dheweke dianggep Dikloberlom, dheweke mutusake kanggo nglakoni perawatan karo Hexicon, nanging sawise dheweke nglebokake lilin, dheweke tangi ing wayah wengi nalika abdomen keloro lan ngisor nyeretku menyang toilet. Apa sing bisa lan kudu terus perawatan?

  • Kira :

    Hello, Aku duwe erosi serviks bakal mbantu hexicon?

    • Doc :

      Hello

      Erosi kasebut meh tansah cauterized. Sadurungé prosedur iki, dhokter bisa nulis kursus Hexicon.

  • tegese :

    Hello, bisa nggunakake lilin heksicon kanggo nyeri saka uterus lan thrush?

  • Irina :

    Hello! Aku ing minggu ke-21 nalika ngandhut, aku wis lulus smear, nuduhake mycoplasma hominis. Ngomong aku, piye carane diobati?

    • Doc :

      Hello

      Dadi, mycoplasma smear ora minangka indikasi kanggo perawatan. Yen ana gejala liyane, dhokter bakal nulis antibiotik.

  • Marina :

    Hello Aku duwe 23 minggu ngandhut. Dituntun liwat smear, ngandika colpit. Dokter nulis lilin "Hexicon". 1 pc saben kanggo wengi kanggo 10 dina. Instruksi kasebut, 2 lilin saben dina. Aku pengin takon yen dhokter diwenehake kanthi bener, utawa aku ora ngerti dheweke bener. Sampeyan bisa waras kanthi nglamar 1 lilin saben dina. Saiki iku liburan lan aku ora bisa menyang dokter, lan aku ora nundha perawatan. Thanks in advance.

  • Victoria :

    A partner ora perlu nambani ??

  • Olga :

    Aku ketemu cocci ing analisis, sijine mudhun packaging, nanging piye wae aku ora aran sembarang dandan, aku kudu terus?

  • Nata :

    Good afternoon

    Aku duwe staphylococcus ing wêdakakêna ing mikroflora kondhisi patogen saka vagina. Hexicon ditrapake 1 dina saben dina.
    Bakal obat iki kanggo staphylococcus dibantu lan ngirim pasangan ditindakake (nyiapake kanggo IVF)?
    Matur suwun.

    • Doc :

      Hello

      Dadi, staphylococcus ing smear ora dadi sebab kanggo perawatan yen ora ana gejala. Dokter bisa prescribe Hexicon kanggo nyegah, yen partner butuh perawatan, dheweke bakal diwenehake.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.