Daftar lengkap generik

Dhaftar wis diupdate sacara rutin, ditambah menyang tetenger.

Elinga yen bahan aktif sing padha ora njamin kualitas sing padha .

Lan tansah maca instruksi utawa takon karo apoteker, amarga sawetara obatan ora analog analogi.

Contone, mitos sing bisa ngganti chlorhexidine kanthi bener Miramistin banget populer. Apa wae, nanging chlorhexidine ing konsentrasi farmasi ora bisa mateni virus HIV kayata.

"Dosis sing beda" tegese sampeyan kudu menehi kawigaten marang jumlah bahan aktif, sing dituduhake ing packaging lan instruksi. Contone, yen asli ngandhut 20 mg inti, lan 10 generik, sampeyan butuh 2 tablet umum kanggo ngganti 1 tablet asli.

Harga kasebut minangka asil pemantauan ing awal 2017, ora dadi penawaran umum.

Download gambar

Larang mahal Rega, p. Sampeyan padha karo Rega, p. Cathetan
5-noc 220 Nitroxoline 79
Adalat Osmo 301 Nifedipine 43 Dosis bisa beda-beda maneh.
Advantan salep (15g) 536 Komfoderm (15g) 261
Azitrox 310 Azithromycin 93
Azimamed 162 Azithromycin 93
Akriderm SK 379 Raederm 222
Allegra (180mg) 944 Feksadin , Feksofast 331
Ambrobene 147 Ambroxol 65 Rega kanggo sirup, ana rilis liya
Ambrohexal 219 Ambroxol 65
Amiksin 595 Lavamax 526
Amlovas 281 Amlodipine 53
Amlotop 94 Amlodipine 53
Arifon 355 Indapamide 50
Aspirin Express 160 Acetylsalicylic acid 18
Aspirin Cardio 121 Acetylsalicylic acid 18 Dosis sing beda-beda
Cardiask 58 Acetylsalicylic acid 18
Belosalik (30g) 422 Raederm (30g) 222
Bepanten 419 Dexpanthenol 100
Bepantol 405 Dexpanthenol 100
Betaver 266 Betahistine 94
Betaserc 496 Betahistine 94
Gel cepet 211 Ketoprofen 51
Betalok Zok 300 Metoprolol 25
Ventolin 147 Salbutamol 120
Vertran 277 Betahistine 94
Vestibo 239 Betahistine 94
Viagra 700 Sildenafil 60
Aset Vicks 274 Ambroxol 65
Virolex 218 Acyclovir 50
Voltaren Emulgel 196 Diclofenac 18
Gastrosol 150 Omeprazole 36
Wiwit 841 Gabapentin 366
Heptral 1600 Heptor 935
Hypothiazide 92 Hydrochlorothiazide 63
D-panthenol 177 Dexpanthenol 100
Devirs 397 Ribavirin 170
Desal 187 Desloratadine 85
Depenorm MB 253 Trimetazidine 59
Detralex 795 Venarus 521
Diklak 312 Diclofenac 18
Diprosalic 443 Raederm 222
Diflucan 417 Fluconazole 16
Kanggo nggawa gulung 73 Jeruk nipis 28
Zantak 283 Ranitidine 20
Zilt 971 Clopidogrel 380
Zyrtec 215 Cetirizine 60
Nitrolide 307 Azithromycin 93
Zovirax (tab.) 503 Acyclovir (tab.) 50
Zovirax (krim) 191 Acyclovir (ointment) 30
Zodak 132 Cetirizine 60
Zodak Express 303 Levocetirizine 185
Isoptin 381 Verapamil 56
Immunal 290 Ekstrak Echinacea 110
Imodium 235 Loperamide 27
Indap 103 Indapamide 50 Pake perhatian menyang dosis.
Influcid 693 Aflubin 126 Indikasi sing padha yaiku komponen sing umum, nanging ora analog.
Yodomarin 136 Iodida kalium 74
Cavinton 244 Vinpocetine 48
Kagocel 250 Rimantadine 60
Candide 279 Clotrimazole 40
Panangin 140 Aspark 40
Capoten 136 Captopril 15
Cardiask 58 Acetylsalicylic acid 18
Cardilopin 325 Amlodipine 53
Ibuklin 137 Ibuprofen + paracetamol 50 Dosis sing beda-beda
Salep ketonal 287 Ketoprofen 51
Clarosens 126 Loratadine 20
Claritin 207 Loratadine 20
Klacid 796 Clarithromycin 110
Cordipin 151 Nifedipine 43
Kordaflex 210 Nifedipine 43
Crestor 1850 Rosuvastatin 374
Xenical 821 Orsoten 550
Xenalten 710 Orsoten 550
Xyzal 305 Levocetirizine 185
Lasolvan 211 Ambroxol 65
Lamisil krim 490 Terbinafin Krim / Ointment 78
Lamisil tablet 481 Dibinafine tablet 216
Laticort 140 Hidrokortison 30
Leponex 963 Azaleptin 340
Lioton 1000 324 Heparin Acry Gel 1000 266
Leafab 910 Clopidogrel 380
Lomilan 143 Loratadine 20
Panggonan 306 Hidrokortison 30
Lordaestin 341 Desloratadine 85
Peta Losek 541 Omeprazole 36
Loceryl 1400 Oflomil 913
Maxidex 180 Dexamethasone 95
Mezim 188 Pancake 20
Merten 560 Rosuvastatin 374
Miramistin (50ml) 177 Chlorhexidine 20 Ora cocog sing lengkap
Mycoral tablet. 519 Ketoconazole tab. 130
Mikosist 307 Fluconazole 16
Movalis 567 Meloxicam 52
Neurontin 970 Gabapentin 366
Sabanjure 149 Ibuprofen + paracetamol 50 Dosis sing beda-beda
Nizoral krim / ointment 434 Mycoral cream / ointment 217
Nizoral shampoo 550 Shampoo Mycoral 300 Dadi perhatiane konsentrasi lan volume vial.
Novigan 165 Ibuprofen + paracetamol 50 Dosis sing beda-beda
Novo-Passit 180 Hawthorn 30 Brewing Fruit
Nootropil 343 Piracetam 30
Norvask 532 Amlodipine 53
Normodipine 387 Amlodipine 53 Pake perhatian menyang dosis.
Ora-shpa 198 Drotaverine 56
Nurofen 163 Ibuprofen 38 Nurofen minangka tumindak cepet, sirup kanggo anak, lan liya-liyane.
Omez 181 Omeprazole 36
Orungal 3100 Itraconazole, Irunin 350
Otrivin 161 Rinonorm semprotan 69
Panadol 50 Paracetamol 20
Panangin 146 Aspark 77
Panthenol-D 256 Dexapanthenol 100
Pantogam 363 Asam lambung 233
Pantocalcin 366 Asam lambung 233
Pasangan plus kutu 398 Banyu saka Chemerichnaya 30 Indikasi sing padha, komposisi sing beda, ana kontraindikasi
Perineva 370 Perindopril 150
Plavix 2700 Clopidogrel 380
Preductal MW 782 Trimetazidine 59
Ravel 150 Indapamide 50
Penyemprotan racun 89 Rinonorm semprotan 69
Sanorin 189 Naphthyzinum 60
Snoop 137 Rinonorm semprotan 69
Sumamed 487 Azithromycin 93
Suprastinex 274 Levocetirizine 185
Tebantine 1160 Gabapentin 366
Teraflu 324 Maxicold 190
Tiberal 640 Ornidazole 133
Trental 460 Pentoxifylline 109
Triderm 590 Akriderm GK 440 Sawetara taun kepungkur, prabédan ing rega luwih gedhe =)
Trichopol 80 Metronidazole 10
Troxevasin gel 188 Troxerutin gel 51
Troxevasin tab. 350 Temokake tab. 166
Wigati 207 Omeprazole 36
Ursosan 840 Urdoksa 670
Ursofalk 970 Urdoksa 670
Gel kang cepet 204 Ketoprofen 51
Phenotropil 1000 Piracetam 30 Ora sinonim liya
Festal 131 Pancake 20
Fervex 340 Maxicold 190
Finlepsin 203 Carbamazepine 51 Finlepsin nduweni efek sing terus-terusan
Flemoxine Solutab 369 Amoxicillin 80
Flutsinar 230 Sinaflane 20
Flucostat 193 Fluconazole 16
Funterbin 296 Terbinafin 78
Wiwit 580 Furagin 227
Halixol, Helixol 121 Ambroxol 65
Hemomycin 299 Azithromycin 93
Tsetrin 134 Cetirizine 60
Egilok 129 Metoprolol 25
Enap 70 Enalapril 20
Exoderil 628 Micoderil 445
Elokom 373 Momat 190
Ergoferon 320 Anaferon 201
Erexecil 300 Sildenafil 60
Erius 513 Desloratadine 85
Ersefuril 562 Furazolidone 110 Pulo-pulo sing beda-beda, paseksen padha

Download gambar

Tulis ing komentar sing obatan larang sing kasil diganti karo analog. Lan yen informasi iki migunani, klik "share" ing pungkasan :)

13 komentar

  • Igor Pozhenin :

    Ciprinol, Ciprolet (70-150r) - Ciprofoxacin 30p

  • azim_mg :

    Thanks kanggo info.
    Secara pribadi, aku dibantu dening telung obat-obat murah ing daftar iki.
    1. Secara harfiah sawise kapsul pisanan omeprazole, heartburn mandheg nyiksa kula, lan sawise kursus rong wulan kapsul saben dina, aku kelalen babagan serangan iki kanggo sawetara taun.
    2. Azitromisin (tablet gedhe 3) dipasangkan karo ibuprofen mbantu ngobati radhang paru-paru: sawise tablet kapindho, temperatur nyebar ing 39 derajat C. Sadurunge kuwi, ana suhu nganti meh seminggu - sekitar 39 saben esuk, obat aspirin, paracetamol, lan obat-obatan rakyat ora bisa ...

  • Maria Titova :

    Apa sampeyan bisa mangerteni yen ana analog "obat presten"?

    • Doc :

      Hello

      Analog - Dalneva, Parnavel Amlo.

      Sampeyan bisa tuku dhewe Amlodipine lan Perindopril, nanging kudu ati-ati karo dosis.

    • Valentina Lektorovich :

      Ana. Prestanz kasusun saka perindopril lan amlodipine. (Rega perindopril yaiku 150 rubel, lan amlodipine 53 rubel.)
      Deleng dosis.

  • Tatyana :

    Hello Sampeyan bisa ngomong, mangga, analog Izprinozina.

    • Doc :

      Hello

      Inosin, Groprinosin. Nanging, sayang, dheweke ora bisa didol.

      Ana liyane immunomodulators: Echinacea, Arbidol, Trekrezan, Imunorix, luwih apik kanggo milih adhedhasar diagnosa.

  • Tamu :

    Apa sing setara karo Levorol, lilin?

  • Pavel :

    Ngomong apa obat apa bisa diganti karo sinusforte nalika sinusitis

    • Doc :

      Hello

      Ora ana analogue lengkap. Ana obat-obatan liyane kanggo sinusitis, dheweke bisa milih dokter sawise ujian. Penyakit serius banget kanggo maringi pitutur.

  • Elena :

    Ana dina sing ana analog lilin Ginoflor E? (Ditetepake lilin kanggo perawatan sawise Klion D banget)

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.